Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-25@07:56:38 GMT

چین دیپلمات آمریکایی را احضار کرد

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۴۷۹۴۰

به گزارش ایرنا به نقل از روزنامه ساوت چاینا مقام های وزارت خارجه چین به ویلیام کلین کنسول امور سیاسی سفارت آمریکا در پکن هشدار داده اند که اگر دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا این لایحه را امضا کند ، چین بشدت تلافی خواهد کرد.

سنای آمریکا طرح حمایت از دمکراسی و حقوق بشر هنگ کنگ را تصویب کرده است و برای تبدیل به قانون باید به امضای رییس جمهوری آمریکا برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما جایو شو معاون وزیر خارجه چین در ملاقات با این مقام آمریکایی گفت که ما خواستار جلوگیری از تبدیل شدن این لایحه به قانون هستیم.

او تاکید کرد که اگر این لایحه به قانون تبدیل شود، چین تدابیر تلافی جویانه بسیار قوی و شدیدی اتخاذ کرد و مسئول همه پیامدهای آن واشنگتن خواهد بود.

با تصویب این لایحه در سنای آمریکا در روز سه شنبه راه برای اقدامات دیپلماتیک و تحریم های اقتصادی دولت هنگ کنگ باز شده است.

مارکو روبیو سناتور آمریکایی گفت که دولت چین و دولت محلی منطقه هنگ کنگ مسوول تشدید تنش ها و خشونت ها در این منطقه هستند.

وی افزود که تصویب لایحه به این معناست که آمریکا در کنار معترضان است و از آنها حمایت می کند و اجازه نمی دهد چین خودمختاری عالی هنگ کنگ را نابود کند.

چین همچنین تصویب این طرح در مجلس سنا را محکوم کرده و شاخص سهام در بازار بورس هنگ کنگ هم امروز هشت دهم درصد سقوط کرده است.

گنگ شوانگ سخنگوی وزارت خارجه چین هم در پکن گفت که آمریکا باید مداخله در امور داخلی چین و هنگ کنگ را متوقف کند.

او ضمن محکوم کردن اقدام سنای آمریکا برای تصویب این لایحه گفت که آتشی که آمریکا روشن می کند دامان آن کشور را خواهد گرفت.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۷۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت تیک‌‌تاک در آمریکا تبدیل به قانون شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، مجلس سنای آمریکا با اکثریت آرا به قانونی رأی مثبت داد که اگر مالک تیک تاک، شرکت فناوری چینی بایت دنس، نتواند برنامه ویدیوی کوتاه محبوب را طی ۹ ماه تا یک سال آینده واگذار کند، استفاده از این شبکه اجتماعی را در آمریکا ممنوع می‌کند.

این لایحه  به دلیل نگرانی گسترده قانونگذاران آمریکایی مبنی بر اینکه چین می‌تواند به داده‌های آمریکایی‌ها دسترسی پیدا کند یا با این برنامه از آنها نظارت کند، توسط مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد و جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا گفته است که روز چهارشنبه آن را امضا خواهد کرد.

سناتور مارکو روبیو، نماینده ارشد حزب جمهوری خواه گفت: سال‌ها به حزب کمونیست چین اجازه داده‌ایم یکی از محبوب‌ترین برنامه‌ها را در آمریکا کنترل کند که به طرز خطرناکی کوته بینانه بود. یک قانون جدید مالک چینی خود را ملزم می‌کند که این برنامه را بفروشد که اقدام خوبی برای آمریکا است.

نبرد چهار ساله بر سر تیک‌تاک که ۱۷۰ میلیون نفر در آمریکا از آن استفاده می‌کنند، تنها یک جبهه در جنگ بر سر اینترنت و فناوری بین واشنگتن و پکن است. هفته گذشته، اپل اعلام کرد که پکن به دلیل نگرانی‌های امنیت ملی چین به آن دستور داده است تا واتس اپ و موضوعات پلتفرم‌های متا را از اپ استور خود در چین حذف کند.

تیک‌تاک قرار است به دلیل اصلاحیه اول این لایحه را به چالش بکشد و انتظار می‌رود کاربران تیک‌تاک نیز دوباره اقدامات قانونی لازم را انجام دهند. یک قاضی آمریکایی در مونتانا در ماه نوامبر ممنوعیت ایالتی تیک‌تاک را با استناد به دلایل آزادی بیان مسدود کرد.

اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا گفت ممنوعیت یا الزام واگذاری تیک‌تاک یک سابقه جهانی نگران‌کننده برای کنترل بیش از حد دولت بر پلت‌فرم‌های رسانه‌های اجتماعی ایجاد می‌کند.

تیک‌تاک که می‌گوید داده‌های کاربران آمریکا را با دولت چین به اشتراک نمی‌گذارد فوراً درباره این موضوع اظهارنظر نکرد، اما به کارمندان گفته است که به سرعت به دادگاه می‌رود تا این قانون را مسدود کند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی تلاش دونالد ترامپ رئیس جمهور وقت آمریکا برای مسدودسازی تیک تاک و پیامرسان وی چت در این کشور با ممانعت دادگاه‌ها روبرو شد. با این حال، کارشناسان می‌گویند، اگر بایت دنس نتواند این برنامه را واگذار کند قانون جدید به دولت بایدن پایه قانونی قوی تری برای ممنوعیت تیک‌تاک می‌دهد

این لایحه همچنین ابزار‌های جدیدی را در اختیار کاخ سفید قرار می‌دهد تا فروش سایر اپلیکیشن‌های خارجی‌ها را که به نظر آنها تهدیدی امنیتی هستند، ممنوع یا اجبار کند.

سناتور دموکرات ران وایدن گفت که نگران است این لایحه اختیارات گسترده این قانون توسط دولت آینده برای نقض حقوق متمم اول آمریکایی‌ها مورد سوء استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرنوشت تیک‌تاک با تصویب قانون آمریکایی چه می‌شود؟
  • ایالت تِنسی لایحه حمل سلاح برای آموزگاران را تصویب کرد!
  • ممنوعیت تیک‌‌تاک در آمریکا تبدیل به قانون شد
  • سنای آمریکا لایحه محدودیت «تیک تاک» را تصویب کرد
  • لایحه ممنوعیت تیک‌تاک در مجلس سنا تصویب شد
  • تصویب ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا
  • آمریکا ممنوعیت تیک تاک را در سنا تصویب کرد
  • سنای آمریکا لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد
  • آمریکا آشکارا دارایی‌های روسیه را سرقت می‌کند
  • مبارزه تیک‌تاک با لایحه ممنوعیت در آمریکا