Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-25@08:03:46 GMT

جزئیات حمله اغتشاشگران به اتاق بازرگانی البرز

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۴۷۰۴۰

جزئیات حمله اغتشاشگران به اتاق بازرگانی البرز

رئیس اتاق بازرگانی استان البرز گفت: اتاق بازرگانی استان البرز و بانک‌های زیر ساختمان اتاق در جریان اغتشاشات اخیر مورد حمله آشوب‌گران قرار گرفتند و علاوه بر غارت اموال خسارت‌های فراوانی به آن‌ها وارد شد.
به گزارش فارس، شنبه و یکشنبه هفته جاری، اتاق بازرگانی استان البرز و بانک‌های صادرات، کوثر و ملت واقع در زیر ساختمان این اتاق مورد حمله اغتشاشگران قرار گرفتند و علاوه بر غارت اموال، خسارت‌های فراوانی به آن‌ها وارد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعدادی از نیرو‌های اتاق بازرگانی دچار مسمومیت ناشی از گازگرفتگی و مصدومیت شده و به بیمارستان منتقل شدند و مراحل درمانی آن‌ها در حال انجام است.

رحیم بنامولایی، رئیس اتاق بازرگانی استان البرز گفت: روز شنبه تا بعد از تعطیلی اتاق بازرگانی اتفاق خاصی نیفتاده بود، اما حدود ساعت هفت غروب بود که به ما گزارش دادند بانک‌های زیر ساختمان اتاق بازرگانی (ملت، کوثر و صادرات) توسط اغتشاشگران به آتش کشیده شده‌است.

رئیس اتاق بازرگانی استان البرز ادامه داد: پس از اعلام این خبر از مسؤولین استانداری البرز درخواست نیرو و کمک کردیم، زیرا مطلع بودیم در صورت آتش‌سوزی ساختمان‌های مذکور، آتش به اتاق نیز منتقل و موجب بروز مشکلاتی می‌شود.

بنامولایی مطرح کرد: نیرو‌های آتش‌نشانی به‌موقع در محل حادثه حضور پیدا می‌کنند، اما مورد ضرب و شتم آشوب‌گران قرار می‌گیرند و به دلیل احساس خطر مجبور می‌شوند تا حدودی عقب‌نشینی کنند و به دلیل ادامه درگیری‌ها میان اغتشاشگران و نیرو‌های آتش‌نشانی، خاموش‌کردن آتش تقریبا چهار تا پنج ساعت به طول انجامید.

وی با اشاره به قرارگیری نمایشگاه، واحد آموزش، مرکز تسهیل‌گری اتاق بازرگانی و شرکت‌های توسعه صادرات و نمایشگاهی در طبقات فوقانی بانک ملت بیان کرد: طولانی‌شدن آتش‌سوزی موجب از بین رفتن مقاومت ساختمان و سرایت مقداری از آن به طبقات بالاتر شده و ساختمان به‌طور کامل سیاه شد که به منظور مهار آتش، همزمان برق و گاز توسط پرسنل اتاق قطع شد.

بنامولایی عنوان کرد: به گفته شاهدان ماجرا، آشوب‌گران مواد اشتعال‌زایی به همراه داشتند که موجب شعله‌ورتر شدن آتش می‌شد. همچنین به دلیل طولانی‌شدن زمان مهار آتش، بخشی از نمایشگاه و تأسیسات اتاق دچار سوختگی و چهار طبقه سیاه شده بود و پس از غارت اموال و آتش‌زدن دو بانک و مهار آتش، ماجرا با همکاری تمام نیرو‌ها به پایان رسید.

رئیس اتاق بازرگانی استان البرز اذعان کرد: صبح روز یکشنبه به بانک‌ها پیشنهاد دادیم ساختمان‌ها را ببندند و کرکره‌ها را تعمیر و اقدام به آهن‌کشی کنند و بنده نیز با شورای تأمین استان تماس گرفتم و خواهش کردم به تمام بانک‌ها اعلام کنند که همین کار را انجام دهند تا مانعی برای ورود به بانک شود که این اقدام با همکاری نیرو‌ها انجام شد.

وی افزود: ورقه‌های آهنی به درب‌ها جوش داده‌شد، اما مجدد از ساعت هشت شب یکشنبه به اتاق بازرگانی حمله شد و به وسیله دستگاه‌هایی که اغتشاشگران به همراه داشتند اقدام به برش آهن‌های جوش داده‌شده بانک صادرات کرده و با پخش مواد اشتعال‌زا اقدام به آتش‌زدن کردند و پس از شکستن درب‌های اتاق وارد آن شدند و باز هم مسؤولین امنیتی و آتش‌نشانی بسیج شدند و به یاری اتاق بازرگانی شتافتند.

