Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، جمشید قسوریان جهرمی روز چهارشنبه در نشست کمیسیون برنامه ریزی هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی در اراک، بیان داشت: قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز سال ۹۲ ابلاغ شد و تا پیش از این قانون کالاها در انبار گمرک نگهداری و پس از صدور حکم توسط سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی کشور جمع آوری می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از سال ۹۶ تا ۹۳ کالا تحویل این سازمان شده و گلایه هایی در خصوص نگهداری کالا در انبارها مطرح شده است. تا سال ۹۶، ۲۶ انبار اموال تملیکی در کل کشور وجود داشت که اکنون به ۸۶ انبار در کشور افزایش یافته است.

رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی کشور بیان کرد: در استان مرکزی پرونده متروکه وجود ندارد و کالای قاچاق آن به دلیل ترانزیت عبوری است، اما در استان های هدف مانند هرمزگان، بوشهر و خوزستان با ازدحام و حجم قابل توجهی از پرونده های متروکه مواجه بودیم.

جهرمی اظهار کرد: از دو سال پیش تاکنون نزدیک به ۶۰ الی ۷۰ هزار پرونده متروکه تعیین تکلیف شده است و با توجه به این که قاچاق در تمام استان ها ریشه دوانده است و باید برخوردهای لازم نسبت به این معضل صورت پذیرد، سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در ۳۰ استان کشور فعالیت می کند.

رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی کشور گفت: در حوزه تامین نیروی انسانی در این سازمان با مشکل مواجه هستیم.

جهرمی افزود: در سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی ۷۰۳ نیرو در کل کشور وجود دارد که بیش از ۵۰۰ نفر آن شرکتی و قراردادی هستند.

وی بیان کرد: ۸۶ انبار موجود در چارت سازمانی فاقد انبار دار هستند و مشکل اصلی این است که مجوز نیروی انسانی به سازمان نمی دهند تا از قراردادی به پیمانی تبدیل وضعیت پیدا کنند.

رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی کشور خاطر نشان کرد: این سازمان ۹۶ نیروی شرکتی مازاد بر شرکت دارد و ۱۵ نیرو نیز در قراردادی کار معین داریم.

جهرمی گفت: توزیع کالاهای خاص به نهادهای حمایتی باید با قیمت کارشناسی صورت پذیرد.

رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی جهرمی اظهار کرد: در ۸ ماهه سال جاری فروش اموال منقول تملیکی سازمان بالغ بر ۵ هزار میلیارد ریال بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته با رشد ۹۷ درصدی مواجه بوده است.

وی عنوان کرد: دو انبار موجود در سازمان تملیکی استان مرکزی در فاصله بسیاری از هم قرار گرفتند و در این راستا مقرر شد انبار کالاها را در محل جدید تجمیع کنیم به گونه ای که ساختمان اداری در مجاورت آن قرار داشته باشد.

جهرمی بیان کرد: مبارزه با قاچاق کالا کاری جهادی است و با جزیره ای کارکردن نمی توان راهی از پیش برد همانطور که در هشت سال جنگ تکمیلی وفاق وجود داشت اکنون نیز با همان وفاق از معضل قاچاق رهایی پیدا کنیم.

