Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وزارت بهداشت،  سیما سادات لاری روز چهارشنبه در حاشیه نشست مدیران دانشجویی دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی کشور افزود: مدیران دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور خط مقدم مطالبات دانشجویان در حوزه مسائل رفاهی از جمله، تغذیه، اسکان و وام های دانشجویی هستند. چالشی که در حال حاضر مطرح است، افزایش ۳۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصدی ظرفیت دانشگاه ها در سال جاری بدون در نظر گرفتن زیرساخت‌های لازم است که مدیران دانشجویی و فرهنگی را با مشکل مواجه کرده است، زیرا مدیران دانشجویی از بومی و غیربومی بودن دانشجویان اطلاعی نداشته و با وجود کمبود زیرساخت‌ها در زمان پذیرش، باید تمامی دانشجویان را اسکان داده و برای آنها رفاه فراهم می کردند. از طرفی به دلیل مشکلات اقتصادی مردم در جامعه، تمایل دانشجویان به استفاده از ظرفیت خوابگاه ها بیشتر است، برای مثال مصرف غذای دانشجویان ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت ادامه داد: در حال حاضر متقاضیان غذا و خوابگاه در دانشگاه های علوم پزشکی بیشتر شده و بودجه مناسبی برای ایجاد زیرساخت ها در اختیار نداریم.

لاری بیان کرد: در نشست امروز سه کارگروه برگزار شد که یکی از کارگروه ها در مورد وضعیت اسکان دانشجویان است، زیرا در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد خوابگاه های دانشجویی فرسوده و قدیمی است و سالانه باید هزینه های زیادی صرف شود تا بتوانیم این خوابگاه ها را تعمیر کنیم. از سوی دیگر، یک سری پروژه های خوابگاهی داریم که به علت مشکلات مالی نیمه کاره رها شده اند.  در این راستا در حال پیگیری وام ها و تسهیلات بانکی هستیم که وزارت بهداشت در این زمینه نیز جلساتی را با مدیران و نمایندگان بانک ها و موسسات مالی و اعتباری دولتی و خصوصی برگزار کرد و با آنها صحبت شد تا بتوانیم از وام هایی استفاده کنیم که دو سال تنفس داشته باشد و سود آن کم شود و صندوق رفاه که مشارکت خوبی با ما دارد، سود این وام ها را پرداخت کند.

معاون وزیر بهداشت افزود: در مورد تغذیه دانشگاه ها هرچه سلف سرویس دانشگاه ها را به سمت صنعتی شدن ببریم، کیفیت غذا افزایش و هزینه ها کاهش پیدا می کند، زیرا برای دانشجویان کیفیت غذا مقوله بسیار مهمی است.

وی با اشاره به نقش شوراهای صنفی در پیگیری مطالبات دانشجویان اظهار داشت: شوراهای صنفی، شوراهایی هستند که پیگیر مطالبات صنفی دانشجویانند و در واقع بازوی ما در تصمیم گیری ها بوده و همراه و همگام با ما هستند.

لاری درباره افزایش رقم وام‌های دانشجویی نیز اظهار داشت: در سال جاری موفق به افزایش رقم وام های دانشجویی نشدیم، اما درصدد هستیم که با توجه به افزایش نرخ تورم، این ارقام افزایش پیدا کند.

وی در مورد ضوابط آیین نامه های دانشجویی گفت: تاکید ما بر اصلاح آیین نامه ها است تا آیین نامه ها پاسخگوی نیازهای فعلی دانشجویان باشد. درصدد هستیم با توجه به شرایط بومی هر منطقه ای، با ایجاد فضای متحدالشکل کاری کنیم که احساس عدالت در بین تمامی دانشجویان ایجاد شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیش از این نیز در همین رابطه گفته بود: نزدیک به ۵۰ درصد از خوابگاه های دانشگاه های کشور فرسوده اند و اعتبار زیادی برای بازسازی ساختمان آنها نیاز است.  ۲۱ طرح عمرانی برای ساخت خوابگاه دانشجویی در ۲۱ نقطه کشور در حال اجرا است که برای ۱۸ طرح آن هیچ گونه اقدامی نشده و همچنان منتظر تامین اعتبار هستند.

برچسب‌ها بهداشت وزارت بهداشت سیما سادات لاری دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بهداشت وزارت بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت وزارت بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۷۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان شروع نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی اعلام شد

به گزارش خبرنگار مهر، سامانه انتقال دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور جهت نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ از اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ فعال خواهد شد.

دانشگاه های علوم پزشکی باید در زمان بندی اعلام شده نسبت به ثبت درخواست، رسیدگی و پاسخگویی به تقاضاهای انتقال دانشجویان بر اساس بازه‌های زمانی اشاره شده با رعایت ضوابط و مقررات آموزشی و مصوبات شورای‌ عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی در رشته مقاطع مختلف اقدام کنند.

جدول زمانبندی سامانه انتقال دانشجویان در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

ردیف بازه زمانی اقدام
۱ شنبه ۱ اردیبهشت ماه تا چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ ثبت درخواست توسط دانشجویان متقاضی در دانشگاه های مبداء و بارگذاری مدارک لازم
۲ شنبه ۲ تیر تا شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳ بررسی مدارک و اعلام نقص توسط دانشگاه مبداء و ویرایش توسط دانشجو
۳ یکشنبه ۱۷ تیر تا یکشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۳ رسیدگی و اعلام نتیجه اولیه توسط دانشگاه مبداء
۴ دوشنبه ۱ مرداد تا سه‌شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ بررسی مدارک و اعلام نقص توسط دانشگاه مقصد و ویرایش توسط دانشجو
۵ چهارشنبه ۱۷ مرداد تا چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۳

- بررسی و اعلام نتیجه توسط دانشگاه مقصد

- تایید نهایی و تثبت نتیجه نهایی فرایند توسط دانشگاه مبدا و ارسال به دانشگاه مقصد

سامانه میهمانی در طول نیمسال تحصیلی فعال بوده و نیازی به رعایت این جدول زمانبندی نیست.

همچنین با توجه به ممنوعیت انتقال دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی، تصمیم گیری در خصوص انتقال این دسته از دانشجویان طبق روال سنوات گذشته به عهده کمیسیون موارد خاص انتقال دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی (Ph.D) وزارت بهداشت خواهد بود.

در دانشگاه‌هایی که سامانه انتقال در موعد مقرر فعال نیست، مسؤولیت به عهده همان دانشگاه بوده و از ارجاع هرگونه مکاتبه اداری و یا دانشجو به وزارت بهداشت جهت اخذ مجوز خارج از سامانه خودداری شود.

کد خبر 6079595

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به میزبانی قم
  • مجوز دانشکده علوم پزشکی ملایر در آستانه صدور قرار دارد ‌
  • زمان شروع نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی اعلام شد
  • کمبود اعتبار پنج همتی دانشگاه‌ها در تامین تغذیه دانشجویان
  • افزایش ظرفیت دانشجویان دندانپزشکی در مشهد نیازمند تامین زیرساخت است
  • تخصیص بودجه برای بیمارستان ماهفروجک از نیازها است
  • سهمیه امریه سربازی دانشجویان پسادکتری تخصیص یافت
  • دانشجوی گنابادی پژوهشگر برجسته کمیته تحقیقات وزارت بهداشت شد
  • تجلیل ازدندانپزشکان شاغل در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • درخشش دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد