Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-03-29@07:40:37 GMT

دستورالعمل استخراج رمزارزها ابلاغ شد

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۴۴۰۱۲

دستورالعمل استخراج رمزارزها ابلاغ شد

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: دستورالعمل صدور جواز و پروانه بهره‌برداری استخراج رمزارز نهایی و توسط وزیر صمت ابلاغ شد.

به گزارش ایسنا، سعید زرندی افزود: دریافت درخواست‌های صدور مجوز از طریق سامانه خدمات صنعت، معدن و تجارت (بهین‌یاب) انجام می‌شود و صدور مجوز از طریق سازمان صنعت، معدن و تجارت استان‌ها صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص تعیین و ملاک صنعتی شدن رمزارزها اعلام کرد: پس از بررسی و هم فکری و مشورت با فعالان این بخش، دانشگاه‌ها و دستگاه‌های مختلف، صدور جواز تأسیس و بهره‌برداری، برای متقاضیانی که جمع توان برق مصرفی تجهیزات استخراج رمزارز آنها بیش از ۲۵۰ کیلووات (ولت ـ آمپر) باشد، امکان‌پذیر است.

معاون وزیر صمت گفت: امکان استقرار واحد استخراج‌کننده رمزارز دارای کاربری صنعتی و مشمول ضوابط استقرار واحدهای صنعتی بوده و صرفاً در شهرک‌ها و نواحی صنعتی مصوب و یا مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی و نیروگاه‌ها امکان‌پذیر است.

زرندی ادامه داد: امکان استقرار واحدهای استخراج‌کننده رمزارز شامل محدودیت محدوده ۱۲۰ کیلومتری شهر تهران، ۵۰ کیلومتری شهر اصفهان و ۳۰ کیلومتری مراکز سایر استان‌ها نیست.

ضوابط

وی اضافه کرد: براساس دستورالعمل ابلاغی، صدور و یا اصلاح جواز تأسیس و پروانه بهره‌برداری، برای استخراج رمزارز در محل واحدهای تولیدی فعال صنعتی و معدنی موجود ممنوع است اما اخذ مجوز برای این فعالیت در محل واحدهای تولیدی غیرفعال صنعتی که سه سال از عدم فعالیت آن‌ها گذشته باشد، مجاز است.

معاون طرح و برنامه وزارت صمت ادامه داد: صدور جواز تأسیس به‌نام چند شخص حقیقی و یا چند شخص حقوقی مجاز نیست البته متقاضیان در صورت تشکیل شرکت می‌توانند ‌درخواست جواز تأسیس را درسامانه ثبت کنند. همچنین صدور جواز تأسیس در محل استیجاری با حداقل اجاره یکساله، در چارچوب این دستورالعمل امکان‌پذیر است.

زرندی تصریح کرد: اعتبار جواز تأسیس صادر شده شش ماه بوده و با ارائه گزارش پیشرفت فیزیکی طرح و تأیید آن توسط سازمان برای یک دوره‌ دیگر قابل تمدید است.

وی گفت: تأمین زیرساخت‌های لازم شامل برق، گاز، آب، اینترنت و ... برعهده دارنده جواز تأسیس است.

این مسئول افزود: تأمین انرژی برق مورد نیاز از طریق شبکه سراسری برق کشور و یا تولید برق به صورت خصوصی از طریق انرژی تجدیدپذیر، CHP، نیروگاه خصوصی و ... در چارچوب ضوابط و مقررات مربوط امکان‌پذیر است.

معاون طرح و برنامه وزارت صمت بیان کرد: براساس این دستورالعمل، در صورتی که سرمایه‌گذار بعد از فراهم کردن امکانات طرح از قبیل زمین، برق، ساختمان و تجهیزات، تقاضای صدور جواز تأسیس کند و اقدامات انجام شده مطابق ضوابط این دستورالعمل باشد، صدور جواز تأسیس یا پروانه بهره‌برداری امکان‌پذیر است.

زرندی توضیح داد: به منظور تأمین برق مورد نیاز، پس از صدور جواز تأسیس، اطلاعات مجوز در سامانه به وزارت نیرو ارسال می‌شود و پس از اختصاص انشعاب برق، وزارت نیرو اطلاعات آن را از طریق سامانه به وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام می‌کند.

وی گفت: در صورت اعلام متقاضی مبنی ‌بر تأمین برق از طریق احداث نیروگاه حرارتی، جهت تأمین سوخت مورد نیاز به وزارت نفت معرفی خواهد شد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: رعایت ضوابط مربوط به برچسب انرژی و استانداردهای کیفیت توان الکترونیکی و استانداردهای فناورانه مرتبط برای تولید و واردات تجهیزات فرآورده‌های پردازش رمزنگاری شده (ماینیگ) در صورت ابلاغ از سوی مراجع ذی‌ربط از جمله سازمان ملی استاندارد الزامی است.

طبق اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، زرندی تصریح کرد: در زمان درخواست صدور پروانه بهره‌برداری، ثبت مشخصات دستگاه‌های منصوبه، وفق فرم موجود در سامانه، شامل تعداد، نوع، میزان مصرف انرژی، شرکت سازنده، توان پردازش و ... در سامانه الزامی است و تغییرات تجهیزات نیز توسط متقاضی در سامانه به‌روزرسانی خواهد شد.

