Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، در این نشست که صبح چهارشنبه به وقت محلی در مقر سازمان ملل متحد در نیویورک برگزار شد، «نیکولای ملادنوف» فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور خاورمیانه با ارئه گزارشی درباره وضعیت نوار غزه گفت: باعث تاسف است که اعلامیه ایالات متحده در ۱۸ نوامبر اعلام کرده که شهرک ها را دیگر مغایر با قوانین بین‌المللی نمی داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: موضع سازمان ملل در این زمینه بدون تغییر باقیمانده است. مطابق قطعنامه ۲۳۳۴ شورای امنیت سازمان ملل متحد، فعالیت های رژیم صهیونیستی نقض آشکار قوانین بین‌المللی و یک مانع بزرگ برای دستیابی به راه حل دو کشور و یک صلح عادلانه، پایدار و جامع است.

به تازگی آمریکا اعلام کرده که شهرک های صهیونیست نشین در کرانه باختری رود اردن را غیرقانونی نمی‌داند.

«مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا دوشنبه‌شب اعلام کرد،  دولت ترامپ «پس از مطالعه دقیق مباحث حقوقی همه طرف‌ها» اعلام می‌کند که شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری با قوانین بین‌المللی ناسازگار نیست.
وی افزود که دولت ترامپ سیاست اتخاذ شده در دوره باراک اوباما رئیس جمهوری پیشین این کشور در قبال شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی را تغییر می‌دهد.
در نشست روز چهارشنبه شورای امنیت، اعضای این شورا نیز در سخنانی مواضع خود را درباره شهرک های صهیونیست نشین اعلام کردند.

«دینا تیرانسیا دجانی» نماینده دائم اندونزی در سازمان ملل نیز در سخنانش گفت: ما خواستار این هستیم که اسرائیل به قوانین بین المللی و قطعنامه های شورای امنیت احترام بگذارد. باید بدانیم که ریشه مشکل، اشغال غیرقانونی سرزمین فلسطینی ها توسط اسرائیل است.

وی با اشاره به مواضع تازه دولت ترامپ درباره شهرکهای صهیونیست نشین گفت که این کار نقض قوانین بین المللی و قطعنامه های شورای امنیت است.

«ریاض مالکی» نماینده دائم فلسطین در سازمان ملل نیز از سیاست دولت آمریکا درباره شهرک ها بشدت انتقاد کرد و گفت: دولتش به دادگاه بین المللی جنایات جنگی شکایت خواهد کرد.

وی در سخنانش خطاب به ۱۵ عضو شورای امنیت گفت:  پومپئو مسئولیت عواقب ناشی از بیانیه خطرناکش در مورد شهرک سازی را بر عهده دارد و این سخنان ما را وادار می کند که به دادگاه بین المللی جنایات جنگی درباره حرف‌ها و اقدامات وی اعلام شکایت کنیم.

در این نشست همچنین «جری ماتجیلا» نماینده دائم آفریقای جنوبی خواستار اقدام عملی این نهاد بین المللی علیه تل‌آویو شد.

وی گفت: الحاق سرزمین های کرانه باختری و ادامه ساخت و ساز شهرکها در این منطقه توسط اسرائیل، چشم انداز صلح را بیش از پیش خراب کرده و نمونه هایی از زیرپا گذاشتن قوانین بین المللی است.

در جلسه امروز شورای امنیت سازمان ملل، «دانی دانون» نماینده رژیم صهیونیستی نیز حضور پیدا کرد و از سیاست های این رژیم در ساخت و گسترش شهرک ها حمایت کرد.

وی مدعی شد که این رژیم به دنبال صلح بوده و مانعی برای گفتگوها ایجاد نکرده است.

برچسب‌ها سازمان ملل متحد ایالات متحده آمریکا رژیم صهیونیستی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان ملل متحد ایالات متحده آمریکا رژیم صهیونیستی سازمان ملل متحد ایالات متحده آمریکا رژیم صهیونیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۸۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به اتهامات سایبری از طرف آمریکا پاسخ داد

به گزارش جماران؛ ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه ادعاهای بی‌اساس دولت آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی در خصوص فعالیت‌های سایبری را قویا رد و محکوم کرد.

کنعانی تصریح کرد؛ نهادهای آمریکایی نمی‌توانند با برچسب زدن‌های مختلف بی‌اساس به اشخاص و نهادهای ایرانی، موج انتقادات جهانی نسبت به سیاست‌های حمایتی نامحدود آمریکا از جنایات جنگی و نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه و کرانه باختری فلسطین و نیز سرکوب‌های خشونت‌آمیز معترضان در داخل آمریکا را منحرف سازند. 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تاکید کرد؛ به دولت آمریکا توصیه می‌کنیم به جای اتهام زنی‌های بی اساس به دیگر کشورها و ملت‌ها، به حمایت‌های تسلیحاتی، نظامی، مالی و سیاست‌های بین‌المللی خود از رژیم آپارتاید و اشغالگر صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین پایان داده و در سیاست‌های مداخله جویانه و نیز تهدیدآفرین خود نسبت به حقوق بشر، حقوق بشردوستانه بین‌المللی، حقوق بین الملل و صلح و امنیت بین‌المللی بازنگری نموده و مسئولانه رفتار نمایند.

 

دیگر خبرها

  • بیش از ۴۳۰ شهرک‌نشین صهیونیست به مسجدالاقصی تعرض کردند
  • صد‌ها صهیونیست به مسجدالاقصی یورش بردند
  • تعرض بیش از ۴۳۰ شهرک‌نشین صهیونیست به مسجدالاقصی
  • هشدار دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به کشورهایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم صهیونیستی داده‌اند
  • ایران به اتهامات سایبری از طرف آمریکا پاسخ داد
  • آمریکا در سیاست‌های مداخله جویانه بازنگری کند
  • تعرض ۴۲۰ شهرک‌نشین صهیونیست به مسجد الاقصی در دومین روز عید پسح
  • تعرض ۲۱۹ شهرک‌ نشین صهیونیست به مسجد الاقصی
  • تعرض ۲۱۹ شهرک‌نشین صهیونیست به مسجد الاقصی
  • بایدن سیاست دودولتی را کنار گذاشت/ آمریکا در قبال فلسطین بر خلاف منافع ملی خود عمل کرد