Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیده الهام حسینی نخستین بانوی مدال‌آور وزنه برداری کشورمان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، درباره بازی‌های گزینشی المپیک که در ترکیه برگزار شد و خودش عنوان سومی این رقابت‌ها را در دسته ۷۶ کیلوگرم به دست آورد اظهار داشت: مسابقات نعیم سلیمان اغلو در ترکیه، یکی از رقابت‌های گزینشی المپیک ۲۰۲۰ توکیو بود که در این  بازی‌ها کشور‌هایی که برای کسب سهمیه المپیک تلاش می‌کردند، هم در بخش آقایان و هم در بخش بانوان حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از تغییر وزن به مسابقات ترکیه اعزام شدم

حسینی ادامه داد: وزنی که قبلا در آن بازی می‌کردم، دسته ۷۱ کیلوگرم بود؛ که حالا در بازی‌های ترکیه، در دسته ۷۶ کیلوگرم که یک وزن المپیکی نیز محسوب می‌شود وزنه زدم. در این دسته مقام سوم و مدال برنز را کسب کردم. امتیاز این بازی‌ها به عنوان یکی از امتیازات کسب سهمیه المپیک محسوب خواهد شد.

بیشتر بخوانید: مدال آوری بانوی ملی پوش وزنه برداری مورد توجه فدراسیون جهانی قرار گرفت

بسیاری از کشورها از عملکرد خوب ما تعجب کردند

ملی پوش وزنه برداری کشورمان درمورد کسب سهمیه المپیک برای ایران در بخش بانوان، تصریح کرد: مدت زمان زیادی نیست که در ایران وزنه برداری را آغاز کردیم. اکثر کشور‌هایی را که در رقابت‌های بین المللی می‌بینیم، سال‌ها است که تمرین و کار می‌کنند. در این مسابقات هم وقتی شرکت کردیم بسیاری از کشور‌ها تعجب کردند و به ما تبریک گفتند. آن‌ها از این تعجب می‌کنند که ما چگونه ظرف یک و نیم سال گذشته به این شکل پیشرفت داشتیم و این چنین مدعی باشیم.

نمی‌خواهیم دست کم گرفته شویم

او با دشوار توصیف کردن سطح بازی‌های المپیک، اظهار کرد:  بازی‌های المپیک سطح بسیار بالایی دارد، اما ما ناامید نیستیم. نمی‌خواهیم در سطح فعلی باقی بمانیم و تلاش می‌کنیم در صورت رفتن به المپیک، رکورد‌های خوبی را ثبت کنیم. نمی‌خواهیم برای دیگران دست کم گرفته شویم. در هر مسابقه‌ای که من شرکت داشتم، مدام رکورد‌های شخصی ام را بالاتر بردم. هیچوقت روی یک رکورد توقف نداشتم. البته باید این نکته را هم اضافه کرد که در بازی‌های ترکیه رکورد‌های شخصی ام را نزدم.

برای رقابت‌های ترکیه، تمرینات زیادی انجام نداده بودیم

عضو تیم ملی بانوان وزنه برداری کشورمان درمورد شرایط آماده سازی تیم ملی برای حضور در بازی‌های ترکیه بیان کرد: اردوی کوتاهی را برای رفتن به ترکیه طی کردیم و چیزی حدود ۱۰ روز را برای این بازی‌ها تمرین کردیم. به تازگی از بازی‌های جهانی بازگشته بودیم، اما برای بازی‌های المپیک امیدوارم به همین شکل رکورد‌های مان را افزایش دهیم و فاصله مان را با رقبا کمتر کنیم. نمی‌توانیم مدعی باشیم که در المپیک برای رسیدن به سکو تلاش خواهیم کرد. المپیک کار دشواری است، اما همه تلاش مان را می‌کنیم که امتیازات لازم را کسب کنیم.

 نگاه‌مان فقط به دریافت وایلدکارت نیست 

حسینی درباره دریافت وایلد کارت برای حضور در المپیک ۲۰۲۰ توکیو گفت: همه تلاش مان را می‌کنیم که خودمان امتیاز و سهمیه حضور در المپیک را کسب کنیم. با این حال اگر قرار است وایلد کارتی را برای راهیابی به المپیک به دست بیاوریم، نمی‌خواهیم این گونه باشد که دیگران بگویند، با کارت دعوت به المپیک رسیدیم. می‌خواهیم لیاقت رفتن به المپیک را داشته باشیم.

