Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@08:32:31 GMT

برخی مشکلات جامعه پزشکی مزمن شده است

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۴۲۶۶۹

برخی مشکلات جامعه پزشکی مزمن شده است

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر پیوندی، صبح چهارشنبه در سمینار اصول زیبایی در دندانپزشکی که از ۲۹ آبان تا یکم آذر ۹۸ در سالن تلاش برگزار می شود، با طرح این سئوال که چرا جامعه پزشکی به آموزش های ضمن خدمت نیاز دارد، افزود: اندوخته های علمی جامعه پزشکی در همان 8 سال تجمیع شده و لازم است که با روش ها و نوآوری های جدید آشنا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ، با تاکید بر بهره گرفتن از تجربیات و معلومات و نوآوری های پشکسوتان حرفه و علم پزشکی، تصریح کرد: چنین سمینارها و کنگره هایی در همین راستا برگزار می شود و انجمن های علمی در هر رشته و حرفه پزشکی، به فراخور نیازهایی که دارند، تلاش کرده اند در این مسیر گام بردارند.

پیوندی اضافه کرد: برگزاری این قبیل سمینارها و کنگره ها می بایست به دور از افراط و تفریط و با هدف خدمت بهتر به مردم، دنبال شود.

وی با اشاره به صلاحیت انجمن های علمی تخصصی در برگزاری سمینارهایی، گفت: برگزاری این سمینارها و کنگره ها با هدف آموزش مداوم، هیچ منافاتی با اهداف سازمان نظام پزشکی ندارد که در این سال ها چنین برنامه هایی را دنبال می کند.

پیوندی ادامه داد: آموزش مداوم، یکی از وظایف ذاتی سازمان نظام پزشکی است و در این راه، سازمان نظام پزشکی تهران نیز تلاش کرده با توجه به اینکه 40 درصد جامعه پزشکی کشور را دارد، به دنبال چنین آموزش ها و برنامه هایی باشد.

رئیس سمینار اصول زیبایی در دندانپزشکی، با اشاره به این مطلب که همکاران دندانپزشکی تهران توانسته اند در برگزاری چنین سمینارها و آموزش هایی از سایر رشته سبقت بگیرند، گفت: متاسفانه جامعه پزشکی به خصوص در تهران بزرگ، با مشکلات عدیده ای مواجه شده اند که بعضی از این مشکلات، مزمن شده است.

پیوندی به موضوع مالیات و تعرفه ها به عنوان بخشی از مشکلات جامعه پزشکی اشاره کرد و افزود: متاسفانه مشکل تعرفه ها لاینحل شده است. همچنین، موضوع تداخلات بین رشته ای، یکی دیگر از مشکلات حرفه پزشکی است که بعضا به خارج از جامعه پزشکی کشیده شده است.

وی گفت: تنها راه برون رفت از این قبیل مشکلات، تعامل سازنده با ارگان های تصمیم گیر در بیرون از جامعه پزشکی و همچنین، تعامل و همفکری در بین جامعه پزشکی است.

پیوندی افزود: هیچ رشته پزشکی نسبت به دیگر رشته ها برتری ندارد و همه باید با هم دیده شوند.

کد خبر 4776662 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: علی اصغر پیوندی دندانپزشکی سازمان نظام پزشکی دیابت وزارت بهداشت دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سرطان درمان ناباروری داروسازی آلودگی هوا ریسک بیماری قلبی افسردگی تجهیزات پزشکی سازمان بیمه سلامت موسسه محک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۲۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمار پزشکان متخصص در شهرستان‌های همدان افزایش یافت

به گزارش جام جم آنلاین همدان، دکتر محمدمهدی مجذوبی اظهار داشت: توسعه متوازن و متناسب با ظرفیت شهرستان‌ها در راستای افزایش دسترسی به خدمات درمانی از اولویت‌های اصلی دانشگاه علوم پزشکی همدان است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: حضور پزشکان بومی در همدان و جذب نیروهای جدید متخصص و فوق‌تخصص بخش زیادی از کمبودها را رفع کرده و هم اینک همه مراکز درمانی استان همدان دارای متخصص رادیولوژی خانم است.

