Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از، قم سید مرتضی سقائیان‌نژاد شهردار قم در آستانه فرا رسیدن ۲۳ ربیع‌الاول سالروز ورود حضرت فاطمه معصومه (س) به شهر قم و «روز قم» در دیدار با حضرت آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی مرجع تقلید شیعیان ضمن تشریح ویژه‌ برنامه‌های این روز گفت: معرفی ظرفیت‌های بسیار زیاد شهر قم در ابعاد مختلف از اهداف اصلی برگزاری ویژه‌برنامه‌های این روز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار قم در ادامه ضمن تشریح ویژه‌برنامه‌هایی که در مدیریت شهری و شهرداری قم برای این روز در نظر گرفته شده است، از پیگیری انتخاب شهر قم به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام خبر داد و افزود: در تلاش هستیم با همکاری و تعامل دیگر دستگاه‌ها و نهاد‌های استانی و ملی این مهم را تحقق بخشیم.

سقائیان‌نژاد با اشاره به برگزاری جلسه‌ای در خصوص انتخاب قم به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال‌های گذشته گفت: مسؤولان یونسکو در سال‌های گذشته جلسه‌ای را در استان داشتند و به نظر می‌رسید که آن‌ها دنبال این هستند که قم پایتخت فرهنگی نباشد و شهر دیگری از ایران انتخاب شود که هیچ‌شهری با قم قابل مقایسه نیست.

او با اشاره به اینکه رضایت مردم در شهرداری قم در رأس همه امور است گفت: تمام تلاش مجموعه شهرداری قم خدمت به زائران و مجاوران شهر کریمه اهل بیت سلام الله علی‌ها و جلب رضایت ایشان است.

انتهای پیام/الف

تعامل تمام دستگاه‌ها برای معرفی و گرامیداشت «روز قم»

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهردار مراجع تقلید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۱۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهتمام شهرداری شهرکرد برای معرفی صنایع دستی

رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری شهرکرد، با اشاره به نقش صنایع دستی در رونق اقتصاد شهر گفت: شهرداری شهرکرد از پیشگامان ترویج صنایع دستی بوده است، شهرداری در تلاش است شهرکرد، شهر ملی نمد را به ثبت یونسکو رساند که با این اقدام گامی محکم در راستای تبدیل شدن به شهر جهانی نمد صورت می‌گیرد.

اکبر ایازی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه صنایع دستی می‌تواند مکمل گردشگری باشد، اظهار کرد: متأسفانه میراث فرهنگی و گردشگری در استان ما با مشکلات شدید مالی روبه رو است، ظرفیت‌های فراوانی در حوزه صنایع دستی استان وجود دارد که نیازمند یک نگاه ویژه‌تری است.

وی با اشاره به صنایع دستی گوناگون در استان اضافه کرد: می‌توان با حمایت از صنایع دستی رونق اقتصادی را پیشبرد که متأسفانه همه در قالب شعار روی زمین مانده است.

رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری شهرکرد، با اشاره به نقش صنایع دستی در رونق اقتصاد شهر افزود: شهرداری شهرکرد از پیشگامان ترویج صنایع دستی بوده است، شهرداری در تلاش است شهرکرد، شهر ملی نمد را به ثبت یونسکو رساند که با این اقدام گامی محکم در راستای تبدیل شدن به شهر جهانی نمد صورت می‌گیرد.

ایازی تصریح کرد: راه اندازی کوی نمدمالان یکی دیگر از اقدامات شهرداری برای معرفی صنایع دستی است که در این کوی از میدان فردوسی به سمت میدان بوعلی سینا المان‌های در این رابطه قرار گرفته همچنین سنگ فرش‌ها و اقدامات عمرانی هم انجام شده است.

وی با اشاره به ایجاد مسیرهای گردشگری در شهرکرد، بیان کرد: یک مسیر گردشگری هم از ابتدای سقاخانه ارباب میرزا در محرم جنوبی تا میدان فردوسی که قسمت‌های تاریخی از جمله خانه مرتضوی‌ها، مسجد جامع، حمام خان، اتاق آینه در خود جای داده، در حال شکل گیری است.

رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری شهرکرد، ادامه داد: در ورودی شهر، گذری به اسم گذر دهکرد هرساله یک ماه، از بیستم اسفند ماه تا بیستم فروردین ماه فعال می‌شود و صنایع دستی شهر به ویژه نمد شهرکرد در آن به نمایش گذاشته شد.

ایازی با اشاره به قالی چالشتری، اضافه کرد: قالی چالشتر مورد غفلت و مظلومیت قرار گرفته و سرزمین نقش و فرش به چالشتر نسبت داده می‌شود که نیازمند توجه ویژه مسئولان است.

وی با اشاره به شعار سال، خاطر نشان کرد: با حمایت از صنایع دستی در شهر می‌توان هر خانه را به یک گارگاه تولیدی تبدیل کرد و همه مردم را در مشارکت اقتصادی سهیم کنیم که این مشارکت قطعاً به رشد اقتصادی کشور هم کمک خواهد کرد.

کد خبر 746368

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۹ عنوان برنامه در گرامیداشت روز «سنندج»
  • رویداد ویژه «ایمنی و حمل و نقل» در پایتخت 
  • اجرای ۱۹ عنوان برنامه در هفته گرامیداشت روز سنندج
  • توسعه پایدار گردشگری در یزد، مستلزم تعامل دو جانبه شهرداری و اداره میراث فرهنگی
  • پیش‌بینی برنامه‌های متنوع برای گرامیداشت روز دختر در کردستان
  • تعامل شهرداری و میراث فرهنگی به منظور توسعه پایدار گردشگری
  • تعامل شهرداری و میراث در راستای توسعه پایدار گردشگری
  • تزریق روح تازه در کالبد بناهای تاریخی پایتخت
  • اهتمام شهرداری شهرکرد برای معرفی صنایع دستی
  • شهرداران به دنبال درآمدزایی و جذب سرمایه باشند