Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، رضا رحمانی وزیر صنعت‌، معدن و تجارت درحاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طبق گزارش های میدانی از بازار، قیمت ها در حال کنترل است، گفت: البته در برخی موارد مانند حمل و نقل یکسری تاثیرات واقعی وجود دارد که بحث آن جداست اما تلاش ما این است که افزایش قیمت بنزین تاثیر روانی بر جامعه نگذارد و عده ای از آن سوءاستفاده نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: البته در جاهایی ممکن است با درصدهای پایینی افزایش قیمت بنزین تاثیر خود را بگذارد اما دستگاه های دولتی تا پایان امسال به هیچ عنوان حق گران کردن کالایی را ندارند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در واکنش به سوالی مبنی بر اینکه آیا با افزایش قیمت بنزین تولید خودروهای کم مصرف افزایش می‌یابد، تصریح کرد: تولید خودروهای برقی و الکتریکی با موتور کم مصرف قبل از بحث سهمیه بندی بنزین هم در دستور کار ما بود که در شرایط فعلی ضرورت آن افزایش می یابد.

رحمانی درباره افزایش اخیر قیمت خودرو نیز گفت: خودروسازان هیچ گونه افزایش قیمتی را اعمال نکرده اند و مثل همیشه که دلالی باعث افزایش قیمت می شود در شرایط فعلی هم همین مساله مطرح است و تلاش این است که با عرضه بیشتر خودرو قیمت آن کاهش یابد.

او در واکنش به اینکه گفته می شود افزایش قیمت بنزین نهایتا تورم دو تا چهار درصدی را در پی خواهد داشت، افزود: کنترل قیمت کالاهای اساسی برای ما بسیار مهم است و آن را در اولویت کاری خود قرار داده ایم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: تاکید اصلی ما این است که اجازه ندهیم تورم حاصل از فضای روانی موجود بسیار افزایش یابد و در حق مردم اجحاف شود که البته افزایش قیمت برخی از کالاها اجتناب ناپذیر است. اما بیشترین تلاش ما این است که افزایش بی رویه، بی جهت و به دلیل سوءاستفاده از شرایط جدید اتفاق نیفتد و تا این لحظه هم بر اساس گزارش هایی که بنده دریافت کرده ام قیمت ها کنترل شده است.

رحمانی بیان کرد: ما برای کنترل قیمت ها نیرو کم نداریم و از اصناف، اتحادیه ها و وزارتخانه های مربوطه خواسته ایم در این زمینه تلاش کنند و همچنین از بسیج هم کمک گرفته ایم که با ورود این نهادها مشکلی پیش نخواهد آمد و سازمان تعزیرات و دادستانی هم تمهیداتی در این باره دارند که امیدواریم موثر واقع شود.

او با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری درباره حذف قوانین دست و پا گیر در مقابل تولید گفت: یکی از راهکارهای این مساله الکترونیکی شدن خدمات است تا نیاز مردم را به مراجعه کاهش دهیم که تاکنون اقداماتی در این راستا انجام شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: البته این مساله نیازمند کار جمعی دستگاه های مختلف است و مهمترین اقدامی که در شرایط فعلی باید انجام دهیم حذف قوانین دست و پا گیر بر سر راه تولید است و این کار اراده و تغییر نگرش می خواهد و باید به صورت جدی پیگیری شود.

در حال تکمیل/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مصرف مصوبه سوخت هیئت دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۴۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت جمع آوری ماهانه ۲۰ هزارتن مرغ از سطح بازار

علی ابراهیمی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده ۵۰ تا ۵۷ هزارتومان است، درحالیکه قیمت تمام شده به بالای ۶۵ تا ۶۶ هزارتومان می‌رسد.

به گفته او، روزانه پشتیبانی امور دام هزارتن تا ۲ هزارتن مرغ مازاد را از سطح بازار جمع آوری می‌کند، اما این میزان نتوانسته روند کاهشی قیمت مرغ را متوقف کند.

این مقام مسئول افزود: برآورد‌ها حاکی از آن است که میزان جوجه ریزی فروردین به ۱۳۵ میلیون قطعه برسد.

ابراهیمی ادامه داد: زمانی اقدامات پشتیبانی امور دام می‌تواند در تنظیم بازار موثر باشد که ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزارتن مرغ مازاد از سطح بازار جمع آوری شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی راهکار اصلی حمایت از تولید داخل را صادرات مستمر مرغ اعلام کرد و افزود: با توجه به جوجه ریزی ماه‌های اخیر، عرضه مرغ بر مصرف غلبه دارد که در نتیجه این امر منجر به روند کاهشی قیمت در بازار شده است.

به گفته او، بنابر آمار سال گذشته هزارتن مرغ به بازار‌های هدف صادر شده است، اما بدلیل مازاد تولید و در راستای حمایت از مرغداران باید برای صادرات مستمر برنامه ریزی شود؛ به گونه‌ای که قیمت تولید با بازار همخوانی داشته باشد.

ابراهیمی قیمت هرقطعه جوجه یکروزه را ۳۰ هزارتومان اعلام کرد و گفت: افزایش قیمت جوجه یکروزه فشار مضاعفی بر تولید وارد کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ‌زیرساخت 17 میلیون مترمکعبی CNG مازاد برای دوگانه سوز کردن خودروها بلا استفاده مانده است
  • پرواز شرکت خودروسازی ویتنامی با خودروهای برقی
  • کسری بودجه حاصل از واردات بنزین در تبصره هدفمندی یارانه های انرژی بودجه 1403
  • قیمت بلیت هواپیما افزایش می‌یابد؟!
  • افزایش قیمت بنزین در چین
  • ضرورت جمع آوری ماهانه ۲۰ هزارتن مرغ از سطح بازار
  • بانک های ناتراز اصلاح شوند تورم کاهش می یابد
  • ضعف ایران در کاربرد خودروهای برقی با وجود تولید محصولات با کیفیت و ارزان توسط دانش‌بنیان‌ها
  • آمار جدید از ورود خودروهای وارداتی به کشور | وزیر صنعت: مردم برای خرید خودرو خارجی عجله نکنند؛ سرعت تحویل به زودی افزایش می‌یابد
  • واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ ضرورت افزایش بودجه در سال جدید