Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمود واعظی در حاشیه نشست امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره طرح حمایت معیشتی، گفت: قطعاً افرادی چون کارگران، کارمندان، زنان سرپرست خانوار، افراد تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی و کسانی که در مناطق محروم زندگی می‌کنند، مشمول این طرح هستند.

وی با بیان اینکه قرار است از ۱۸ میلیون خانوار یا ۶۰ میلیون نفر از مردم حمایت معیشتی شود، افزود: کسانی که فکر می‌کنند مستحق دریافت این حمایت معیشتی هستند، در سامانه‌ای که اعلام خواهیم کرد، این موضوع را مطرح کنند تا مورد بررسی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دفتر رئیس‌جمهور درباره حمایت برخی از غربی‌ها از اغتشاشات اخیر ایران، اظهار داشت: برخی از کشورهای اروپایی، رژیم صهیونیستی و به ویژه آمریکا تصور کردند چهار نفری که به خیابان‌ها آمدند، اغتشاش کردند و چند جا را آتش زدند، همه مردم ایران هستند.

واعظی افزود: افرادی چون «پومپئو» و «ترامپ» با عجله ابراز خوشحالی کرده و ذوق‌زده شده‌اند درحالی‌که ما بارها گفته‌ایم آنان مردم ایران را به خوبی نمی‌شناسند چرا که ممکن است مردم‌ ما کمبودهایی از نظر معیشتی، انتقادهایی را به برخی از بخش‌ها داشته باشند اما ما مشکلات خود را در داخل ایران حل خواهیم کرد و اجازه نمی‌دهیم که پای دشمنان و خارجی‌ها وارد این مسائل شود.

وی متذکر شد: مردم زنجان، تبریز و بسیاری از دیگر نقاط کشور به شکل خودجوش در راهپیمایی شرکت کردند و نشان دادند که اجازه دخالت به کشورهای دیگر را نمی‌دهند.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور در واکنش به سؤالی مبنی بر اینکه وقتی قرار است کل درآمد حاصل از سهمیه‌بندی بنزین به اقشار کم‌درآمد جامعه داده شود، چه عایدی برای دولت دارد؟ تصریح کرد: زمانی که بنزین ارزان بود، مصرف آن بسیار افزایش می‌یافت و ما نمی‌خواستیم به جایی برسیم که مجبور به واردات بنزین شویم، بر این اساس یکی از اهداف ما، مدیریت مصرف سوخت بود.

واعظی ادامه داد: همچنین گرانی‌های اخیر باعث شد که اقشار گسترده‌ای در کشور تحت فشار معیشتی قرار گیرند و ما مجبور بودیم از کسانی که سوخت بیشتری مصرف می‌کنند و وضع مالی بهتری دارند، بگیریم و به کسانی که اصلاً بنزین مصرف نمی‌کنند یا کمتر استفاده می‌کنند، یارانه دهیم.

وی درباره نحوه برخورد با اغتشاشگران اخیری که دستگیر شده‌اند، اظهار داشت: دستگاه‌های امنیتی و قوه قضائیه قطعاً باید این موضوع را مورد رسیدگی قرار دهند اما کسانی که گول خورده، باید مجازاتشان کمتر باشد ولی کسانی که به شکل سازمان‌یافته در این اعتراض‌ها شرکت کرده و خسارت‌های زیادی را به کشور وارد کرده‌اند، باید مجازاتشان بیشتر باشد و نمی‌توان به راحتی از آنان گذشت.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور در واکنش به اینکه اخیراً کمیته سوم سازمان ملل، ایران را به نقض حقوق بشر محکوم کرده است، گفت: ما بارها اعلام کرده‌ایم که برخورد این کمیته دوگانه و سیاسی است چرا که کشورهایی چون عربستان، حزب، آزادی و پارلمان ندارند اما کسانی به آنان کاری ندارد و افکار عمومی دنیا به خوبی این مسائل را متوجه شده‌اند.

واعظی همچنین در پاسخ به این سوال که  قطع دسترسی به اینترنت به تشخیص کدام نهاد بوده است؟، افزود: در شورای امنیت کشور تصمیمات مشخصی برای امنیت کشور اتخاذ شده و در جایی هم مجبور شدند تصمیم قطع دسترسی به اینترنت را بگیرند.

وی درباره زمان وصل شدن اینترنت نیز، گفت: ان شاءالله اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۴۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار متخصصان: آنفلوآنزا به احتمال زیاد در آینده نزدیک باعث ایجاد یک بیماری همه‌گیر جدید خواهد شد

متخصصان علوم پزشکی هشدار دادند آنفلوآنزا عامل بیماری‌زایی است که به احتمال زیاد در آینده نزدیک باعث ایجاد یک بیماری همه‌گیر جدید خواهد شد.

به گزارش ایسنا، یک نظرسنجی بین‌المللی که قرار است آخر هفته آینده منتشر شود، نشان می‌دهد ۵۷ درصد از متخصصان احتمال می‌دهند یک سویه از ویروس آنفلوآنزا علت شیوع بعدی بیماری‌های عفونی مرگبار در سطح جهان خواهد بود.

«جان سلمانتون گارسیا» از دانشگاه کلن که این مطالعه را انجام داده است، تاکید کرد:‌ این باور که آنفلوآنزا بزرگترین تهدید همه‌گیری در سطح جهان است بر اساس تحقیقات طولانی‌مدتی به دست آمده که نشان می‌دهد این ویروس به طور مداوم در حال تکامل و جهش است.

این کارشناس افزود: اگرچه هربار تلاش می‌شود با سویه‌های مختلف آنفلوآنزا به اندازه کافی مقابله شود و آنها فعلا در حد خطرناک ارزیابی نمی‌شوند، اما این موضوع لزوما برای همیشه صادق نخواهد بود.