وی در پایان به ‌این نکته اشاره کرد که، براساس مصوبه هیأت وزیران استفاده از رمزارزها با قبول مسئولیت خطرپذیری (ریسک) ازسوی سرمایه‌گذاران و متعاملین صورت می‌پذیرد و مشمول حمایت و ضمانت دولت و نظام بانکی نبوده و استفاده از آن در مبادلات داخل کشور مجاز نیست.

منبع: فرارو

کلیدواژه: رمز ارز بیت کوین استخراج بیت کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۴۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز آبشارشناسی دانشگاه لرستان تأسیس می‌شود

نشست  با حضور مجازی اعضاء از جمله دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان برگزار شد و اعضاء درباره راهکار‌های کمک به تأسیس مرکز آبشارشناسی دانشگاه لرستان مستقر در روستای بیشه لرستان، به تبادل دیدگاه پرداختند.

براساس اطلاعات و داده‌های این نشست مقدماتی مجازی، تعداد ۸ روستا در ایران برای ورود به فهرست ثبت جهانی یونسکو رقابت می‌کنند که روستای بیشه استان لرستان نیز در این مسیر رقابتی قرار گرفته است و اگر شاخص‌های مدنظر یونسکو را در مراحل نهایی دارا باشد در تراز جهانی، ثبت خواهد شد.

در این مسیر دانشگاه لرستان متناسب با وظایف خویش، به اداره کل میراث فرهنگی استان لرستان کمک خواهد کرد.

مرکز آبشنارشناسی دانشگاه لرستان مستقر در روستای بیشه زیرنظر مرکز لرستان‌شناسی این دانشگاه فعالیت خواهد کرد که مدیریت آن برعهده دکتر علی نوری است.

در نشست مجازی مقدماتی مذکور، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در سخنانی بر تقویت مسئولیت‌پذیری اجتماعی دانشگاه لرستان در راه کمک علمی و مسئله‌محور به ثبت جهانی روستای بیشه استان لرستان تأکید کرد.

رئیس دانشگاه لرستان تصریح کرد: از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های گروه‌های آموزشی دانشگاه لرستان همچون آب، محیط زیست، جغرافیا و گردشگری، توسعه روستایی، زمین‌شناسی و ... برای موفقیت هرچه اثرگذارتر مرکز آبشارشناسی دانشگاه لرستان مستقر در روستای بیشه، بهره‌گیری شود.

دکتر علی نظری خواستار شد که از ظرفیت دانشجویان دانشگاه لرستان در قالب بازدید‌ها از روستا و آبشار بیشه استان لرستان نیز استفاده شود.

در این نشست، دکتر علی نوری، مدیر مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان اظهار امیدواری کرد که نشست‌های حضوری مربوط به تمهیدات تأسیس مرکز آبشارشناسی دانشگاه لرستان در روز‌های آتی تداوم داشته باشد.

وی روی این نکته تکیه کرد که مرکز لرستان‌شناسی همه کوشش خویش را به کار می‌گیرد تا بتواند یک مرکز قوی، کارآمد و اثرگذار تحت عنوان مرکز آبشارشناسی دانشگاه لرستان مستقر در روستای بیشه را تأسیس و راه‌اندازی کند که البته مستلزم همکاری دانشکده‌های گوناگون دانشگاه لرستان و گروه‌های آموزشی است.

دکتر علی‌حیدر نصرالهی، رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان، دکتر علی فروهرمهر، مدیر گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان، دکتر مهدی رحیمیان، عضو هیئت علمی گروه آموزشی توسعه روستایی نیز هر کدام دیدگاه‌های خود را درباره موضوع بیان کردند؛ از جمله اینکه تلاش برای اینکه روستای بیشه ثبت جهانی شود متناسب با ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های گردشگری استان لرستان است و می‌تواند در مسیر یاری‌رسانی برای نهادینه شدن گردشگری پایدار استانی، صورت گیرد.

استان لرستان استان آبشارهاست و یکی از زیباترین آبشار‌های ایران به نام بیشه در مجاورت روستای بیشه قرار دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • تأخیر در برخط شدن صدور کارت‌های سوخت
  • تحقق شعار سال و اجرای منویات مقام معظم رهبری، با حمایت از سرمایه‌گذاران امکان پذیر است
  • مرکز آبشارشناسی دانشگاه لرستان تأسیس می‌شود
  • صدور حکم اخراج یک دیپلمات روس از لتونی
  • امکان تقسیم اراضی بعد از فوت وراث وجود ندارد
  • تالاب مره قم ثبت ملی شد
  • تولید قطعات پیچیده صنعتی با پرینتر سه بعدی فلزی «ایران ساخت»
  • تولید قطعات صنعتی با چاپگر‌های سه بعدی فلزی در کشور
  • صدور احکام رتبه بندی برای بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش
  • ۷۱۶ دستگاه رمز ارز در تبریز کشف شد