Web Analytics Made Easy - Statcounter

"مینا چنگ"، مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا که از سوی ترامپ منصوب شده بود پس از آن که گزارشی درباره نادرست بودن اطلاعات مندرج شده در سوابق رسمی او منتشر شد ناچار به استعفاء شده است؛ هر چند خانم چنگ مدعی شده "رسانه‌ها علیه او" اقدام کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، در گزارش شبکه ان‌بی‌سی آمده مینا چنگ سابقه تحصیلی در دانشگاه هاوایی ندارد و همچنین برخلاف ادعایش، عکسی از او بروی جلد مجله تایم منتشر نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش بی.بی.سی چنگ ضمن تکذیب اتهام‌های طرح شده علیه او در نامه استعفای خود گفته "از سوی مقام‌های ارشد خود حمایت نشده و به طور غیرمنصفانه‌ای در معرض شایعه‌پراکنی از سوی رسانه‌های قرار گرفته" که به زعم او "تمایلی سیری‌ناپذیر" برای چنین اخباری دارند.

او همچنین در نامه استعفای خود گفته که با وجود کنار کشیدن از مقامش در وزارت خارجه به "نبرد خود" برای ارزش‌های کشورش ادامه خواهد داد.

اتهام‌ها علیه این مقام وزارت خارجه آمریکا چیست؟

ماجرا از آنجا آغاز شد که هفته گذشته شبکه خبری ان‌بی‌سی در گزارشی اختصاصی مدعی شد که چنگ درباره سوابق تحصیلی و کاری خود غلو کرده است.

در این گزارش آمده که چنگ روی جلد تلقبی مجله تایم با تصویر خود تهیه کرده است، ادعا کرده که از دانشگاه هاوایی مدرک تحصیلی خود را گرفته در صورتی که سوابقی در این باره وجود ندارد، مدعی شده که در یک گروه کاری سازمان ملل حضور داشته؛ نقش و جایگاهی که وجود خارجی نداشته، مدعی شده که در همایش‌های ملی هر دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه سخنرانی کرده در حالی که چنین نبوده، همزمان ویدئویی مربوط به سال ۲۰۱۷ منتشر شده که در آن چنگ در حالی که روی جلد مجله تایم با تصویری از او دیده می‌شود، مشغول به مصاحبه است.

رسانه‌های آمریکا می‌گویند مواردی نظیر چنگ نگرانی‌ها را نسبت به نحوه گزینش و استخدام مقام‌های ارشد در دولت ترامپ را افزایش داده است.

رسانه‌های آمریکا همچنین می‌گویند چنگ پیش از انتصاب به مقامی که اکنون از آن استعفاء داده، قرار بوده سمتی مهمتر در بخش برنامه و بودجه دولت نصیبش شود؛ سمتی که کنترل بودجه‌ای بیش از یک میلیارد دلار را برعهده دارد.

پاسخ خانم چنگ چه بوده؟

مینا چنگ روز سه‌شنبه، ۱۹ نوامبر، طی نامه‌ای استعفاء داد و همزمان در این نامه همه اتهام‌ها را رد کرد.

در این نامه که شبکه خبری سی‌ان‌ان به آن دست یافته او نوشته: "این یک ترور شخصیت بود که تنها بر اساس یک ادعای خام و یک طرفه علیه سوابق و شخصیت من صورت گرفت. واقعه‌ای که تصادفی نبود. با وجود این که من به همه سوالات طرح شده از سوی یک گزارشگر جواب دادم و با جزئیات همه آنها را تشریح کردم، روسای من در وزارت خارجه از من دفاع نکردند، تلاشی برای دفاع از حقیقت نکردند و به من هم اجازه ندادند که از خودم در برابر این اتهام‌های جعلی دفاع کنم. امروز سیاسی‌کاری و تفرقه و تخریب افراد به اوج رسیده و من در میانه این بلوا قرار گرفتم."

خانم چنگ در پایان استعفانامه خود آورده: "مهم است که این استعفاء به عنوان اعتراضم تلقی شود و نه تسلیم من، چرا که هرگز در برابر تعهداتم برای خدمت، وفاداری به حقیقت و عشق به کشورم تسلیم نخواهم شد."

خانم چنگ فضای وزارت خارجه فعلی (تحت ریاست مایک پامپئو) را "سمی" توصیف کرده و گفته کارمندان دستگاه دیپلماسی آمریکا به لحاظ "روحیه در بدترین وضعیت خود قرار" دارند.

وزارت خارجه آمریکا تاکنون به این اظهارات واکنش نشان نداده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت خارجه آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۲۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت خارجه آمریکا ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرد

وزارت خارجه ایالات متحده آمریکا سالانه گزارشی را با موضوع بررسی حقوق بشر کشور‌ها منتشر می‌کند که در سال‌های گذشته همواره جمهوری اسلامی ایران را به «نقض حقوق بشر» متهم کرده است.

