Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-25@16:15:43 GMT

۵چیز که نباید با دیگران به اشتراک گذاشت

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۴۷۳۰۵

۵چیز که نباید با دیگران به اشتراک گذاشت

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، درست است که دوست دارید خوشی و ناخوشی خودتان را به اشتراک بگذارید. اگر قلبتان شکست به همه بگویید و اگر به موفقیتی دست یافتید، دوستانتان را در جریان قرار دهید. اما بهتر است بدانید بعضی چیزها را نباید با دیگران به اشتراک بگذارید.

چیزهایی که نباید با دیگران به اشتراک بگذاریم:

۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهداف

 تحقیقات نشان داده‌اند که زمانی از اهداف خود با صدای بلند صحبت می‌کنیم، احتمال کم‌تری وجود دارد که به آن برسیم. گویی همان افتخار گفتن هدف، ما را راضی می‌کند و در اغلب مواقع به آن نمی‌رسیم.

۲. زندگی شخصی

برملا کردن زندگی شخصی شما، کاری علیه خودتان است. باید بپذیریم که دنیا جای امن و مطمئنی برای تعریف تمام مسائل در زندگی شخصی شما نیست. همچنین به سختی می‌شود به دیگران اعتماد کرد. به اشتراک گذاشتن زندگی شخصی، باعث می‌شود مردم در مورد شما قضاوت کنند، از شما انتقاد کنند و به صورت کلی نظراتی را به شما بدهند که برای شما غیرضروری است.

۳. مسائل خانوادگی

هر خانواده‌ای مسائل و چالش‌های خودش را دارد. مسائل را به صورت خصوصی و خودتان حل کنید. دیگران را ورد رابطه مثبت یا منفی خودتان در خانواده نکنید. دیگران از مسائل شما بی‌خبر هستند و تمام زوایای ارتباطات شما را نمی‌دانند. بهتر است مسائل خود را به بیرون از خانواده گسترده نکنید.

۴.کارهای خوب

دنیا نیازمند کارهای خوب و انسان‌دوستانه است. اما اگر شما این کارها را برای دیگران انجام می‌دهید بهتر است همینجا به این کارها پایان دهید. اگر با دیگران کارهای خودتان را به اشتراک می‌گذارید و به دنبال ستایش هستید، از خیر کارهای خوب هم بگذرید. به خاطر قلب و روح خودتان کارهای نیک انجام دهید.

۵. وضعیت مالی

وضعیت مالی خود را جایی بیان نکنید. همچنین بسیار بی‌ادبانه است که از دیگران بپرسیم چقدر درآمد مالی دارند. این کار باعث می‌شود که دیگران به شما حسادت کنند. همچنین شما متکبر جلوه داده شوید. بنابراین درآمد مالی شما چیزی است که به دیگران مرتبط نمی‌شود. با این کار می‌توانیم حاشیه روابط را به حداقل برسانیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: وضعیت مالی اهداف زندگی شخصی ارتباط با دیگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۷۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب‌های کردستان، به کام دیگران

به گفته آریا نژاد، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان، ۱۸ سد در کردستان وجود دارد که از این تعداد مدیریت ۱۲ سد در اختیار استان و بهره‌برداری مابقی سد‌ها در اختیار استان‌های همجوار همچون کرمانشاه، آذربایجان غربی و زنجان قرار دارد.

وی درباره یکی از این سد‌ها با نام سد تالوار در شهرستان بیجار گفته بود: آب ذخیره شده این سد ۱۲۰ میلیون متر مکعب است که آخرین تخصیص تا افق ۱۴۲۵ برای استان همدان، ۱۶ میلیون متر مکعب بود که متاسفانه در آخرین بازنگری‌ها به ۵۶ میلیون متر مکعب افزایش یافته است.

حال با این وضعیت که مدیریت آب‌های کردستان در دست این استان نیست و به زبان ساده به استان‌های دیگر همچون کرمانشاه، زنجان و آذربایجان غربی می‌رود، مسئولان کردستان چقدر پیگیر حق مردم این استان در تخصیص آب شده اند؟

این در حالی است که کشاورزان کردستانی برای تامین آب، ناگزیر به چاه زدن و استفاده از ذخایر آب زیر زمینی شده اند و در پی آن پدیده‌ای به اسم فرونشست زمین رخ داده که نمونه‌های وحشتناک آن در شهرستان‌های قروه و دهگلان دیده می‌شود.

مهمترین محصول تولیدی استان کردستان، گندم است که زندگی بخش بزرگی از کشاورزان این استان با آن گره خورده است، اما شاهدیم به دلیل نبود آب، بخش اعظم اراضی زیر کشت این محصول به صورت دیم است.

فریدون حامدی، مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: از ۶۲۶ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان در سال زراعی جاری (مهر ۱۴۰۲ تا شهریور ۱۴۰۳) که به کشت گندم اختصاص پیدا کرده است، ۵۸۵ هزار هکتار آن کشت گندم دیم و تا ۴۱ هزار هکتار آبی است که اختصاص آب و آبی شدن مزارع می‌تواند تحولی در تولید این محصول در کردستان و کشور به وجود آورد.

حمیدی مدیرکل محیط زیست کردستان نیز از نمایندگان مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی خواست، برای افزایش تخصیص حق آبه کردستانی از سد‌های خود استان، بیش از این‌ها تلاش کنند چرا که مشکل کم آبی می‌تواند منجر به بحران‌های زیست محیطی در استان شود.

در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با نام جهش تولید با مشارکت مردم، نامگذاری شده است، می‌طلبد مسئولان کشوری و استانی و نمایندگان مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی، برای اختصاص حق آبه بیشتر از آب‌های استان به خود استان، همتی از خود نشان دهند و برای رونق اقتصادی این استان محروم گامی مهم و عملی بردارند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • نوری؛ استاندار: برای پیشرفت مازندران برنامه داریم
  • ایران خواستار اشتراک دانش، فناوری و حمایت مالی کشور‌ها در بهبود حوزه‌های آبخیزداری مناطق خشک و نیمه‌خشک
  • دیدن «مست عشق» را به دیگران پیشنهاد کنید / از کار با «حسن فتحی» لذت بردم
  • مرور کارهای تاکتیکی در هوای بارانی اراک (عکس)
  • کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مسائل توزیع برق مرکزی
  • رونمایی از هوش مصنوعی مایکروسافت برای انجام کارهای ساده
  • هشدار چین به آمریکا: بدنام‌کردن دیگران، راه‌حل بحران اوکراین نیست
  • ویژگی‌های افراد پر انرژی
  • آب‌های کردستان، به کام دیگران
  • چرا رئیسی مسئولیت کارهای خود و دولتش را قبول نمی کند؟