Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این‌که فعالان اقتصادی باید در شرایط فعلی کشور، عرض اندام کنند، گفت:  متاسفانه مشکلات را بسیار کم حل می‌کنیم، اگر به 25 سال گذشته بازگردیم متوجه می‌شویم که تمامی موانع صادرات آن زمان در  زمان فعلی نیز وجود دارد و حل نشده است.

به گزارش ایسنا، الیاس حضرتی در بیست و پنجمین همایش ملی توسعه صادرات غیرنفتی کشور در تبریز با بیان این‌که در شرایطی هستیم که کشور از لحاظ اقتصادی، مراحل فوق العاده سختی را طی می‌کند، اظهار کرد: مشکلات درونی، بی تدبیری‌های ما، عدم جمع بندی توان ملی، و عدم استفاده از تجارب، وجود دشمنان خونآشام در اعمال تحریم‌های ظالمانه، سختی‌های زیادی برای مردم و کشور ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که امروزه مشکلات شکل و رنگ خود را تغییر داده است، بیان کرد: معتقدم که در حل مسائل و مشکلات آنطور که باید پیشرفت نکردیم، اکنون نمی‌توانیم تعلل کنیم؛ چرا که فرصت تاریخی برای صادرات پیش آمده و باید از این فرصت مناسب که دشمنان در اختیار ما قرار دادند، نهایت استفاده را ببریم و اقتصاد بدون نفت را باید در کشور عملیاتی کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که کاهش و قطع وابستگی نفت در بودجه سال جاری ایجاد شده است، گفت: از سال 32 تلاش می‌کنیم اقتصاد بدون نفت را در کشور عملیاتی کنیم، امیدوارم روزی فرابرسد که درآمدهای نفتی را در بودجه‌ی سال جاری اعمال نکنیم.

وی خاطرنشان کرد: حدود 127 هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی در برابر 320 هزار میلیاردتومان هزینه‌های جاری وجود دارد که باید سعی کنیم این فاصله‌ و اختلاف را جبران کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به استراتژی جدید جمهوری اسلامی ایران از اردیبهشت سال جاری در برخورد با مسائل منطقه و  توفیقات زیادی که در این رابطه به دست آمد، گفت:  به حداکثر رساندن استحکام داخلی، توجه به اقتصاد و مقاوم کردن پایه های اقتصاد، توجه به تولید داخل و رونق تولید، صادرات قدرتمند و رو به رشد استراتژی جدید کشور بود.

وی با بیان این‌که طی هفت ماه امسال، 50 درصد نسبت به سال گذشته، رشد مالیاتی داشتیم، افزود: مالیات بر ارزش افزوده یکی از دغدغه‌های فعالان اقتصادی است، از تمامی فعالان اقتصادی و از همه مراکز صاحب نظر مشکلات اجرای اصل 44 را جویا شدیم و براساس این اظهار نظر مشکلات این اصل در پنج محور مطرح شد.

حضرتی ادامه داد: ممیز محوری، تاریخ تعلق مالیاتی، نحوه دادرسی مالیاتی، ماخذ مالیاتی و استرداد اعتبار مالیاتی از جمله مشکلات قانون مالیات بر ارزش افزوده است.

وی با بیان این‌که متاسفانه امروزه بی اعتمادی، در تمامی زوایای صحبت‌هایمان به بخش خصوصی وجود دارد، گفت: در تمامی اقشار، افراد متخلف وجود دارد، در بخش خصوصی نیز امکان وجود افراد ناکارآمد و غیرقابل اعتماد است ولی این انصاف نیست به خاطر یک درصد، تمامی بخش خصوصی را چپاول گر خطاب کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر بتوانیم میدان را در اختیار بخش خصوصی قرار داده و مزاحم آن‌ها نباشیم، بهتر از همه راه خود را پبدا کرده و به خوبی می‌توانند تشخیص دهند در کدام کشورها بازاریابی کنند.

انتهای خبر

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۵۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه فعالان اقتصادی باید شناسه یکتا دریافت کنند

مدیرکل امور اقتصادی استان کرمان گفت: همه فعالان اقتصادی باید به درگاه ملی مجوزها مراجعه و شناسه یکتا دریافت کنند و بدون این شناسه فعالیت آنها قانونی نیست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، صادق سلطانی‌نژاد صبح امروز در نشست خبری با موضوع فضای کسب و کار استان کرمان و درگاه ملی مجوزها و شناسه یکتا، اظهار داشت: برنامه‌های اقتصادی که در استان کرمان برنامه‌ریزی می‌شود، متناسب با شعار سال و فرامین مقام معظم رهبری است.