به گزارش ایرنا، وزارت امور خارجه آمریکا در تازه‌ترین گزارش سالانه خود موسوم به «حقوق بشر کشورها» با تکرار اتهامات پیش علیه جمهوری اسلامی ایران، این کشور را متهم به نقض حقوق بشر در سال ۲۰۲۳ میلادی کرد.

وزارت خارجه ایالات متحده آمریکا سالانه گزارشی را با موضوع بررسی حقوق بشر کشور‌ها منتشر می‌کند که در سال‌های گذشته همواره جمهوری اسلامی ایران را به «نقض حقوق بشر» متهم کرده است.

در بخش خلاصه اجرایی گزارش حقوق بشر وزارت خارجه آمریکا در سال ۲۰۲۳ میلادی که روز دوشنبه به وقت محلی منتشر شد، ادعا شده است: «محدودیت‌های حقوق بشری» ایران در سال ۲۰۲۳ در چندین حوزه وضعیت بدتری نسبت به سال گذشته پیدا کرده است.

«قتل‌های خودسرانه و غیرقانونی توسط حکومت و عوامل آن، مفقودی، رفتار‌های بی‌رحمانه، غیرانسانی یا تحقیرآمیز توسط حکومت یا عوامل آن، قرار دادن زندانیان در شرایط خطرناک، دستگیری یا بازداشت خودسرانه، سرکوب فراملیتی علیه افراد در کشور‌های دیگر، تنبیه اعضای خانواده به دلیل جرائم ادعایی توسط فردی دیگری، محدودیت‌های شدید علیه آزادی بیان، سانسور، محدودیت‌های جدی برای آزادی‌های اینترنت» از جمله اتهاماتی است که وزارت خارجه آمریکا به جمهوری اسلامی ایران وارد کرده است.

وزارت خارجه آمریکا در گزارش سالانه حقوق بشر خود برای سال ۲۰۲۳ میلادی، همچنین مدعی نقض گسترده حقوق بشر در ایران شده و گفته است زنان همچنان با فشار‌ها به خصوص در زمینه حجاب اجباری و پوشش خود مواجه بوده‌اند که منجر به نافرمانی مدنی آن‌ها شده است.

«رابرت گیلکریست» مقام ارشد دفتر دموکراسی و حقوق بشر وزارت خارجه آمریکا نیز روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره وضعیت حقوق بشر ایران با تکرار ادعا‌های واشنگتن گفت: در سال ۲۰۲۳وضعیت حقوق بشر در ایران همچنان رو به وخامت بود. حکومت ایران به هدف قرار دادن اقلیت ها، خبرنگاران و فعالان اجتماعی ادامه داد.

او با دخالت در امور داخلی ایران افزود: وضعیت حقوق بشر زنان در ایران همچنان رو به وخامت است. بسیاری از زنان و دختران که از حجاب اجباری حمایت نکرده اند با مجازات‌های سختگیرانه مواجه شده اند. حکومت ایران به اعمال احکام طولانی مدت برای فعالان حقوق زنان ادامه داده است.

این مقام وزارت خارجه امریکا ادامه داد: آمریکا به همکاری با شرکای بین المللی خود برای پاسخگو کردن مقامات ایران به دلیل نقض حقوق بشر ادامه خواهد داد.

گزارش‌های حقوق بشری آمریکا به دلیل دخالت در امور داخلی کشورها، استاندارد‌های دوگانه، عدم رعایت اصل بی طرفی و نادیده گرفتن فرهنگ‌ها و سبک زندگی کشور‌ها همواره مورد انتقاد است.

گزارش‌های سالانه حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا در حالی است که این کشور، کارنامه سیاه و تاریکی در عدم رعایت حقوق بشر گروه‌های رنگین پوست و بومی خود، نقش داشتن در کودتا‌ها و تجاوز به حاکمیت و استقلال کشور‌ها دارد.

دیگر خبرها

  • واکنش وزارت خارجه به اتهام تازه آمریکا علیه ایران
  • چند فرمانده ارشد ارتش اسراییل طی روزهای آتی استعفا می‌دهند
  • خط و نشان مقام ارشد ارتش برای اسرائیل و آمریکا
  • چین: آلمان دست از فریبکاری سیاسی بردارد
  • وزارت خارجه آمریکا ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرد
  • استعفای یک مقام ارشد دیگر ارتش رژیم صهیونیستی
  • اعلام استعفای یک مقام ارشد دیگر ارتش رژیم صهیونیستی
  • یک مقام ارشد دیگر ارتش اسرائیل استعفا کرد
  • استقبال لاپید از استعفای ژنرال ارشد ارتش رژیم صهیونیستی
  • ببینید | روایت سخنگوی وزارت خارجه از محتوای پیام‌های جدید آمریکا به ایران