Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر حمیدرضا طیبی روز چهارشنبه در مراسم افتتاحیه چهارمین کنگره بین‌المللی و ششمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت در سالن همایش‌های رازی اظهار داشت: دست کمک به سوی محققان به خصوص محققان جوان برای انجام فعالیت در واحدهای مختلف پزشکی این مجموعه دراز می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه سلامت جامعه رابطه مستقیمی با توسعه علمی و فناورانه در کشور دارد، بیان داشت: توسعه علمی و  فناورانه زیرساخت اصلی تحقق اقتصاد دانش بنیان و رقابت پذیر در کشور است و ما باید خودمان تولیدکننده علم و فناوری باشیم تا بتوانیم روزآمدی خدمات و محصولات‌مان را به طور منظم حفظ کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جهاد دانشگاهی اظهار داشت: ما در جهاد دانشگاهی تلاش کردیم تا توان کشور در زمینه توسعه علمی و فناورانه در حوزه‌های مختلف مورد نیاز جامعه، الگو سازی شود.

وی ادامه داد: این مجموعه علاوه بر فعالیت‌های ارزنده در حوزه‌هایی مانند فنی، مهندسی و  کشاورزی، کار و فعالیت علمی و فناورانه در حوزه پزشکی را انجام داده و این حوزه یکی از زمینه‌های اصلی فعالیت جهاد دانشگاهی بوده و به موفقیت‌های بزرگی در این زمینه دست یافته‌ایم.

طیبی با اشاره به اینکه پژوهشگاه رویان که در حوزه سلول‌های بنیادی و ناباروری فعالیت می‌کند، یکی از دستاوردهای جهاد دانشگاهی است، گفت: پژوهشگاه ابن سینا و پژوهشکده گیاهان دارویی و جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران یکی دیگر از مجموعه‌های بسیار موفق جهاد دانشگاهی بوده‌اند. از زایش‌های بسیار موفق این واحد، پژوهشکده بهداشت و پژوهشکده معتمد در زمینه سرطان پستان هستند.

رئیس جهاد دانشگاهی ادامه داد: اینگونه کنگره‌ها کمک می‌کند تبادل انتقال اطلاعات و دستاوردهای علمی، بهتر انجام شود و تجربیات صاحب نظران در اختیار سایر محققان قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه دیابت موضوع بسیار مهمی است و آگاهی دادن بیشتر به مردم از آسیب‌های این بیماری می‌کاهد، گفت: آگاهی دادن به مردم در رسانه‌ها بسیار مهم است و ابعاد آسیب باید برای مردم تبیین شود.

برچسب‌ها ششمین کنگره ملی زخم جهاد دانشگاهی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۳۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست مشاوران زنان و خانواده دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی منطقه یک، با حضور فخرالسادات نصیری، مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، به صورت مجازی و حضوری برگزار شد.

نصیری مشاور امور زنان و خانواده وزیر عتف در این نشست ضمن قدردانی از فعالیت‌های حوزه زنان و خانواده در دانشگاه پیام نور، اظهار کرد: بیش از ۸ هزار عضو علمی خانم در کشور داریم که سامانه‌ای برای شبکه سازی در این حوزه در حال انجام است.

همچنین فرهادی، مشاور زنان و خانواده دانشگاه پیام نور نیز در این نشست گزارشی از فعالیت‌های امور زنان و خانواده این دانشگاه را ارائه داد.

گفتنی است در این نشست مسائل و دغدغه‌های حوزه‌ی زنان و خانواده مطرح شد. در پایان نشست نیز از مهدکودک سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور بازدید کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید آرد بدون گلوتن توسط پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی
  • رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان در سمت خود ابقا شد
  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • بیماری‌های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام‌های بهداشتی دنیا
  • بیماری های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام های بهداشتی دنیا
  • بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی
  • جهادگر اردبیلی «جایزه البرز» در سال ۱۴۰۳ را کسب کرد