وی با بیان اینکه یکی از برنامه‌های مهم استان در سال جاری بهبود فضای کسب و کار استان کرمان است، افزود: با انسجام و هماهنگی بین دستگاهی در سال گذشته توانستیم رتبه کسب و کار استان از رتبه 31 به 4 کاهش بدهیم.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمان با تاکید بر اینکه این رتبه در بالای جدول استان‌ها باید حفظ شود و تلاش داریم در استان و در مجموعه دستگاه‌های استان کرمان این فضا را حفظ کنیم، ادامه داد: یکی از اقدامات انجام شده در این راستا، احصای واحد‌های تولیدی است که دچار مشکل شدند و پیگیری می‌کنیم تا مشکلات آنها برطرف و تولید از سر گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه در سه حوزه‌ مالیات، تامین اجتماعی و تامین مالی رویه‌های سخت گیرانه‌ای وجود دارد که عمده واحدها در این زمینه مشکل دارند و باید تسهیل شود، گفت: قوانین مزاحم و مخل کسب و کار در وزارت اقتصاد و دارایی شناسایی شده و در تلاش هستیم که این قوانین بازنگری و اصلاح شود.

سلطانی‌نژاد با بیان اینکه محدودیت دسترسی به حامل‌های انرژی در استان کرمان وجود دارد، افزود: تامین و ارتقای زیرساخت‌ها اهمیت زیادی برای توسعه اقتصادی استان دارد که در تلاش هستیم متناسب با انرژی موجود استان طرح‌های اقتصادی برنامه‌ریزی شود.

وی با اشاره به اینکه صدور مجوزهای کسب و کار از دیگر عوامل بهبود فضای کسب و کار استان است، بیان کرد: وزارت اقتصاد در این زمینه وظیفه اجرایی و هماهنگی بین دستگاهی را دارد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمان با بیان اینکه تمام مجوزهایی که دستگاه‌های اجرایی نیاز داشتند در درگاه ملی مجوزها بارگذاری شده است، گفت: بیش از 4 هزار و 800 عنوان مجوز در درگاه ملی مجوزها بارگذاری شده است و اعتقاد داریم که باید حقوق شهروندی مردم ارتقا پیدا کرده و حاکمیت و حکومت بحث نظارت را دنبال کند.

وی ادامه داد: براساس قانون همه فعالان اقتصادی در حوزه‌های مختلف صنعت، کشاورزی و خدمات باید برای اخذ مجوز به درگاه ملی مجوزها به آدرس mojavez.ir مراجعه کنند و حتی مجوز گذشته خود را الکترونیکی و به روزرسانی کنند.

سلطانی‌نژاد با بیان اینکه براساس قانون از تاریخ 25 اردیبهشت‌ماه سال جاری مجوزهایی که بدون شناسه یکتا باشند از برخی خدمات دولتی نمی‌توانند استفاده کنند و حتما باید مجوز الکترونیکی صادر شود، افزود: فعالیت اقتصادی بدون مجوز تضییع حقوق افرادی است که با مجوز رسمی در حال فعالیت هستند.

وی با اشاره به اینکه همه فعالان اقتصادی باید شناسه یکتا دریافت کنند و بدون این شناسه فعالیت آنها قانونی نیست، گفت: این موضوع فقط مربوط به اصناف نیست و همه فعالان اقتصادی باید به درگاه ملی مجوزها مراجعه و شناسه یکتا دریافت کنند.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • نشست تحقق شعار سال با حضور فعالان اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • قابل توجه فعالان اقتصادی
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی
  • همه فعالان اقتصادی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • شاخص فضای کسب‌وکار در استان بوشهر مناسب نیست
  • شفافیت در هزینه‌کردها مردم را به پرداخت مالیات ترغیب می‌کند
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی / احتمال اصلاح نرخ دلار
  • شفافیت در هزینه کرد‌ها مردم را به پرداخت مالیات ترغیب می‌کند
  • شفافیت در هزینه کردها مردم را به پرداخت مالیات ترغیب می‌کند
  • طولانی شدن زمان تخصیص ارز مشکل عمده پرونده‌های میز گمرک است