Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-24@23:06:42 GMT

هشدار وزیر صنعت به گرانفروشان

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۴۸۸۳۰

هشدار وزیر صنعت به گرانفروشان

خبرگزاری مهر: رضا رحمانی امشب (چهارشنبه ۲۹ آبان) در دومین همایش فروشگاه‌های زنجیره ای با بیان اینکه موج گرانی با توجه به تغییر نرخ بنزین به هیچ عنوان قابل قبول نیست، گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت طی روزهای اخیر مهمترین کارویژه خود را، کاهش بار روانی افزایش قیمت ها ناشی از افزایش قیمت بنزین قرار داده تا با این موضوع مقابله نماید و حتی رئیس جمهور هم دستور داده تا تمام دستگاه‌های دولتی تا پایان سال هیچ گونه افزایش قیمتی نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: طی هفته گذشته سه جلسه در کمیسیون های تخصصی مجلس شورای اسلامی در خصوص افزایش قیمت بنزین برگزار شده که نگرانی تمامی آنها اثرگذاری افزایش قیمت این حامل انرژی بر روی کالاها و افزایش قیمت آنها بود اما باید اطمینان داد که وزارت صنعت و دولت اجازه هیچ گونه افزایش قیمتی نخواهد داد.

وی تصریح کرد: نباید بدنبال اجرای این طرح بزرگ، موج بزرگتری از گرانی ها به راه افتد و این تفکر که «بعد از افزایش قیمت بنزین همه چیز باید گران شود» باید از میان مردم رخت بر بندد درحالی که متاسفانه طی سال‌های اخیر فرهنگسازی لازم در این راستا صورت نگرفته است.

این عضو کابینه دوازدهم از تشدید بازرسی ها در بازار خبر داد و اظهار داشت: با هماهنگی های صورت گرفته با تعزیرات حکومتی مقرر شد پرونده تخلف تشکیل شده طی روزهای اخیر به صورت خارج از نوبت مورد رسیدگی واقع شوند چرا که تمامی افرادی که طی روزهای اخیر اقدام به افزایش قیمت کالا به صورت خودسرانه کرده اند دقیقا همگام و در جهت حرکت اخلالگران و اشرار حرکت نموده اند.

رحمانی ادامه داد: دولت در این مرحله به دقت بازار را رصد خواهد کرد و حساسیت بالایی نسبت به افزایش قیمت ها دارد به نحوی که اجازه نخواهد داد در حق مردم اجحاف شود. پس تشکیل موج گرانی به هیچ عنوان قابل قبول نیست و البته فروشگاه‌های زنجیره ای نیز در کنار سایر واحدهای صفنی قول داده اند تا میزان تخفیفات ارائه شده بر روی کالاهای اساسی را افزایش دهند.

وزیر صنعت با بیان اینکه فروشگاه‌های زنجیره ای وعده داده اند تا قیمت کالاها را کمتر از زمان افزایش قیمت بنزین برای مصرف کنندگان اعمال نمایند، خاطرنشان کرد: متصدیان این فروشگاه‌ها در روزهای سخت کنار دولت و ملت بوده اند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اثرات تحریم و توجه به خودباوری و تولید داخل تصریح کرد: امسال فشار تحریم ها افزایش پیدا کرد اما در مقابل تولید بسیاری از کالاهای ایرانی نیز با افزایش مواجه بود به نحوی که روغن نباتی ۷ درصد، سبد مواد غذایی ۱۵ درصد و دارو بالغ بر۲۳ درصد افزایش تولید را در ۸ ماهه ابتدای امسال به ثبت رسانده اند. ضمن اینکه در سایر حوزه ها از جمله کاشی و سرامیک و سیمان نیز تولیدات به نحو چشمگیری افزایش یافته است.

منبع: فردا

کلیدواژه: وزیر صنعت افزایش قیمت بنزین گرانفروشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۸۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود

به گزارش تابناک اقتصادی؛ باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: اول اردیبهشت ماه، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیئت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.  

براین اساس کالاهای مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف کالای چای از این لیست است.  

در این راستا کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند.  

یکی از فعالان صنعت چای گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می شود.  

 طاهری اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می شود.  

این فعال صنعت چای با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هریک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می شود.  

او ادامه داد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می آورد.   

این فعال بخش خصوصی با اشاره به محدودیت های وارد شده به  صنعت چای در یکسال و نیم گذشته، گفت:  مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای که با تلاشی فوق العاده، ایجاد شده دچار خدشه نشود.

دیگر خبرها

  • صعود بورس ادامه خواهد یافت؟ | روزهای سرنوشت‌ساز برای شاخص کل
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • برخورد ویژه با ۵ گروه کالایی قاچاق در تهران
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی حذف شود
  • چای از لیست کالاهای مشمول مالیات یک درصدی حذف شد
  • ◄ بازار چای بحرانی و کار قاچاقچیان چای سکه می شود!
  • قیمت طلا در کشور برچه اساسی تغییر می کند؟ | پیش بینی از قیمت طلا و سکه در روزهای آینده
  • روزنامه شرق : گول قفسه این روزهای فروشگاه ها را نخورید؛ برنج خارجی هم کم کم از سفره مردم پر می‌کشد
  • هشدار جدی سعید حجاریان درباره تداوم فعالیت گشت ارشاد و احتمال افزایش قیمت بنزین