Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ شلوغی‌های شیراز و اصفهان و شهر‌های اطراف تهران به خاطر اعتراضات به گرانی بنزین باعث شد اینترنت کل کشور قطع شود. اگر بزرگان نظام برای افزایش قیمت بنزین تصمیم گرفتند ساعتی قبل از اجرای طرح، مردم را در جریان قرار دهند، برای قطعی اینترنت به همین اطلاع رسانی هم ضرورتی احساس نکردند و مردم خودشان یکی یکی فهمیدند اینترنت قطع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر ارتباطات گفت تصمیم در این زمینه در اختیار او نبوده است و علی ربیعی دو روز پیش خبر داد که اینترنت به تدریج وصل می‌شود، با این حال وعده سخنگوی دولت، تفاوتی با وعده سایرین نداشت و از قبل معلوم بود این وعده نیز محقق نمی‌شود.

حالا بعد از سه چهار روز مردم سعی دارند برای همه چیز جایگزین پیدا کنند. راننده‌ها زودتر از بقیه سراغ اپلیکیشن‌ مسیریاب دال و نشان رفتند. پیام رسان‌های داخلی هم تلاش می‌کنند خود را جایگزین تلگرام و واتس آپ کنند. این در حالی است که هیچ اپلیکیشن مشابهی برای اینستاگرام طراحی نشده است. سرویس‌های وبلاگ فارسی هم که در انتخابات ۸۸ نقش بی بدیلی در اطلاع رسانی داشتند، حالا متوقف شده‌اند.

اما نکته جالب اینجاست که در اینترنت فعلی اصلا امکانی برای جستجو نیست. با اینکه در این سال‌ها بار‌ها و بار‌ها مقامات کشور از ساخت ده‌ها موتور جستجوی بومی خبر برای مقابله با گوگل خبر داده بودند، حالا که مردم به این ابزارها نیاز پیدا کرده‌اند، نتوانستند مردم را همراهی کنند. گویا این موتور‌های جستجوی فارسی فقط زمانی همراه مردم بودند که مردم از گوگل استفاده می‌کردند و این موتور‌های جستجو فقط ویترینی برای دریافت بودجه‌های دولتی بودند.

به گزارش رویداد۲۴ آذر ۹۵ نصرالله جهانگرد درباره فعالیت موتور‌های جستجوی بومی اظهار کرد: اکنون بطور عمومی موتور‌های جستجوی بومی در حال استفاده هستند و فعالیت‌های خود را دارند.

امیرعلی خیراندیش از مدیران ارشد پارسی‌جو درباره این موتور جستجو گفته بود «با مطرح شدن پروژه جستجوگر ملی، بسیاری تصور می‌کنند که این جویشگر قرار است جای گوگل و یاهو را بگیرد، به همین خاطر به طور مداوم پارسی جو با این موتور‌های جست‌وجوگر مقایسه می‌شود درحالی که هدف ما پاسخگویی به نیاز‌های بالقوه کاربران در اینترنت است.»

استفاده کاربران از موتورهای جستجو را امتحان کردیم تا مشخص شود بودجه عظیم طراحی آنها چگونه مصرف شده است. نام «امیرعلی خیراندیش» مدیر پارسی‌جو را با موتور جستجوگر خودش جستجو می‌کنیم. فقط یک نتیجه از بلاگفا پیدا می‌شود که البته در وضعیت فعلی در دسترس نیست. نتایج همچنان در دسترس نیست و از سایت‌هایی مثل ویکی پدیا است. اما نکته جالب اینجاست که این نتایج به شدت بی‌ربط هستند و هیچ ربطی به «امیرعلی خیراندیش» نداشته باشند.

البته شاید خیراندیش مدیر پارسی‌جو نباشد و باید به دنبال جستجوی فرد موثرتری در میان مدیران این موتور جستجوی فارسی باشیم. مدیر پارسی‌جو کیست؟ کلید واژه مدیر پارسیجو را جستجو می‌کنیم:

البته باز هم به جواب مورد نظر نمی‌رسیم. البته این نکته ناگفته نماند که پارسی‌جو کار می‌کند (البته درست کار نمی‌کند)، وضعیت موتور جستجوی یوز بهتر از سایر شبکه‌هاست؛ نتایج عبارت‌ها به دست می‌آید، اما هیچکدام باز نمی‌شوند!

موتور جستجوی زال هم فعلا امکان جستجو ندارند و فقط یک صفحه اول معمولی دارد و اساسا جایی برای تایپ کردن عبارت برای جستجو ندارد!

موتور جستجوی جس‌جو هم از دیگر ابزارهایی است که عنوان تولید ملی را یدک می‌کشد، با این حال پیشنهاد بهتر به این است که حداقل برای جلوگیری از آسیب بیشتر به واژه «ملی»، به آن نام خوانده نشود.

نکته مایوس کننده، اما گزارشی است که یک سایت نزدیک به اصولگرایان منتشر کرده است. سایت راه دانا می‌نویسد «برخی فکر می‌کردند که با قطعی اینترنت جهانی زندگی مردم کشورمان مختل می‌شود، اما در این زمان بانک‌ها و اداراتی که کار خدمات رسانی به مردم را انجام می‌دادند به فعالیت خود ادامه دادند.»

