Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-25@20:57:32 GMT

حذف قبوض کاغذی گاز از آذر ۹۸ اجرایی می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۴۲۹۱۷

 محمد عسکری مدیر عامل روابط عمومی شرکت ملی گاز با به اینکه روند حذف قبوض کاغذی گاز مطابق اطلاع رسانی انجام شده از آذر امسال اجرایی خواهد شد، بیان کرد: این طرح به همراهی و توجه جامعه احتیاج دارد؛ زیر ساخت‌های لازم برای اجرای طرح حذف قبوض کاغذی آماده شده و در آینده نزدیک اجرایی خواهد شد.

اخبار اقتصادی- او ادامه داد: مشترکان می‌توانند با ورود به درگاه اینترنتی شرکت ملی گاز و ثبت شماره اشتراک در بخش مربوط، قبوض خود را به صورت الکترونیکی دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین سرویس‌ پیامکی طراحی شده است که مشترکان می‌توانند با ارسال متن «۱ * شماره اشتراک» به شماره ۱۰۰۰۱۹۴۱ ثبت نام خود را تکمیل کنند.

عسکری درباره زمان اجرای این طرح، گفت: با برنامه ریزی‌های انجام شده طرح حذف قبوض کاغذی در آذر اجرا خواهد شد، اما میزان مشارکت مردم زمان اجرای آن را تعیین خواهد کرد؛ ممکن است تاریخ دقیق آن بین اوایل یا اواخر آذر جا‌ به جا شود؛ تمهیدات لازم برای جا به جایی واحد مسکونی و اجاره نشین‌ها در نظر گرفته شده است و افراد به راحتی می‌توانند اشتراک قبلی را حذف و اشتراک منزل جدید را ثبت کنند.

 مدیرعامل روابط عمومی شرکت ملی گاز این طرح را حرکتی ملی و مهم دانست و درباره افراد جا مانده از ثبت نام، گفت: از مردم تقاضا داریم تا با مراجعه هر چه زودتر، شرکت ملی گاز را در اجرای این طرح همراهی کنند، اما در صورتی که کسی از ثبت نام جا بماند شرکت ملی گاز همکاری لازم را با او خواهد داشت و به مرور این فرایند تکمیل خواهد شد.

او با تاکید بر وجود ساز و کار‌هایی برای ثبت شماره تماس در استان‌ها و اطلاع رسانی‌های مناسب، بیان کرد: حتی در برخی استان‌ها برنامه ریزی‌هایی انجام شده است تا هنگام مراجعه کنتورخوان، فرایند ثبت شماره تماس مشترکان توسط آن‌ها انجام شده و پیامک ثبت برای مشترکان ارسال شود.

تکلیف مجتمع های مسکونی دارای یک کنتور گاز در دریافت قبض الکترونیکی

عسکری درباره محدودیت ثبت شماره تماس برای ارسال قبض الکترونیکی، تصریح کرد: هیچ محدودیتی در ثبت شماره اشتراک یا شماره تلفن وجود ندارد؛ ممکن است در مجتمعی یک کنتور گاز وجود داشته باشد و همه ساکنان بخواهند از قبض گاز مصرفی خود مطلع شوند یا افرادی هستند که چند واحد مسکونی یا اداری در اختیار داشته باشند که شرایط فراهم شده است تا در صورت نیاز قبض آن‌ها به یک خط تلفن ارسال شود.

رئیس روابط عمومی شرکت ملی گاز گفت: توجه داشته باشید که رمز ورود به اولین شماره تماس ثبت شده ارسال می‌شود؛ برای پیدا کردن شماره‌های اشتراک هم می‌توانید از قبوض صادر شده در دوره‌های گذشته استفاده کنید.

او تاکید کرد: با اجرای طرح حذف قبوض کاغذی برای همه ۲۳ میلیون مشترک گاز، فقط در حوزه گاز سالیانه مبلغی حدود ۸۵ میلیارد تومان در هزینه‌های آشکار صرفه‌جویی خواهد شد. 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شرکت ملی گاز گاز قبض گاز حذف قبوض کاغذی آذر ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۲۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام استان‌ها و دستگاه‌ها در تبدیل مجوز‌های کاغذی صدرنشین هستند؟

طبق اعلام مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار، تعداد مجوز‌های کاغذی که تا روز چهارم اردیبهشت ماه به شناسه یکتا تبدیل شده است به ۴۲۷ هزار و ۶۳۸ مجوز رسید که از این تعداد سهم اصناف ۴۰۱ هزار و ۵۰۱ مجوز است.

همچنین، استان‌های لرستان، گیلان، چهارمحال و بختیاری و خراسان جنوبی به ترتیب بیشترین میزان تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا را انجام داده‌اند. در استان لرستان ۲۱ هزار و ۹۵۷ مجوز، گیلان ۳۱ هزار و ۳۹۰ مجوز، چهارمحال و بختیاری ۹ هزار و ۷۷۶ مجوز و خراسان جنوبی ۶ هزار و ۵۰۰ مجوز کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شده است.

با این حال، در استان‌های کرمان، فارس، بوشهر، گلستان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان کمترین میزان تبدیل مجوز کاغذی به شناسه یکتا انجام شده است.

کدام دستگاه‌ها صدر نشین هستند؟

گفتنی است؛ بررسی آمار تبدیل مجوز‌های کاغذی در دستگاه‌ها، نشان می‌دهد چهار دستگاه برتر در این رتبه بندی به ترتیب سازمان ملی استاندارد، اصناف، وزارت ورزش و سازمان نظام پزشکی هستند. در هر یک از این دستگاه‌ها به ترتیب ۲۳.۹ درصد، ۱۴.۴ درصد، ۸.۳ درصد و ۲.۸ درصد از مجموع مجوز‌های کاغذی صادره به مجوز الکترونیکی تبدیل شده است.

لازم به ذکر است؛ از تاریخ ۲۵ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ مجوز‌های کاغذی بی اعتبار هستند و سامانه‌های دولتی و بانکی به فعالان اقتصادی فاقد مجوز الکترونیک (شناسه یکتا) خدمات دولتی ارائه نمی‌دهند. بنابراین، آن دسته از فعالان اقتصادی که هنوز شناسه یکتا ندارند یعنی نام شان در سامانه درگاه ملی مجوز‌ها به نشانی qr.mojavez.ir ثبت نشده است، می‌توانند با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوز‌ها (mojavez.ir)، به سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) خود را دریافت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • قبض برق کسانی که کولر گازی دارند، چقدر افزایش می‌یابد؟/ رقم احتمالی قبوض برق اعلام شد
  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • ۲۵ اردیبهشت امسال آخرین مهلت برای تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا
  • تبدیل بیش از ۴۰۰ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • تمدید مهلت تبدیل مجوز‌های کاغذی به الکترونیکی تا ۲۵ اردیبهشت ماه
  • کدام استان‌ها و دستگاه‌ها در تبدیل مجوز‌های کاغذی صدرنشین هستند؟
  • اگر این کار را انجام دهید از دولت خودرو جایزه می‌گیرید!
  • برق کمتر مصرف کنید، خودرو جایزه بگیرید!
  • ۵۱ هزار درخواست صدور مجوز الکترونیکی در استان مرکزی ثبت شد
  • صدور مجوزهای کاغذی ممنوع شد