 بیشتر بخوانید: نباید منتظر دریافت وایلد کارت برای المپیک باشیم/ نگاه فدراسیون جهانی با برخی افراد در ایران متفاوت است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار ورزشی فدراسیون وزنه برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۹۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردوغان: عراق درباره آب مطالباتی از ترکیه دارد

اردوغان درباره مسائل مربوط به آب بین عراق و ترکیه گفت: در اینجا نیاز به استفاده منطقی از منابع در مورد آب احساس می شود. عراق از ما در مورد آب مطالباتی دارد. آنچه در این مرحله باید انجام شود، تضمین استفاده پایدار از آب است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در بازگشت از عراق در جمع خبرنگاران به تشریح دستاوردهای سفرش پرداخت.

امیدوارم پ ک ک در عراق گروه تروریستی شناخته شود

وی با اشاره به موضوع امنیت در گفتگوها با طرف عراقی گفت: عراق اخیراً سازمان تروریستی پ.ک.ک را به عنوان یک سازمان غیرقانونی اعلام کرد. ما از این بابت رضایت کشورمان را اعلام کردیم. ما بار دیگر تاکید کردیم که انتظار داریم پ ک ک رسماً یک سازمان تروریستی اعلام شود و حضور آن در عراق پایان یابد. امیدواریم در دوره آینده نتایج عینی این امر را با وضوح بیشتری مشاهده کنیم.

رئیس جمهور ترکیه با اشاره به تفاهمنامه های انجام شده با بغداد نیز اظهار داشت: طرح توسعه راه در راس برنامه های ما قرار داشت. ما با تفاهم نامه چهارگانه ای که امضا کردیم از آستانه حساس دیگری در این زمینه عبور کرده ایم. امیدوارم از این به بعد پیشرفت بیشتری داشته باشیم.

همیشه در کنار ترکمانهای عراق هستیم

اردوغان ادامه داد: در بغداد با رهبران ترکمانهای عراق دیدار کردم. ما به برادران ترکمان خود اعلام کردیم که به عنوان یک کشور و ملت همیشه در کنار آنها هستیم و خواهیم بود.

وی در خصوص احتمال عملیات جدید ترکیه در شمال عراق نیز گفت: برای چشم انداز توسعه عراق و امنیت سرمایه گذاری های بین المللی، ضروری است که این گودال های تروریستی تسطیح شده و آینده ای قابل پیش بینی برای عراق ساخته شود. ما تروریسم را به هر طریقی نابود خواهیم کرد.

عراق درباره آب مطالباتی از ترکیه دارد

رئیس جمهور ترکیه در خصوص بحران آب در منطقه که بین عراق و ترکیه نیز چالش زا شده است، اظهار داشت: در اینجا نیاز به استفاده منطقی از منابع در مورد آب احساس می شود. عراق از ما در مورد آب مطالباتی دارد. آنچه در این مرحله باید انجام شود، ارائه طرح ها و برنامه های جدید مناسب برای تغییر شرایط آب و هوایی جهان و تضمین استفاده پایدار از آب است.

اردوغان ادامه داد: نباید فراموش کرد که ما هم به اندازه آنها مشکل آب داریم. ترکیه غنی از آب نیست و در رده کشورهایی است که دچار تنش آبی هستند. بنابراین اگر نتوانیم برنامه های خود را در مدت کوتاهی اجرا کنیم، ممکن است در تامین آب دچار مشکل شویم. بنابراین، باید اقدامات محتاطانه ای انجام دهیم. شاید بتوان با ارزیابی های انجام شده در این راستا به نقطه مشترکی رسید. بدون بررسی دقیق مسائل فنی و ایجاد سناریوهای آینده نمی توان این مسائل را حل کرد. ترکیه به جای رویکردی احساسی، رویکردی منطقی، آشتی‌جویانه و راه‌حل‌محور در مورد این موضوعات اتخاذ می‌کند.

رئیس جمهور ترکیه همچنین در خصوص وضعیت غزه و حملات رژیم اسرائیل اظهار داشت: مسئله غزه در حال حاضر مهمترین مسئله جهان اسلام است. غزه جایی است که جهان اسلام باید تمرکز کند، برای راه حل. ما به بحث درباره این موضوعات با مقامات حماس و رهبران بسیاری از کشورها ادامه خواهیم داد. این موضوع اولین دستور کار ما است و ما تمام تلاش خود را برای یافتن راه حل ادامه خواهیم داد. همه می توانند این موضوع را نادیده بگیرند یا فراموش کنند، اما ما نمی توانیم چنین رویکردی داشته باشیم.

