Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر قنادباشی کارشناس مسائل بین المللدر گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، بااشاره به استراتژی ایران در برابر بدعهدی اروپا و تحریم‌های آمریکا، گفت: راهبرد ایران در برابر بی عملی اروپا در عرصه برجام کاهش مرحله به مرحله تعهداتمان است.

او افزود:راهبرد کشورما در عرصه عمل در عرصه توافق هسته ای کاهش تعهدات است که گام‌های منطقی هم برداشته شده و کمترین هزینه را برای کشور ما و در مقابل بیشترین فشار را به غربی‌ها وارد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در عرصه‌های دیگر راهبردی که باید اتخاذ کنیم مبتنی بر کناره نگرفتن از مذاکره  و حساب باز نکردن روی وعده‌های طرف مقابل است.

قنادباشی تصریح کرد:جمهوری اسلامی ایران علاقمند به برقراری ارتباط باهمه کشور‌ها به غیر از اسرائیل و آمریکاست. اما در حال حاضر به دلیل تجارب بسیار خوبی که به دست آوردیم به هیچ وجه به وعده‌های غربی اعتماد نمی‌کنیم و در حوزه‌های منطقه‌ای سیاست هایمان وابسته به نظر طرف مقابل نیست.

کارشناس مسائل بین الملل با بیان اینکه اروپایی‌ها در روابط خود دچار ضعف شده‌اند، گفت: در اروپا انگستان و فرانسه بسیار ضعیف شده اند.البته آلمان تا اندازه‌ای خود را حفظ کرده است، اما این قول اقتصادی و کوتوله سیاسی معروف از آشوبگران داخل کشور ما دفاع کرده‌اند که نشان دهنده سطح پایین تفکر و نگاه آن‌ها به واقعیت هاست.

او اضافه کرد:اروپایی‌ها نمی‌توانند حلال مشکلات ما و دیگر کشور‌ها باشند. استراتژی ایران این است که با همه کشور‌های غربی و صنعتی رابطه داشته باشیم به شرطی که آن‌ها نخواهند ما را به یک گاو شیرده تبدیل کنند.

قنادباشی گفت: ما رابطه خود را با دنیای غرب حفظ می‌کنیم، اما این روابط به معنای تایید سیاست‌های آن‌ها نیست بلکه برای پیدایش زمینه‌ای برای رابطه با ملت‌هاست.

در حال حاضر جمهوری اسلامی ایران در چارچوب گسترش روابط و دوری از روابط خاص با یک کشور تلاش می‌کند و سعی دارد که تعاملات خود را حتی در اتحادیه اروپا با همه کشور‌های اروپایی که منافع ما را هم مد نظر قرار می‌دهند، ارتقا دهد و این تصور که اتحادیه اروپا تنها از سه کشور آلمان، فرانسه و انگلیس تشکیل شده یک اشتباه است، به ویژه که اکنون کشوری مانند انگلیس خود دچار بحران برگزیت است که طی دو سال و نیم گذشته دو نخست وزیر را از دست داده و احتمال سقوط بوریس جانسون هم وجود دارد، بنابراین می‌توان گفت این کشور از جهت هویت در اتحادیه اروپا دچار مشکل است. فرانسه هم در مقابل جمهوری اسلامی ایران بسیار بد عهد بوده و به هیچ یک از تعهداتی که طی سالیان دراز با ایران بسته وفادار نبوده است.

بشتر بخوانید:گسترش روابط با جهان؛ استراتژی ایران در برابر بی‌عملی اروپا 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استراتژی ایران بدعهدی اروپا تحریم های آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۹۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: به همکاری با آنروا ادامه می دهیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اذعان کرد که رژیم صهیونیستی قطعنامه شورای امنیت در خصوص کمک رسانی به نوار غزه را زیر پا گذاشته است.

«جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز سه شنبه اعلام کرد: اسرائیلی ها به قطعنامه شورای امنیت برای تسهیل ارسال کمک ها به غزه عمل نکردند. هیچ مدرکی دال بر اتهامات وارده به آنروا وجود ندارد.

بورل تاکید کرد: پس از اینکه گزارش کمیته حقیقت یاب سازمان ملل ثابت کرد هیچ مدرکی دال بر اتهامات آنروا در خصوص حمله ۷ اکتبر وجود ندارد، از همکاری با آنروا استقبال می کنیم.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا افزود که این اتحادیه باید تلاش های خود را با کشورهای حوزه خلیج فارس برای یافتن راه حل سیاسی در خاورمیانه متحد کند.

بورل ابراز امیدواری کرد که این همکاری ها به توقف دائمی جنگ در غزه منجر شود.

این مقام ارشد اروپا افزود که باید بر روی راه حل سیاسی بحران غزه، بر اساس اصل راه حل دو کشوری کار کرد.

کد خبر 6086834

دیگر خبرها

  • تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا
  • گزارش|سفر رئیسی به پاکستان؛ تثبیت سیاست همسایگی
  • مناسبات دوجانبه و مهمی میان ایران و پاکستان وجود دارد
  • بورل: درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد / تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند؛ باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • بورل: درباره ایران باید جایی را برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • بورل: ایران و کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است
  • بورل: تحریم‌ها ایران را نمی‌ترساند
  • هدف ایران ارتباط با کشور‌های همسو و مستقل مانند سریلانکاست
  • بورل: به همکاری با آنروا ادامه می دهیم
  • سفر رئیس‌جمهور به پاکستان موانع توسعه روابط را از بین می‌برد