وی از افزایش بی‌سابقه نیروی متخصص در شهرستان بهار خبر داد و گفت: ۲۸ متخصص در رشته‌های ارتوپدی، قلب و عروق، زنان و زایمان، آسیب‌شناسی، داخلی، عفونی، بیهوشی، پوست، اورولوژی، رادیولوژی، روان‌پزشکی و کودکان در این شهرستان حضور دارند.

دکتر مجذوبی بیان کرد: برای نخستین بار در شهرستان بهار پزشک متخصص ارتوپد جذب شده و خدمات تخصصی ارتوپدی در این شهرستان به مردم ارائه می شود همچنین تعداد نیروهای متخصص در رشته‌های قلب و عروق، اورولوژی و آسیب‌شناسی افزایش چشمگیری داشته است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: با وجود فاصله کم شهرستان بهار تا همدان تمام متخصصین در این شهرستان حضور دارند و آماده خدمت‌رسانی به مردم هستند.

وی عنوان کرد: ۳۴ نیروی متخصص در شهرستان تویسرکان در رشته‌های مغز و اعصاب، روان شناسی، قلب و عروق، داخلی، عفونی، گوش ،حلق و بینی، کودکان، رادیولژی جراح عمومی به بیماران به صورت شبانه روزی خدمات ارائه می‌دهند.

دکتر مجذوبی ادامه داد: تا ۲ سال گذشته این شهرستان از متخصصان طب فیزیکی و توانبخشی، جراح مغز و اعصاب بی بهره بود اما در حال حاضر ظرفیت نیروی متخصص در بیشتر رشته‌ها افزایش یافته است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار داشت: شهرستان نهاوند هم از پزشکان متخصص برای تمام رشته‌های تخصصی بهره می‌برد و تعداد نیروهای متخصص ارتوپدی از یک به سه نفر در ۲ سال اخیر افزایش داشته است.

وی افزود: هم اینک همه خدمات تخصصی طب فیزیکی و توان‌بخشی، روان‌شناسی، زنان و زایمان، بی‌هوشی، پوست و مسمومیت در ۲ بیمارستان نهاوند به مردم ارائه می‌شود.

مجدوبی بیان کرد: برای نخستین بار در ملایر علاوه بر حضور همه متخصصان در رشته‌های مختلف و ارائه خدمات فوق تخصصی، خدمات تخصصی دندان‌پزشکی دهان و دندان، درمان ریشه، جراح فک و صورت، رادیولوژی پیش بینی شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان همچنین از انجام خدمات تخصصی ناباروری در ملایر خبر داد و گفت: همه خدمات مربوط به ناباوری، زنان و زایمان و روان شناسی در این مرکز ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: شهرستان‌های رزن، کبودرآهنگ، فامنین و سایر شهرستان‌های استان هم ظرفیت پزشکان متخصص به میزان قابل‌توجهی افزایش‌یافته است.

به گفته وی افزایش نیروهای متخصص و حضور متخصصان در شهرستان‌های استان همدان سبب کاهش هزینه درمان، کاهش اتلاف وقت بیماران و افزایش دسترس‌ بیماران به خدمات بهداشت و درمان شده است.

دیگر خبرها

  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • طب ایرانی زمینه ساز توریسم درمانی در کشور
  • طب ایرانی می تواند برای کشور ارزآوری داشته باشد
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • امضای تفاهنامه همکاری سازمان نظام پزشکی و آموزش و پرورش
  • ایرج فاضل، رئیس جامعه جراحان ایران: گرایش به پزشکی در حال رنگ باختن است/ باید نگران آینده پزشکی باشیم
  • شمار پزشکان متخصص در شهرستان‌های همدان افزایش یافت
  • برخی رشته‌های تخصصی پزشکی در حال حذف شدن است
  • گرایش به پزشکی در حال رنگ باختن است