جزئیات این نظرسنجی شامل ارزیابی نظر ۱۸۷ دانشمند جهانی قرار است در کنگره میکروبیولوژی بالینی و بیماری‌های عفونی (ESCMID)  فاش شود که آخر هفته آینده در بارسلونا برگزار می‌شود.

براساس بخشی از اطلاعات منتشرشده از این پژوهش،‌ ۲۱ درصد از کارشناسانی که در این مطالعه شرکت کردند،‌ اعتقاد دارند محتمل‌ترین عامل بعدی همه‌گیری پس از آنفلوآنزا، احتمالا ویروسی است به نام بیماری ایکس X که هنوز برای علم ناشناخته است.

آنها درباره بیماری ایکس بر این باورند که همه‌گیری بعدی ممکن است از سوی میکروارگانیسمی که هنوز شناسایی نشده است، ایجاد شود درست همانطور که ویروس عامل کووید-۱۹ پیدا شد و در سال ۲۰۱۹ همه‌گیری جهانی را شکل داد. در واقع برخی از دانشمندان هنوز بر این باورند که سارس کوو-۲ (عامل کووید – ۱۹) همچنان یک تهدید محسوب می‌شود به طوری که ۱۵ درصد از دانشمندان این مطالعه، آن را محتمل‌ترین علت همه‌گیری در آینده نزدیک ارزیابی می‌کنند.

سایر میکروارگانیسم‌های کشنده - مانند ویروس‌های لاسا، نیپا، ابولا و زیکا – تنها از سوی یک تا دو درصد از پاسخ‌دهندگان به‌عنوان تهدیدهای جدی جهانی ارزیابی شدند.

به گفته «جان سلمانتون گارسیا»، مسئول این مطالعه جهانی آنفلوآنزا تا حد زیادی تهدید شماره یک از نظر احتمال همه‌گیری از سوی بیشتر دانشمندان جهان معرفی می‌شود.

این نتایج در حالی ارائه خواهد شد که هفته گذشته نیز سازمان جهانی بهداشت نسبت به شیوع آنفلوآنزای پرندگان ( سویه اچ۵ان۱ H۵N۱) که باعث میلیون‌ها مورد ابتلا در سراسر جهان شده است، ابراز نگرانی کرد. شیوع این بیماری در سال ۲۰۲۰ آغاز و تاکنون منجر به مرگ یا تلف شدن ده‌ها میلیون طیور و نابودی میلیون‌ها پرنده وحشی شده است.

این ویروس به تازگی به گونه‌های پستانداران نیز گسترش یافته است به طوری که گزارش شده گاوهای اهلی در ۱۲ ایالت آمریکا آلوده شده‌اند و نگرانی‌ها در مورد خطرات این بیماری برای انسان بیش از پیش افزایش یافته است.

«اد هاچینسون»، ویروس‌شناس دانشگاه گلاسکو در این زمینه گفته است ظهور ویروس آنفلوآنزای پرندگان در گاوها تعجب‌آور است زیرا خوک‌ها تاکنون به این ویروس مبتلا شده‌ بودند اما تا همین اواخر گزارشی از ابتلای گاوها نبود و این موضوع را نباید دست‌کم گرفت.

به گفته او،‌ ابتلای گاوها به ویروس آنفلوآنزای پرندگان به این معنا است که خطر ورود ویروس به حیوانات مزرعه بیشتر شده و نگرانی درباره انتقال از حیوانات مزرعه به انسان نیز افزایش می‌یابد.

با توجه به گزارش‌ها درباره شیوع آنفلوآنزای پرندگان، دانشمندان نسبت به چشم‌انداز یک بیماری همه‌گیر آنفلوآنزا هشدار می‌دهند. اگرچه آنها همچنین خاطرنشان می‌کنند که واکسن‌هایی علیه بسیاری از گونه‌های آنفلوآنزا از جمله آنفلوآنزای پرندگان قبلا ساخته شده است و می‌توان امیدوار بود که غافلگیری کووید-۱۹ رخ ندهد.

به گزارش ایندیپندنت، در عین حال کارشناس دانشگاه کلن و انجام‌دهنده این مطالعه جدید، نسبت به فراموش کردن رعایت نکات بهداشتی هشدار داده و گفت: مردم به عادت های قبلی نظیر سرفه کردن در دستانشان و سپس دست دادن با افراد دیگر بازگشته‌اند. ماسک زدن کنار گذاشته شده و به بسیاری از عادت‌های خطرناک قبلی برگشته‌ایم؛ اینها ممکن است ما را پشیمان کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پیش بینی ریاست یک چهره جدید بر مجلس آینده /پایان ریاست قالیباف نزدیک است؟
  • راه‌اندازی رشته اینترنت اشیاء در قوچان
  • اطلاع‌رسانی سبد خدمات سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری اصفهان در آینده نزدیک
  • سایت پسماند سراوان، درد بی درمان گیلان/ از جمع آوری سطل‌های زباله تا بحران زباله در آینده نزدیک + فیلم
  • جلسه تندروها برای حذف قالیباف از ریاست مجلس دوازدهم/چه کسانی میدان‌دار شده‌اند؟
  • هشدار متخصصان: آنفلوآنزا به احتمال زیاد در آینده نزدیک باعث ایجاد یک بیماری همه‌گیر جدید خواهد شد
  • برخورد جدی با پروژه‌های فاقد پیوست محیط‌زیستی
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: با پروژه‌های فاقد پیوست محیط زیستی برخورد جدی می کنیم
  • برخورد جدی با پروژه‌های فاقد پیوست محیط زیستی
  • افتتاح «خانه روزنامه‌نگاران» در آینده نزدیک