Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله عبدالنبی نمازی شامگاه سه شنبه در دیدار با اعضای هیئت مدیره بنیاد حامیان خانواده کاشان با بیان اینکه خانواده یک سری باید و نبایدها دارد، اظهار داشت: این باید و نبایدها در قالب احکام خانواده تعریف می شود.

وی با اشاره به موضوع اخلاق در خانواده ابراز داشت: زن و شوهر و همچنین والدین به فرزندان و بالعکس باید در خانواده نسبت به هم مهر و محبت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منشا سلامت جامعه در گره سلامت خانواده است

امام جمعه کاشان با بیان اینکه منشا سلامت جامعه در گرو سلامت خانواده است، تصریح کرد: خانواده در نظام توحیدی بر اساس مهر و مودت اعضای آن نسبت به همدیگر شکل گرفته است.

ازدواج مرد و زن از نشانه ها و آیات الهی است

وی یکی ازدواج مرد و زن را از نشانه ها و آیات الهی دانست و افزود: بر اساس آیات قرآن خداوند برای انسان از جنس خودش برای او همسری آفرید که این مهم دال بر وجود حقیقت هستی است.

آیت الله نمازی با اشاره به اینکه خداوند بین زن و مرد مودت و رحمت قرار داده است، بیان داشت: خانواده کانون و مظهر مهر و محبت است.

وجود برخی از مشکلات در خانواده ها به دلیل عدم اطلاع از اصول مدیریتی

وی با بیان اینکه خداوند نظام هستی را بر اساس محبت آفریده است، اظهار داشت: اساس آفرینش انسان و به تبع آن تشکیل خانواده بین انسان ها بر مبنای رحمت است و دلیل اصلی وجود بعضی از مشکلات در خانواده ها و همچنین بین زن و شوهر عدم اطلاع از اصول و قواعد صحیح مدیریت در خانه و خانواده است.

امام جمعه کاشان با اشاره به اینکه یکی از مهمترین وظائف مادر و یا همسر در خانواده مدیریت و مهندسی خانواده است، تصریح کرد: با وجود مدیریت مطلوب زن در خانواده فرزندان در جامعه کمتر دچار انحرافات می شوند.

وی از لزوم اطلاع زن در خانواده نسبت به احکام سخن گفت و افزود: بالابردن سطح آگاهی و دانش والدین و فرزندان نسبت به همدیگر از ضروریات است.

چشم و هم چشمی باعث کدورت و منشا اختلاف در خانواده ها می شود

آیت الله نمازی با اشاره به اینکه آنچه باعث تداوم زندگی در خانواده می شود کم کردن سطح توقعات اعضا نسبت به همدیگر است، بیان داشت: یکی از مسائلی که باعث کدورت در خانواده ها و منشا اختلاف می شود چشم و هم چشمی های مرسوم بین افراد مختلف نسبت به دیگران است.

وی با بیان اینکه لازمه توان مدیریت در خانواده و جامعه سعه صدر است، افزود: سعه صدر یکی از ابزارهای مدیریت در خانواده و جامعه است که باعث انجام شایسته امور و کارهای روزمره در خانواده و اخذ تصمیمات مناسب در جامعه و اجتماع می شود.

کد خبر 4776479

منبع: مهر

کلیدواژه: خانواده ازدواج بوشهر زلزله شهرکرد ایلام بارش برف شیراز گرگان قزوین بنزین خطبه های نماز جمعه هفته وحدت سفر استانی قیمت بنزین اصلاح قیمت حامل های انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۲۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه روزنامه جمهوری اسلامی به پرونده چای دبش: در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟

روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی به رئیسی در مورد پرونده فساد چای دبش طعنه زد.

این روزنامه نوشت: در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند، ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

هیچکس، چه در سطح کارگزاران نظام و چه در سطح عموم مردم، تردید ندارد که ما هنوز نتوانسته‌ایم عدالت را در جامعه برقرار کنیم.

قضاوتی است که از کارگزاران ارشد نظام هم بار‌ها شنیده شده و نمود‌های عینی آن نیز در جامعه کاملاً قابل لمس است.

ثروت کشور به صورت عادلانه میان مردم تقسیم نمی‌شود، در ادارات با ارباب رجوع برخورد یکسان صورت نمی‌گیرد، پارتی‌بازی در اکثر دستگاه‌ها بشدت رواج دارد، حقوق‌ها، مزایا و امکانات رفاهی به تناسب شایستگی‌ها و نیاز‌های واقعی پرداخت نمی‌شوند. بر بخش‌های بکارگیری افراد در پست‌ها و تفویض جایگاه‌ها شایسته‌سالاری رعایت نمی‌شود، به افراد بله‌قربان‌گو امتیاز داده می‌شود و افراد منتقد منصف و دلسوز طرد می‌شوند و...

این‌ها و بسیاری موارد دیگر نشانه‌های بارز تبعیض هستند، چیزی که با روح اسلام و نظامی که قرار است با «جمهوریت» و «اسلامیت» اداره شود در تضاد کامل هستند.

در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند، ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

این روزنامه در بخش دیگری از سرمقاله خود که به نظر می‌رسد به رئیسی و پرونده چای دبش کنایه می‌زند نوشته است:در جامعه‌ای که پرونده بزرگ‌ترین فساد اقتصادی را به جای آنکه با اولویت بررسی کنند به محاق می‌برند و آن را فسادنمائی جلوه می‌دهند، چگونه می‌توان پذیرفت عدالت در حال اجرا شدن است؟

همچنین روزنامه جمهوری اسلامی با طعنه به علیرضا پناهیان ادامه داد:

در جامعه‌ای که اهانت‌کننده به پیشوایان دین را به جای محاکمه بر صدر می‌نشانند، چگونه می‌توان به مردم گفت در حال ساختن بنای رفیع حکومت عدل علی هستیم؟

مردم با مشاهده این بی‌عدالتی‌ها اگر به این نتیجه برسند که ما کاری غیر از تغییر اسم انجام نداده‌ایم و هدفمان این بود که محمدرضا پهلوی را کنار بزنیم و خودمان جای او را بگیریم، نمی‌توان قضاوتشان را رد کرد. قرار نبود آنهمه شهید بدهیم و آنهمه فداکاری صورت بگیرد و بعد از ۴۵ سال هنوز در پیچ و خم‌های تبعیض و بی‌عدالتی سرگردان باشیم و در عین حال به عده‌ای اجازه بدهیم چنین وضعیتی را متن عدالت جلوه دهند!

دیگر خبرها

  • ادعای گروسی درباره فاصله ایران تا دستیابی به یک بمب اتمی | حمله به تاسیسات هسته‌ای امری، مطلقا، ممنوع است
  • در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • طعنه روزنامه جمهوری اسلامی به پرونده چای دبش: در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • روزنامه جمهوری اسلامی : در کشوری که یک فساد بزرگ را "فساد نمایی" می نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • مالکان درمورد مدیریت سرخابی‌ها تصمیم می‌گیرند
  • مشاور وزیر:مالکان درمورد مدیریت استقلال و پرسپولیس تصمیم می‌گیرند
  • معاون قوه قضاییه : با مشکلات و بحران هایی روبرو بوده و هستیم
  • اوتیسم؛ بیماری ناشناخته و بدون درمان!
  • تکمیل طرح‌های مسکن در تنگستان تسریع شود
  • خانه به دوشان؛ ۴ دهک توان اجاره مسکن را ندارند