Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه روزنامه «لو پاریزین» فرانسه، ۱۲ انجمن مردم نهاد بی‌خانمانان فرانسه، در بیانیه‌ای که امروز  منتشر شد، ضمن هشدار به بحران کودکان بی‌خانمان و خانواده‌های آنان در فرانسه، از دولت خواستار گشایش اضطراری محل های اقامتی برای این افراد شدند.

این انجمن‌ها شامل فدراسیون ملی انجمن‌های پذیرش و توانبخشی اجتماعی، بنیاد «اَبِه پیِر» برای اسکان افراد محروم، خدمات اضطراری بشردوستانه برای محرومان پاریس(Samusocial de Paris) و کمیته ملی فرانسه صندوق کودکان سازمان ملل(فرانس یونیسف) اعلام کردند، هزاران کودک در فرانسه در خیابان‌ها و یا محل‌های اقامت مخاطره‌آمیز زندگی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انجمن‌های بی‌خانمانان فرانسه به وخیم‌تر شدن اوضاع زنان و خانواده‌ها با کودکانشان در خیابان‌ها یا ساکن در اقامت‌گاه‌های مخاطره‌آمیز در سراسر این کشور اشاره کردند.

طبق گزارش انجمن غیردولتی «جمعیت مردگان در خیابان» که همه ساله آمار بی‌خانمانان مرده در خیابان‌ها را اعلام می‌کند، از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون هشت کودک بی‌خانمان در فرانسه جان خود را از دست داده‌اند.

در ۲۵ مارس(۵ فروردین‌ماه) امسال، یک نوزاد یک روزه در «سِین سن دنیس» در خیابان درگذشت. در اول ماه ژوئیه(تیرماه) یک کودک ۶ ساله در منطقه «گوادلوپ» مرده پیدا شد و به تازگی در روز چهارم نوامبر یک زن متقاضی پناهندگی که دو قلو باردار بود به دلیل زایمان زودرس در پنج ماهگی، یکی از دو قلوهایش را از دست داد.
«سِین سن دنیس» ناحیه بسیار فقیر در فرانسه است که در آن ۱۶۰ کودک هر شب در بی‌خانمانی به سر می‌برند و پنچ هزار کودک که نیمی از آنها کمتر از سه سال دارند، در مهمانخانه ساکن‌ هستند.


فرانسوی‌ها، نگران از آینده خود
روزنامه اقتصادی «لزکو» فرانسه نیز در گزارشی، «نابرابری در دستمزدها، مهاجرت و کار زنان» را از جمله مسائلی برشمرده که سبب شده مردم این کشور حتی آن دسته که وضعیت معیشتی و سلامتی بهتری نسبت به بقیه دارند، نسبت به آینده خود نگران باشند.

نهاد آماری فرانسه(اینسه) در بخش «اجتماعی» خود با ارائه مجموعه‌ای از آمارهای روشنگرانه از تحولات جامعه فرانسه در ۴۰ سال اخیر، به مقایسه سال‌های ۱۹۷۹ و ۲۰۱۹ پرداخته و اعلام کرده است: در بسیاری از مواقع، فرانسوی‌ها با وجود آنکه نسبت به ۴۰ سال پیش، وضعتیشان بدتر هم نشده اما نگاه بدبینانه‌ای به شرایط کنونی دارند.



طبق اعلام اینسه، زنان فرانسوی از دهه ۱۹۷۰ تاکنون رشد اجتماعی بالاتری نسبت به مردان تجربه کرده‌اند و با پذیرش بیشتر کار، تحرکشان افزایش یافته است. در سال جاری میلادی ۷۰ درصد فرانسوی‌ها بر این عقیده‌اند که زنان باید وقتی کار کنند که تمایل داشته باشند، این رقم در سال ۱۹۷۹ برابر با ۳۰ درصد بوده است.

اینسه می‌گوید، برخلاف تصور عموم، نابرابری‌های امروز در استانداردهای زندگی نسبت به دهه ۱۹۷۰ پایین‌تر است. در این چهار دهه، دیدگاه مردم فرانسه نسبت به سطح زندگی آنها به طرز چشمگیری بدتر شده است. 46 درصد مردم فرانسه در سال ۱۹۷۹ احساس کردند که سطح زندگی شخصی آنها در طول یک دهه گذشته بهبود یافته که این رقم در سال ۲۰۱۹ فقط ۲۴ درصد است. این احساس امروز فرانسوی‌ها، برخلاف آمارهایی است که تغییر مثبت در سطح زندگی تا بحران سال ۲۰۰۸ - که منجر به رکود شد- را نشان می‌دهد.
2023

برچسب‌ها فرانسه بیکاری حقوق زنان خیابان خوابی مهاجرت بی خانمانی پاریس کودکان آواره

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرانسه بیکاری حقوق زنان خیابان خوابی مهاجرت بی خانمانی پاریس کودکان آواره فرانسه بیکاری حقوق زنان خیابان خوابی مهاجرت بی خانمانی پاریس کودکان آواره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۵۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۴۱۵ پرونده در انجمن اتیسم همدان

داوود پناهی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: مهمترین اهداف انجمن اتیسم همدان این است بچه‌ها را در سنین پایین بتوانیم شناسایی کنیم چون زمان در درمان بچه‌های اتیسم نقش کلیدی دارد و بهترین زمان برای تشخیص بچه‌های اتیسم بین یک تا دوسالگی است و زمان طلایی درمان اتیسم ۲ تا ۷ سالگی است.

وی افزود: بچه‌های اتیسم به صورت مادام العمر نیاز به نگهداری دارند و درک درستی از اتفاقات پیرامون خود و درک درستی از خطر ندارند و هر چه بزرگ‌تر می‌شوند مشکلات آنها بزرگ‌تر خواهد شد.

مدیر عامل انجمن اتیسم همدان با اشاره به اینکه از خانواده‌های اتیسم در ایران حمایتی صورت نمی‌گیرد و حمایت ها فقط به انجمن اتیسم برمی‌گردد و این انجمن در حد توان خود می‌تواند کمک کند خاطرنشان کرد: مرکز نگهداری کودکان اتیسم در استان همدان بسیار نیاز است و حمایت تمام مسئولان را در این زمینه می‌طلبیم.

پناهی نژاد یادآور شد: ۴۱۵ بچه در انجمن اتیسم پرونده دارند و این آمار متعلق به کسانی است که به انجمن اتیسم مراجعه کرده اند ولی آمار بیشتر از این تعداد است.

وی با بیان اینکه آمار جهانی می‌گوید از هر ۳۶ تولد یک کودک به اختلال اتیسم مبتلا است ولی در ایران از ۵۶ تولد یک کودک مبتلا به اختلال اتیسم است و نسبت اتیسم در دختر و پسر یک به ۴ است و این آمار را به جمعیت استان همدان حساب کنیم ما بالای ۲ هزار بچه اتیسم داریم که فعلاً شناسایی نشده است یا خانواده‌ها اطلاع ندارند که فرزندان اتیسم دارند.

وی ادامه داد: انجمن اتیسم تنها پایگاه جامع برای حمایت و درمان از کودکان اتیسم در همدان است و مسئولان باید ضرورت ایجاد توانبخشی و نگهداری از کودکان اتیسم را درک کنند و در این زمینه خیرین می‌توانند کمک بسزایی داشته باشند.

کد خبر 6081646

دیگر خبرها

  • اکیپ خبر داد؛ زیدان منچستریونایتد را به بایرن مونیخ ترجیح می‌دهد
  • لغو ناگهانی همایش حمایت از فلسطین در دانشگاه فرانسه
  • دلیل کیفیت خواب پایین تر زنان نسبت به مردان مشخص شد
  • لیل (3) 3-3 (4) استون ویلا؛ امی مارتینز، نامی که فرانسه فراموش نمی‌کند!
  • حامیان فلسطین نظامی صهیونیست را در فرانسه به دادگاه کشاندند
  • بورکینافاسو ۳ دیپلمات فرانسوی را اخراج کرد
  • دیدنی های امروز؛ از سال نو ایزدی ها تا خرید جو بایدن
  • وجود ۴۱۵ پرونده در انجمن اتیسم همدان
  • واکنش وزیر فرانسوی به جدایی کیلیان امباپه از پار‌ی‌سن‌ژرمن
  • پیامدهای بیست سال ممنوعیت حجاب در فرانسه و اسلام‌هراسی بی حد و حصر