وی افزود: ما برادران فلسطینی خود از جمله حماس را تنها نخواهیم گذاشت. به همین دلیل تاکنون حدود 45 هزار تن کمک به غزه ارسال کرده ایم. این کمک ها همچنان ادامه دارد و ادامه خواهد داشت. علاوه بر این، ما در حال حاضر در بیمارستان های خود در آنکارا و استانبول در حال مداوای مجروحان هستیم.

درباره خروج رهبران حماس از قطر چیزی نشنیده ام

اردوغان در خصوص احتمال تغییر محل زندگی رهبران حماس و خروجشان از قطر نیز گفت: چنین اطلاعاتی دریافت نکرده ام. فکر نمی کنم امیر قطر چنین اقدامی را انجام دهد. برخورد امیر قطر با آنها همیشه مانند یکی از اعضای خانواده است. من فکر نمی کنم که این نگرش نسبت به آنها در آینده تغییر کند.

هیتلر زمانه، نتانیاهو و همدستانش نمی توانند از پاسخگویی فرار کنند

رئیس جمهور ترکیه با اشاره به اقدامات این کشور علیه اسرائیل در مجامع بین المللی گفت: ما تمام اسناد جنایات اسرائیل را در دادگاه بین المللی دادگستری قرار داده ایم و به این کار ادامه خواهیم داد. ما به افشای حقیقت و صحبت درباره قتل های اسرائیل ادامه خواهیم داد. هیتلر زمانه، نتانیاهو و همدستانش نمی توانند از پاسخگویی فرار کنند. هر چقدر هم فرار کند، ما دنبالش می رویم. قطعاً روزی عدالت از بیگناهان و مظلومان بازخواست خواهد شد. اگر عدالت نپرسد، تاریخ خواهد خواست.

وقت آن است که مسائل بی اساس با ارمنستان را کنار بگذاریم

 

وی درباره اظهارات نخست وزیر ارمنستان و اقداماتش برای کاهش تنش با آذربایجان و ترکیه گفت: اکنون نظم جدیدی در منطقه ایجاد شده است. وقت آن است که مسائل بی اساس را کنار بگذاریم. همیشه بهتر است با واقعیت های زمانه رفتار کنیم تا با داستان های تاریخی ساختگی که هیچ ارتباطی با واقعیت ندارند. حالا پاشینیان هم این را فهمیده است.

رئیس جمهور ترکیه در خصوص استفاده نکردن پاشینیان از واژه نسل کشی نیز گفت: مورخان در درجه اول به آنچه در روند تاریخی رخ داده می پردازند. ما از همان ابتدا در مورد این موضوع بسیار باز بودیم و گفتیم که می توانیم آرشیو خود را باز کنیم و این کار را هم کردیم. اکنون زمان ایجاد نقشه های راه جدید بر مبنای واقعی است. امیدوارم ارمنستان از ظلمتی که دیاسپورا آنها را به بردگی گرفته خلاص کند و مسیر ایجاد آغازهای جدید را برای آینده ای روشن انتخاب کند.

اردوغان افزود: درهای فرصت برای همیشه باز نمی مانند. لازم است تا زمانی که باز است از آن به خوبی استفاده کرد. امیدوارم ارمنستان راه درستی را انتخاب کند و دوران جدیدی آغاز شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اردوغان: عراق درباره آب مطالباتی از ترکیه دارد
  • ویسی:۶ بازی آینده فولاد از زن و بچه ام برایم مهمتر است/شاید سال بعد باشم ۱۰ بازیکن را نخواهم
  • یوسفی: می‌خواهیم قهرمان جام حذفی شویم
  • آرتتا: لیاقت چلسی این جایگاه نیست؛ قهرمانی ما به لیورپول و منچسترسیتی وابسته‌ است
  • الگری: افزایش انتقادات؟ هرکاری که دوست داشته باشم را انجام می‌دهم
  • پیغام ۴بازیکن مطرح: می خواهیم پرسپولیسی شویم | ۲ بازیکن مغضوب یحیی در مسیر بازگشت
  • کلوپ: سیتی با این چیزها تحت فشار قرار نمی‌گیرد!
  • دلم می‌خواهد استقلال قهرمان شود تا یک عده روسیاه شوند!
  • دستیار: اتفاقات غیرقابل پیش‌بینی سهمیه پارالمپیک را از بسکتبال با ویلچر گرفت/ سهمیه آسیا یک چهارم قبل شده بود
  • همه بازی‌ها برایمان فینال است