بنامولایی با بیان اینکه در کشور ما هیچ حصاری برای بیان اعتراض و مطالبات وجود ندارد و این مملکت مجلس، دولت و قوه قضائیه دارد و اعتراض، حق مردم است، عنوان کرد: این افراد قصد مسامحه و مذاکره نداشتند، زیرا اگر چنین بود می‌توانستند اعتراض خود را در شکل‌های مختلف مانند حمل پلاکارد عنوان کنند و اصحاب رسانه آن را به گوش مسؤولین می‌رسانند. نباید به گونه‌ای باشد که اگر موردی خلاف‌نظر برخی بود به اماکن مختلف حمله کنند و همه چیز را به غارت ببرند.

وی با اشاره به جنگ اقتصادی موجود در کشور اذعان کرد: سال گذشته نیز عده‌ای برنامه‌ریزی کردند تا این ملت شاهد ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی نباشد، اما وقتی موفق نشدند امسال به بهانه گرانی بنزین اقدام به آتش‌زدن بانک‌ها و تخریب اموال عمومی و غارت آن‌ها کردند در حالیکه مردم عادی درایت دارند و اموال متعلق به خود را از بین نمی‌برند و می‌دانند اگر دستگاهی که وابستگی ارزی دارد را تخریب کنند مجدد باید برای وسیله‌ای که هیچ نیازی به آن نداشته ایم هزینه کنیم.

منبع: فرارو

کلیدواژه: اغتشاشگران اتاق بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۷۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رییس اتاق بازرگانی استان اصفهان گفت: این اجلاس با حضور نمایندگان حدود ۳۰ کشور عضو در اتاق بازرگانی اصفهان از دهم تا دوازدهم اردیبهشت برگزار خواهد شد.
امیرکشانی، این اجلاس را میزبان رؤسای ۲۵ اتاق بازرگانی و اعضای هیأت رئیسه اتاق کشور‌های آسیایی دانست وافزود:هیات‌های مهمی از اتاق‌های مجمع آسیایی در این اجلاس ۲ روزه مهمان اصفهان خواهند بود و فضای تجاری، اقتصادی و بین المللی شهر را تغییر خواهند داد.
وی با اشاره به اینکه تلاش می‌کنیم در این اجلاس اصفهان را به عنوان یک شهر مهم آسیایی نشان دهیم، گفت: کشاورزی و امنیت غذایی، سرمایه گذاری، توسعه پایدار، گردشگری و فناوری و دانش بنیان از موضوعات مورد بحث در کمیسیون‌های مجمع ACD است.
رئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان توسعه پایدار را یکی از موضوعاتی اجلاس اصفهان دانست و افزود: اصفهان رشد صنعتی خوبی داشته، اما از لحاظ محیط زیستی بسیار آسیب دیده و سعی می‌کنیم این اجلاس بر محیط زیست اصفهان هم تأثیر گذار باشد هر چند نمی‌توان مشکلات محیط زیستی را در مدت ۲ روز برطرف کرد.
وی ادامه داد: با قوت و قدرت تلاش می‌کنیم که این اجلاس بین‌المللی در شهر اصفهان به طور مطلوب برگزار شود، چرا که این میزبانی یک امتیاز جهانی برای معرفی ایران و اصفهان به جهان خواهد بود.
قائم مقام دبیر دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا گفت: هدف از این اجلاس گفتگو بین کشور‌های آسیا است که از ۴۶ کشور در این قاره، ۳۵ کشور عضو مجمع ACD هستند.
سعید ابراهیمی ادامه داد: از بین ۳۵ کشور عضو مجمع برای ۳۲ کشور دعوتنامه رسمی ارسال شده و پیگیری‌ها از طریق دفاتر وزارت‌خارجه و سفارتخانه‌ها در دست بررسی است.
مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia cooperation dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد.
ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد و در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.
کشور‌های بحرین، بنگلادش، بروئنی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.
استانبول نخستین میزبان این اجلاس در سال ۲۰۲۱ بود.

دیگر خبرها

  • رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج
  • اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)
  • نشست خبری اتاق بازرگانی اصفهان
  • ۵ میلیارد دلار منابع برای رشد ۸ درصدی در آذربایجان‌شرقی
  • اصفهان میزبان « دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD» است
  • اعلام آمادگی چین برای ساخت بندر خشک ریلی در قرقیزستان
  • بانک مرکزی پدر تولید و تولیدکننده را درآورده است؛ به داد بخش خصوصی برسید!
  • چشم انتظاری پنج ماهه فعالان اقتصادی برای تامین ارز واردات
  • خبر جدید درمورد تعطیلی پنجشنبه ها ؛ پنجشنبه یا شنبه ؟
  • اصفهان میزبان اجلاس اتاق‌های بازرگانی کشور‌های آسیایی