Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری سانا، روند بازگشت آوارگان سوری به خانه و کاشانه خود ادامه دارد.

بر اساس این گزارش، حدود ۱۰۰۰ آواره سوری طی ۲۴ ساعت گذشته به مناطق محل سکونت خود در «دیرالزور» بازگشتند.

این افراد پیشتر به دلیل اقدامات تروریستیِ داعش در دیرالزور از منازل خود گریخته بودند.

گفتنی است، تاکنون هزاران تَن از آوارگان سوری به مناطق محل سکونت خود در استان های مختلف بازگشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کد خبر 4777193

منبع: مهر

کلیدواژه: سوریه دیرالزور آوارگان سوری رژیم صهیونیستی ایالات متحده آمریکا فلسطین عراق سوریه ترکیه ایران روسیه دونالد ترامپ لبنان بولیوی فرانسه استیضاح ترامپ ایوو مورالس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۷۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مزارع پرورش میگو در خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی سوری ظهر امروز جمعه در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: خوزستان به صورت بالقوه از ظرفیت‌های بالای شیلاتی برخوردار است که از آنها می‌توان به آبزی‌پروری در پشت سدها و منابع آبی غنی اعم از تالاب‌ها و رودخانه‌ها اشاره کرد.

وی ادامه داد: حدود ۲۲۰ کیلومتر خط ساحلی در خوزستان وجود دارد که ظرفیت خوبی در حوزه اقتصاد دریامحور است؛ البته با توجه به کمبود منابع آبی شیرین، عمده هدفگذاری‌ها در حوزه آبزی‌پروری و استفاده از منابع آبی شور، پس‌آب‌ها و آب دریا است.

سوری با اشاره به اینکه بازارهای هدف جهانی برای صادرات آبزیان خوزستان شناسایی می‌شوند، گفت: بخشی از فعالیت‌های شیلات مربوط به مزارع فعال در استان است که توسعه افقی در این حوزه کمتر دیده می‌شود و تمرکز بر توسعه عمودی خواهد بود، یعنی تولیدات با استفاده از مکانیزاسیون، هواده‌ها، بهره‌وری مناسب از منابع آبی و استفاده از دانش شرکت‌های دانش بنیان، افزایش خواهد یافت.

مدیرکل شیلات خوزستان عنوان کرد: راه‌اندازی واحدهای تولیدی غیرفعال شیلاتی در استان بخشی دیگر از برنامه شیلات است. این واحدهای تولیدی ممکن است به دلیل مشکلات متعدد از جمله تسهیلات و نقدینگی غیرفعال شده باشند که با گره‌گشایی و تدبیر و رفع موانع می‌توان این واحدها را به چرخه تولید بازگرداند.

وی گفت: در حال پیگیری هستیم تا مجتمع‌های آبزی‌پروری نیمه تمام را در خوزستان تکمیل و فعال کنیم. مجتمع‌های آبزی‌پروری در استان وجود دارد که در دولت‌های قبل کلید خورده‌اند، اما نیمه‌تمام باقی مانده‌اند. یکی از اهداف میان مدت این است تا مجتمع‌ها تکمیل و سرمایه‌گذاران وارد شوند.

سوری بیان کرد: شاید دو سوم اشتغال‌های ایجاد شده در مشاغل خرد است، چون این بخش چابک است و نیاز به سرمایه‌گذاری کلان ندارد، از سویی به بهبود معیشت مردم نیز کمک می‌کند. در شیلات، آبزی‌پروری تلفیقی را تعریف کردیم که در برخی شهرستان‌های خوزستان کلید خورده است.

مدیرکل شیلات خوزستان ادامه داد: با توجه به ظرفیت بالای کشاورزی در استان، بدون نیاز به تخصیص منابع آبی جدید، کشاورزان و باغداران می‌توانند پیش از هدایت آب به مزارع و باغ‌ها، حوضچه‌های کوچک پرورش آبزی را راه‌اندازی کنند و آب را به این حوضچه‌ها هدایت کنند.

وی عنوان کرد: بر اقتصاد دریامحور حساب ویژه باز شده به گونه‌ای که ۳۰ هزار هکتار مزارع مستعد پرورش میگو در خط ساحلی خوزستان شناسایی و مطالعات آنها انجام شده و در دست بررسی‌های تکمیلی است و دنبال جذب سرمایه‌گذار پیگیر و توانمند هستیم تا شاهد تحولی در اشتغال و معیشت مردم باشیم.

سوری افزود: مصرف آبزیان در استان سنتی است؛ سرانه مصرف در استان خوزستان نسبت به کشور بالاتر و نزدیک به آمار جهانی است. در کشور سرانه مصرف حدوداً ۱۴ کیلوگرم است، اما در استان ۱۸.۳ کیلوگرم است. همچنین این میانگین در جهان ۲۰ کیلوگرم است که خود می‌تواند نویدبخش باشد.

وی یادآور شد: در صادرات آبزیان در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، شاهد رشد ۶۱ درصدی بودیم و ۴۲ هزار تن صادرات آبزیان از استان خوزستان صورت گرفت. امیدواریم در سال ۱۴۰۳، با بازاریابی جهانی و وجود آبزیان با کیفیت، شاهد رشد و تحول در این زمینه باشیم.

کد خبر 6082506

دیگر خبرها

  • فرود مشکوک بالگرد‌های آمریکایی در دیرالزور سوریه
  • مردی همسرش را کشت تا ۷ فرزندش آواره شوند
  • افزایش مزارع پرورش میگو در خوزستان
  • مقایسه شدت حمله اسرائیل با چهارشنبه سوری در کرج ! |‌ تصاویر
  • خروج نیرو‌های سپاه از سوریه؟
  • بارش باران در مناطق جنوبی کشور رکورد زد
  • فریاد عدالت‌خواهی «کن لوچ» در سینما
  • تعیین سرنوشت دارایی های مسدود شده روسیه در نشست گروه ۷
  • کشف رود؛ اصلی‌ترین و بنیادی‌ترین عامل سکونت در مشهد 
  • بمباران محل اسکان آوارگان فلسطینی در رفح و النصیرات