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفته بود پروژه‌هایی مانند مرورگر ملی و موتور جستجوی ملی همچنان جزو پروژه‌های اولویت‌دار سازمان فناوری اطلاعات است و ما به دنبال مدلی هستیم که این پروژه‌های زیربنایی در سال جدید بار دیگر به کار بیفتند.

عدم دسترسی به موتورهای جستجوگر فارسی در حالی انجام شده که به گفته مسئولان، این پروژه در اولویت دولت بوده است! یعنی اگر این موضوع برای مسئولان اولویت نداشت، مشخص نبود وضعیت چه می‌شد!

خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 موتور جستجوی ملی جستجوگر ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۴۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی کاریابی‌های برتر استفاده کننده از سامانه جستجوی شغل

مدیرکل دفتر توسعه نهادهای کارآفرینی و هدایت نیروی کار وزارت کار با اشاره به اینکه سامانه جستجوی شغلی بستری مناسب برای رقالبت سالم میان دفاتر کاریابی ها است گفت:کاریابی های برتر استفاده کننده از این سامانه معرفی می شوند. - اخبار اقتصادی -

امید ملک، مدیرکل دفتر توسعه نهادهای کارآفرینی و هدایت نیروی کار وزارت کار در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ،  سامانه جستجوی شغل را بستر مناسبی برای رقابت سالم میان دفاتر کاریابی به عنوان یکی از بازیگران زیست بوم اشتغال مطرح کرد.

وی افزود: تغییرات سریع دنیای کار و ظهور فن آوری های جدید سبب پیدایش مشاغل جدید و متنوع شده و  باعث تغییر ماهیت بسیاری از مشاغل شده است. برای اینکه افراد بتوانند در طول زندگی خود مشاغل همسو با علایق و ارزش­هایشان را دنبال کنند مجبورند ضمن پیش بینی تغییرات، بطور مداوم مهارت­ ها و شایستگی های خود را با نیاز بازار کار را ارتقاء دهند.

ملک گفت: دفاتر کاریابی با ارایه آمار و اطلاعات شفاف و قابل اعتماد در سریع­ترین زمان ممکن از طریق ابزارهای کاربر پسند مانند سامانه جستجوی شغل می توانند در نظام تصمیم گیری و تصمیم سازی موثر واقع شوند و نیاز کاربران مختلف مانند کارجویان و کارفرمایان را مرتفع نماید.

مدیرکل دفتر توسعه نهادهای کارآفرینی و هدایت نیروی کاربیان کرد: به منظور ایجاد محیطی سالم در جهت بهینه سازی عملکرد دفاتر مشاوره شغلی و کاریابی غیردولتی داخلی و بهره وری مطلوب از سرمایه، نیروی انسانی و امکانات موجود و تحقق اهداف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، توانمندی‌های سیستمی و مدیریتی دفاترکاریابی بر اساس عملکرد آنان در سامانه جستجوی شغل مورد سنجش و ارزیابی قرار گرفت. پیش بینی می گردد با تشویق دفاتر کاریابی برتر زمینه رقابت سالم برای فعالیت آنان فراهم گشته و با بهبود سطح کیفی خدمات کاریابی، میزان اثربخشی آنان در تعدیل و تنظیم بازار کار افزایش یابد.

مدیر کل دفتر توسعه نهادهای کارآفرینی وهدایت نیروی کار وزارت تعاون درتشریح عملکرد این سامانه گفت؛ در 10 ماهی که از آغاز به کار این سامانه می گذرد تعداد  330هزار نفر نیروی کار در سامانه ثبت نام کرده اند.  از این تعداد 163 هزار نفر روزمه خود را تکمیل کرده و درخواست شغل داده اند.

وی درباره استقبال کارفرمایان از این سامانه بیان داشت در این مدت  بیش از 30 هزار کارفرما در سامانه  ثبت نام کردند و 320 هزار فرصت شغلی را به ثبت رسانده اند.

مدیر کل دفتر توسعه نهادهای کارآفرینی وهدایت نیروی کار وزارت کار افزود: برای 113 هزار نفر از کارجویان توسط دفاتر کاریابی معرفی نامه جذب صادر شده و حدود  35 هزار نفر از آنان مشغول بکار شده اند.                

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • انقلاب چین در صنعت ترانزیت: ارتقای بازدهی موتور دیزلی به بالای ۵۳ درصد
  • یک نماینده مجلس: اپراتورها از جیب مردم سرقت می‌کنند!
  • معرفی کاریابی‌های برتر استفاده کننده از سامانه جستجوی شغل
  • اصناف گیلان موافق بی بند و باری در حوزه عفاف و حجاب نیستند
  • برخورداری مردم روستای گناوه لری گچساران از اینترنت پرسرعت
  • بهره مندی مردم سفید دشت از فیبر نوری
  • پایش مستمر دکل‌های ارتباطی در رابطه با سلامتی مردم
  • ثبت۳۱۷هزار فرصت شغلی در سامانه جستجوی شغلی
  • اپراتور‌ها چقدر به تعهدات خود عمل کردند؟/ مردم بهبود کیفیت اینترنت را احساس نمی‌کنند
  • نسل چهارم تلفن همراه در ۲ روستای نیکشهر راه‌اندازی شد