Web Analytics Made Easy - Statcounter

 تقریبا هر رفتاری به دنبال علت‌های روانی و فیزیولوژیکی اتفاق می‌افتد و شوهر شما نیز از این امر مستثنا نیست؛ بنابراین سعی کنید در پی شناخت علت رفتار‌های پرخاشگرانه وی باشید و به مرور چیز‌هایی که او را عصبی می‌کند، شناسایی و سپس برای رفع آن‌ها برنامه ریزی و اقدام کنید.

 یکی از خوانندگان روزنامه خراسان نوشت: بیش از پنج سال از شروع زندگی‌مشترک‌مان گذشته است و همسرم کارشناسی برق دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
یک دختر سه ساله هم داریم. مشکلم این است که در زندگی مشترکم هم احساس خوشبختی می‌کنم و هم بدبختی! شوهرم مردی پرخاشگر و عصبی است. چند وقتی با من و دخترم خوب است به طوری که احساس خوشبختی می‌کنم، اما دوباره آدم پرخاشگر و زودرنجی می‌شود. چه کنم؟

پاسخ:
قبل از هر موضوعی لازم است شما و همسرتان به یک شناخت مناسب از روحیات همدیگر برسید تا بتوانید برای رفع نیاز‌های عاطفی و معنوی یکدیگر واکنش مناسب تری نشان دهید. برای کسب این شناخت هم بهتر است گاهی از زاویه دید طرف مقابل به قضایا نگاه و خود را در شرایط وی تصور کنیم.


در روز‌های خوشی با شوهرتان متفاوت باشید
نوشته اید شوهرتان چند وقتی با شما و دخترتان خوب است به طوری که احساس خوشبختی می‌کنید. یک نکته مهم این است که نوع رفتار شما در زمان‌هایی که شوهرتان خوب و خوش رفتار است باید با زمان‌هایی که بداخلاقی می‌کند، متفاوت باشد به گونه‌ای که وی نتیجه خوب رفتار کردن خود را در رفتار مناسب شما مشاهده کند و همواره طوری رفتار کنید که تقویت کننده رفتار‌های مناسب و بازدارنده رفتار‌های پرخاشگرانه وی باشید.


شرایط را مدیریت کنید
در پیامک تان نوشته اید گاهی رفتار‌های شوهرتان خیلی خوب است. پس می‌توان نتیجه گرفت که تا حدودی شرایط و محیط روی نحوه رفتار وی موثر است و شما می‌توانید با تشخیص این مسئله و شناسایی محرک‌هایی که باعث آرامش و خوش رفتاری وی می‌شود، آن‌ها را تقویت کنید و همچنین با شناخت محرک‌ها و شرایطی که باعث برهم خوردن تعادل و بدرفتاری در شوهرتان می‌شود، آن‌ها را کم رنگ و مشکل تان را حل کنید. در این شرایط می‌توان گفت: شما در موارد زیادی می‌توانید از بروز تنش پیشگیری کنید.


پرخاشگری شوهرتان را واکاوی کنید
تقریبا هر رفتاری به دنبال علت‌های روانی و فیزیولوژیکی اتفاق می‌افتد و شوهر شما نیز از این امر مستثنا نیست؛ بنابراین سعی کنید در پی شناخت علت رفتار‌های پرخاشگرانه وی باشید و به مرور چیز‌هایی که او را عصبی می‌کند، شناسایی و سپس برای رفع آن‌ها برنامه ریزی و اقدام کنید.


شوهرتان را درک کنید
شما هیچ اشاره‌ای به مشکلات شوهرتان نکرده اید. اگر به دلایل بداخلاقی و پرخاشگری شوهرتان پی بردید، بهتر است به جای اذیت و طرد کردن او، تلاش کنید او را درک کنید و بدانید که احتمالا خودش هم از این گونه رفتار‌ها راضی نیست و در صورتی که شما و اطرافیان با حمایت و راهنمایی مناسب بتوانید اعتماد او را مبنی بر پشتیبانی به او اثبات کنید، به مرور از فشار‌های روانی اش کم می‌شود و رفتارش بهتر خواهد شد.       منبع:سلامت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: همسر همسران خوشبختی بدبختی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۴۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف شیروانی برای هر مکانی مناسب نیست

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: استفاده از سقف‌های شیروانی باید با نوع کاربری منطقه و محل مورد نظر همخوانی داشته باشد.

سید جلال ملکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به نکات ایمنی که باید در بازار و مناطق قدیمی مورد توجه قرار بگیرد، اظهار کرد: استفاده از سقف شیروانی که بسیار مشاهده شده، با نوع کاربری منطقه هماهنگی ندارد و اسن موضوع با نوع کاربری، در حین حادثه میزان اشتعال را افزایش می‌دهد.

وی با تاکید بر اینکه سیم‌کشی‌های برق نیازمند مراقبت است، بنابراین باید در شرایط مناسب قرار داشته باشد، افزود: یکی از مواردی که باید مورد توجه قرار بگیرد و اهمیت دارد، وجود وسایل خاموش کننده در بازار و مناطق قدیمی است و در این راستا باید طرز کار با این وسایل آموزش داده‌شود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران اضافه کرد: سقف‌های شیروانی نازک هستند و مقاومت بالایی ندارند و بر همین اساس زمان آتش‌سوزی می‌توانند حوادث ناگواری را رقم بزنند، ممکن است سقف‌ها روی اجناس تخریب و آتش سوزی افزایش پیدا کند و در ادامه شدت حرارت موجب تخریب سقف‌ها می‌شود.

ملکی خاطرنشان کرد: زمانی که حادثه رخ می‌دهد و سقف‌ها و ستون‌ها فرو می‌ریزند، مسیر تردد آتش‌نشانان مسدود می‌شود و آتش گسترش و سرایت آتش بیشتری پیدا می‌کند، بنابراین نکات و موارد ایمنی باید مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 740055

دیگر خبرها

  • راز خوشبختی آبادان: گل اول را بزن، به هر قیمتی!
  • مردان متولد این ماه مانند پادشاه رفتار می‌کنند!
  • سقف شیروانی برای هر مکانی مناسب نیست
  • از زندگی خسته شده‌اید؟ این راهکار‌ها را امتحان کنید
  • در رفتار فردی و اجتماعی باید خود را به اهل بیت(ع) نزدیک کنیم
  • رفتار غیراخلاقی نظامیان صهیونیست با کودک فلسطینی + فیلم
  • صمیمیت معنوی در ازدواج چیست؟
  • مناسب‌ترین شغل برای من چیست؟
  • ۲۶ مارس؛ روزی برای تنهایی و آرامش
  • سه جایزه به غرفه «پوران درخشنده» در موزه سینما اضافه شد