Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-28@17:08:47 GMT

از سند اشتغال استان کوتاه نمی‌آییم

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۴۸۲۰۳

از سند اشتغال استان کوتاه نمی‌آییم

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه با بیان اینکه از سند اشتغال استان کوتاه نمی‌آییم، گفت: باید مراقب ریزش احتمالی اشتغال در فصل زمستان باشیم.

هوشنگ بازوند در جلسه کارگروه اشتغال استان که عصر امروز(۲۹ آبان) برگزار شد، ایجاد اشتغال را اولویت اصلی امسال استان اعلام کرد و افزود: اگر به این اولویت پایبند نباشیم، خسارت سنگینی برای ما به همراه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: فراهم کردن شرایط ایجاد اشتغال توقع اصلی مردم از ما است که تقاضای زیادی هم نیست.

وی تاکید کرد: البته قطعا اشتغال کاغذی به درد ما نمی‌خورد و باید به دنبال ایجاد اشتغال واقعی باشیم.

استاندار کرمانشاه از هدف‌گذاری کاهش سه درصدی نرخ بیکاری برای امسال استان هم یاد کرد و ادامه داد: برای این منظور باید ۲۰ تا ۲۲ هزار شغل خالص در کرمانشاه ایجاد کنیم.

بازوند با بیان اینکه هدفگذاری که برای اشتغال دستگاه‌ها در سند اشتغال تعیین شده بارها چکش کاری کارشناسی شده عنوان کرد: اگر دستگاهی با سند و مدرک اعلام کند اشتغالی که برایش تعیین شده بیش از ظرفیت و اعتبارات است، پذیرا خواهیم بود.البته این بدان معنا نیست که از سند اشتغال کوتاه می‌آییم.

بازوند همچنین از اشتغالزایی که در دو فصل گذشته در استان صورت گرفته ابراز رضایت کرد و افزود: اشتغالزایی در فصل زمستان کمی دشوار است و حتی امکان دارد با ریزش نیروی کار هم مواجه شویم و باید در این زمینه آماده باشیم.

وی از اینکه خود مردم هم برای ایجاد شغل پای کار هستند یاد کرد و گفت: خوشبختانه نرخ مشارکت اقتصادی در استان بالا است و این یعنی بیکاران جویای کارند.

استاندار کرمانشاه اظهار کرد: البته روند پرداخت تسهیلات از سوی بانک‌ها نیز موثر بوده، اما ۳۵ تا ۴۰ درصد هم آورده جیب خود مردم بوده و در برخی طرح ها حتی از ما تسهیلات هم نگرفتند.

وی معتقد است، این گروه از سرمایه گذاران باید بیشتر حمایت شوند زیرا هرچه تسهیلات کمتر پرداخت شود اشتغال پایدارتر خواهد بود.

بازوند با بیان اینکه نمونه این مشارکت مردم را در بازسازی ۳۴ هزار خانه مناطق زلزله‌زده شاهد بودیم، عنوان کرد: در بازسازی ها در کنار سهم ۲۴۴۸ میلیارد تومانی دولت و بانک‌ها، ۳۶۷ میلیارد تومان هم مردم از جیب گذاشتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كرمانشاه استانی اقتصادی اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۸۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اشتغال برای بیش از ۹۲ هزار نفر در شهرک‌های صنعتی کشور طی سال ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، فرشاد مقیمی با بیان این مطلب، گفت: طی سال ۱۴۰۲ از طریق راه اندازی مجدد تعداد ۱۴۴۰ واحد صنعتی راکد برای ۲۸۶۱۴ نفر اشتغال ایجاد شده است. همچنین برای سال ۱۴۰۳ نیز بازفعال سازی ۱۸۴۰ واحد صنعتی راکد برنامه ریزی و هدف‌گذاری شده است.

وی، در خصوص برنامه ارتقای ظرفیت واحد‌هایی که زیر ظرفیت خود کار می‌کنند، تصریح کرد: افزایش ظرفیت تولید در ۲۷۵۵ واحد به بهره برداری رسیده فعال مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی با اشتغال ۱۳ هزار و ۷۷۰ نفر طی سال ۱۴۰۲ محقق شد.

رییس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران افزایش ظرفیت تولید ۳۲۱۵ واحد صنعتی فعال زیر ظرفیت را از جمله برنامه‌های سال ۱۴۰۳ عنوان کرد که با اهتمام ویژه‌ای در دستور کار قرار می‌گیرد.

مقیمی در ادامه تصریح کرد: نوسازی و بازسازی ۳۰۰ واحد صنعتی مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی نیز طی سال ۱۴۰۳ در دستور کار است.

وی گفت: همچنین ۲۲۹۰ طرح صنعتی جدید طی سال ۱۴۰۲ با اشتغال بالغ بر ۴۰ هزار نفر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی مورد بهره برداری قرار گرفت و واحد‌های بهره‌بردار در شهرک‌ها و نواحی صنعتی به بیش از ۵۲ هزار واحد و اشتغال حدود یک میلیون و یکصد هزار نفر ارتقا یافت.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان خاطر نشان کرد: از محل احیای ۱۴۴۰ واحد راکد با اشتغال ۲۸ هزار و ۶۱۴ نفر، افزایش ظرفیت ۲۷۵۵ واحد با اشتغال ۱۳ هزار و ۷۷۰ نفر و بهره برداری از ۲۲۹۰ طرح جدید با اشتغال بیش از ۴۰ هزار نفر در مجموع برای بیش از ۹۲ هزار نفر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی سراسر کشور اشتغالزایی به وجود آمده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زنجان پیشتاز نرخ مشارکت اقتصادی در کشور
  • ۱۰۵ درصد تعهد ایجاد اشغال در شهرستان کرمانشاه طی سال ۱۴۰۲ محقق شد
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲۴۸ نفر از زندانیان در کردستان
  • مطالبه اعتبارات ملی برای خوزستان/ اشتغال، اولویت اول جوانان
  • ایجاد اشتغال مستقیم هزار و ۲۰۱ در چهارمحال و بختیاری
  • ایجاد اشتغال برای ۱۳۰۰ نفر در کارگاه‌های سنگ‌شکن مجتمع سنگ آهن سنگان
  • توسعه مشاغل خانگی راهی برای ایجاد اشتغال و رونق تولید
  • ایجاد اشتغال برای ۹۲ هزار نفر در شهرکهای صنعتی طی سال ۱۴۰۲
  • ایجاد اشتغال برای بیش از ۹۲ هزار نفر در شهرک‌های صنعتی کشور طی سال ۱۴۰۲
  • ایجاد ۷۰ هزار ظرفیت اشتغال در دانشگاه‌های فنی‌وحرفه‌ای