Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - توربین گازی شماره 4 Ruston در منطقه یک عملیات انتقال گاز با تکیه بر توان متخصصان منطقه و کالای ساخت داخل کشور، بازسازی و تعمیر شد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت انتقال گاز ایران، پیمان خضرایی، مدیر منطقه یک عملیات انتقال گاز از بازسازی توربین RUSTON و صرفه‌جویی 650 هزار دلاری آن در منطقه یک عملیات انتقال گاز خبر داد و گفت: پایان موفقیت‌آمیز تعمیرات اساسی توربین RUSTON تاسیسات شهید آتش‌پنجه، سود و صرفه 650 هزار دلاری برای منطقه یک به همراه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه عملیات تعمیرات توربین یادشده توسط نیروهای تعمیرات اساسی منطقه و با نظارت بازرسی فنی و ایمنی انجام شده است، اظهار کرد: توربین‌های این تاسیسات از مدل RUSTON به‌منظور نیروی محرک کمپرسورهای گازی سانتریفیوژ استفاده می‌شوند و اورهال کامل این نوع توربین‌ها با توجه به پیچیده‌ترین فناوری به‌کار رفته در آنها، پس از توربین‌های صنایع هوایی در رتبه دوم قرار دارد.
مدیر منطقه یک عملیات انتقال گاز ادامه داد: با توجه به اعمال تحریم‌ برای تامین قطعات خارجی این مدل توربین‌ها، با تلاش و دلسوزی کارکنان منطقه و با همکاری پیمانکاران و تولیدکنندگان داخلی، همه قطعات مصرفی از طریق مهندسی معکوس، با نظارت آزمایشگاه‌های مجهز متالوژی و با همت واحدهای خودکفایی و تدارکات کالا تامین شد.
خضرایی با اشاره به صرفه‌جویی 650 هزار دلاری این تعمیرات گفت: منطقه یک عملیات انتقال گاز با بازسازی، تعمیر و اصلاح توربین‌های RUSTON توانست خودکفایی، صرفه‌جویی و شعار «ما می‌توانیم» را در صنعت عظیم نفت و گاز به نمایش گذارد و توانمندی متخصصان کشور را بار دیگر ثابت کند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۵۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرفه‌جویی ۵۰۰ میلیارد تومانی حوزه آرد و نان در لرستان

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان گفت: امروز با توجه به الکترونیکی شدن سیستم‌های تهیه و توزیع ۵۰۰ میلیارد تومان در حوزه آرد و نان در لرستان صرفه‌جویی صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، حجت بیرانوند، امروز_ پنجشنبه سی‌ام فروردین_ در نخستین همایش گندم و نان که در سالن آمفی تئاتر اتاق بازرگانی خرم‌آباد برگزار شد، اظهار کرد: در حوزه‌های نرم‌افزاری تلاش‌های خوب و مؤثری صورت گرفته است، به طوری که بخش عمده چرخه سنتی امروز به صورت الکترونیک و در قالب سامانه انجام می‌شود.

وی با اشاره به این‌که در سیستم الکترونیک حتی آرد خانه‌پزی نیز در قالب سامانه توزیع می‌شود، گفت: در حوزه زیرساخت‌های آرد و نان وضعیت مطلوبی در لرستان داریم، به طوری که بیش از ۸۵۰ هزار تن ظرفیت ذخیره‌سازی گندم داریم، در حال حاضر ۵۳۰ هزار تن ذخیره گندم کرده‌ایم و تلاش می‌کنیم در سال‌جاری این ظرفیت به ۶۰۰ هزار تن برسد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان با تاکید بر این‌که ظرفیت ذخیره سازی استاندارد گندم در لرستان وجود دارد، افزود: در حوزه خرید گندم در سه سال گذشته روند افزایشی داشتیم، به طوری که در سال ۱۴۰۰ میزان ۱۲۳ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری و دریافت شده اما این میزان در سال ۱۴۰۲ به ۵۳۰ هزار تن رسیده است.

بیرانوند با اشاره به وجود ۲۰۰۰ واحد نانوایی در مرکز شهرها و روستاهای استانگفت: هم‌چنین ۱۳ واحد آسیاب بانی با ظرفیت ۷۰۰ هزار تن در استان مشغول به فعالیت هستند که این آمار معادل ۲.۵ برابر نیاز استان را شامل می‌شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی با بیان این‌که نان یک کالای مقدس است و در همه ادیان جایگاه ویژه‌ای دارد و خدمت در این حوزه نیز مقدس است، اظهار کرد: ۶۰ تا ۷۰ درصد کالری و انرژی مصرفی مردم مربوط به نان است، از این رو این کالا اهمیت بالایی دارد.

بیرانوند تضمین امنیت غذایی جامعه را مرهون جهاد کشاورزان دانست و گفت: سازمان جهاد کشاورزی به عنوان متولی تولید گندم در کنار کشاورزان بوده و چرخه تولید گندم و آرد و نان را به خوبی مدیریت می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: بارش‌های مطلوب و ظرفیت‌هایی که در لرستان وجود دارد، باعث می‌شود بتوانیم در تولید گندم علاوه‌بر تأمین نیاز استان، نیاز سایر استان‌ها را نیز برآورده کنیم.

مدیرکل غله و بازرگانی لرستان تصریح کرد: در لرستان با مدیریت خوب در حوزه اقتصادی، بین دستگاه‌ها و مجموعه‌هایی که از ابتدا تا انتهای چرخه گندم و نان قرار دارند، هماهنگی خوبی برقرار است.

کد خبر 745726

دیگر خبرها

  • شجاعی جمله معروف کمالوند را بازسازی کرد
  • تولید انرژی با توربین‌های بادی خیابانی/ کربن‌زدایی لندن با بهره‌گیری از انرژی‌های پاک
  • صرفه‌جویی ۲۹۱ میلیون لیتر بنزین در پارسال
  • تولید برق با الهام از کرکس (+عکس)
  • صرفه‌جویی ۵۰۰ میلیارد تومانی حوزه آرد و نان در لرستان
  • پیشرفت قابل توجه عملیات خطوط انتقال آب فضای سبز در منطقه ۸ اصفهان
  • رفع اتفاق خط انتقال آب شرب روستای قریس شهرستان خوی
  • افزایش تولید برق کشور با یاری شرکت انتقال گاز
  • اجراي موفقیت‌آمیز ۲ هزار و ۲۰۰ كیلومتر توپكرانی در نفت و گاز گچساران
  • ۲۹۱ میلیون لیتر بنزین در استان کرمانشاه صرفه‌جویی شد