کد خبر 4777408

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی سازمان اموال تملیکی بوشهر شهرکرد ایلام بارش برف گرگان قزوین شیراز زلزله بنزین قیمت بنزین اصلاح قیمت حامل های انرژی بیرجند سفر استانی هفته وحدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۰۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مزارع نوآور به ۱۵۰ مزرعه در سال جاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید مجتبی خیام نکویی، با اشاره به‌روز ملی گندم و نان گفت: بالاترین محصول راهبردی در بخش کشاورزی مربوط به گندم است، حداقل سرانه مصرف این کالای راهبُردی ۱۵۰ کیلوگرم برای هر ایرانی است و در سال گذشته در تولید گندم نان خودکفا بوده‌ایم و امیدواریم امسال نیز به پایداری در این خودکفایی دست یابیم.
رئیس سازمان تات نقش کشاورزان در خودکفایی تولید گندم نان در سال‌های اخیر دولت سیزدهم را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: در سال نخست دولت، افزایش تولید حداقل ۳ میلیون تن بود. این عدد سال گذشته به ۶ میلیون تن رسید، امسال هم پیش‌بینی می‌شود حداقل تولید گندم ۶ میلیون تن باشد.
 خیام نکویی نیاز سالانه گندم کشور را ۱۳ و نیم‌میلیون تن در سال عنوان کرد و گفت: در سال گذشته خودکفایی در گندم نان تضمین شده است.
 وی گفت: اگر توانمندی‌ها و ظرفیت کشور در زمینه گندم تبیین شود و بر نکاتی که توسط محققان ارائه می‌شود تمرکز کنیم علاوه بر خودکفایی گندم می‌توانیم صادرکننده این محصول راهبردی نیز باشیم.
 رئیس سازمان تات با بیان اینکه دو میلیون هکتار سطح زیر کشت آبی و ۴ میلیون هکتار سطح زیر کشت دیم در کشور وجود دارد گفت: اگر تولید گندم آبی را یک تن افزایش دهیم و در کشت دیم ۵۰۰ کیلوگرم افزایش تولید داشته باشیم یکی از صادرکنندگان گندم خواهیم شد.
 وی بر کاهش ضایعات این محصول راهبردی تأکید کرد و گفت: ۳۰ درصد این محصول از تولید تا سفره مردم ضایعات دارد که بخشی به دلیل کیفیت نان در سفره مردم و بخشی نیز در زمان برداشت اتفاق می‌افتد.
 خیام نکویی بر نقش رسانه در تبیین افکار عمومی دراین‌خصوص تأکید کرد و گفت: این صرفه‌جویی موجب جلوگیری خروج ارز از کشور خواهد شد.
 وی خاطرنشان کرد: سال گذشته حدود ۱۳ میلیون تن در کشور گندم تولید شده است که از این میزان ده و نیم‌تن خرید از کشاورزان و دو و نیم‌تن مصرف خود کشاورزان بوده است.
 وی بر نقش سازمان تات هم‌زمان با پنجاهمین سال تأسیس آن در تحقق این مهم گفت: بسیاری از محققان مؤسسات سازمان تات از جمله مؤسسه اصلاح و تهیه بذر و نهال، تحقیقات دیم، گیاه‌پزشکی، آب و خاک، فنی و مهندسی و ثبت و گواهی بذر و نهال در تولید گندم کشورنقش آفرینی می‌کنند.
 خیام نکویی با بیان اینکه در سال ۵۷ میانگین برداشت گندم درکشور در یک هکتار مزرعه ۱۷۰۰ کیلوگرم بوده است گفت: امروز این میزان به ۴ تن و سیصد کیلو در سال افزایش یافته است.
 وی همچنین از رکود برداشت ۱۴.۸ تن گندم در هکتار در سال گذشته خبر داد و گفت: گندم جمهوری اسلامی ایران از سالم‌ترین گندم‌های تولیدی بین کشور‌های توسعه یافته است.
 خیام نکویی گفت: در برنامه خودکفایی حسب برنامه هفتم افقی برای سازمان تات ترسیم شده است تا در محصولات راهبردی به ۹۰ درصد خودکفایی برسد.
 وی از خودکفایی ۹۰ درصدی گندم تا پایان دولت سیزدهم خبر داد و گفت: سال گذشته به موسسه فنی و مهندسی سازمان تات با توجه به اهمیت تولید این محصول راهبردی در جهت افزایش کیفیت نان مردم ماموریت ویژه‌ای محول شد.
 وی با بیان اینکه در تولید گندم باید به نقطه‌ای برسیم که کیفیت نان مصرفی مردم قابل قبول باشد گفت: این مهم مشارکت مردم را می‌طلبد و شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند ضایعات مصرفی را به حداقل رسانند.
 رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی معرفی ارقام کم آب بر، کاهش میزان سمپاشی‌ها، تمرکز بیشتر در مسائل به زراعی و مصرف بهینه کود را از عوامل مهم جهش تولید گندم با کیفیت عنوان کرد و گفت: محققان در سازمان تات به دنبال تولید آرد کامل گندم هستند.
 رئیس سازمان تات از تلاش ۲۰۰۰ محقق دانشمند سازمان تات در طول ۵۰ سال از زمان تاسیس این سازمان خبر داد و گفت: برخی از موسسات تحقیقاتی سازمان تات قبل از اینکه وزارت  فلاحت و تجارت وجود داشته باشد تاسیس شده‌اند.
 خیام نکویی با اعلام اینکه ۵ هزار سایت ترویجی با محوریت کشاورزان خبره ایجاد شده است گفت: امسال نیز این روند ادامه خواهد داشت و در این راستا ۴۶ مزرعه نوآور را به ۱۵۰ مزرعه نوآور با محوریت کشاورزان خبره و نوآور ارتقا خواهیم داد.
 وی افزود: باتوجه‌به نام‌گذاری شعار سال کشاورزان برتری که بیشترین بهره‌وری را داشته باشند به‌عنوان کشاورزان نوآور به ۱۵ مزرعه دیگر جهت انعکاس دانش و فناوری به عرصه معرفی خواهند شد.
 وی از وجود ۷۰۰ دانش فنی در سازمان تات که توسط محققین در مؤسسات و مراکز تولید شده‌اند اشاره کرد و گفت: ۳۰۰ دانش فنی تاکنون به بخش خصوصی منتقل شده است و از سال گذشته نیز ارائه ۴۰۰ دانش به فنی به‌صورت رایگان جهت تجاری‌سازی به بخش خصوصی در راستای بهره‌وری آغاز شده است.
 رئیس سازمان تات با اشاره به اینکه امسال آموزش و ترویج در اولویت برنامه‌های سازمان تات است، از برگزاری نمایشگاه‌ها، جشنواره‌ها و روز مزرعه در سطح کشور در راستای انتقال دانش به کشاورزان خبر داد.
 وی بر نقش دانش بنیان شدن بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت: در طول ۴۴ سال پس از پیروزی انقلاب افزایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی ۴۰ درصد بوده است که این مهم جز با رسوخ دانش و فناوری در عرصه امکان پذیر نبود.
 خیام نکویی از گفتمان غالب بحث الگوی کشت در کشور خبر داد و گفت: امیدواریم در سال ۱۴۰۴ الگوی کشت در تمام محصولات کشاورزی اجرا شود و این مهم حمایت نمایندگان مجلس را می‌طلبد.  

دیگر خبرها

  • آغاز فروش فوق‌العاده سایپا با تحویل ۳ ماهه از فردا + جزییات
  • اجرای طرح از رده خارج کردن خودروهای فرسوده در سال جاری
  • مهمترین اخبار سوم اردیبهشت/فروش نخی سیگار،ممنوع
  • جزییات فروش دایون Y7 با اقساط ۴۸ ماهه
  • تعیین تکلیف خودرو‌های توقیف‌شده در اموال تملیکی بوشهر
  • حراج برخط لوازم خانگی اموال تملیکی در ۶ استان آغاز شد
  • با ارزش ترین خودروساز جهان بازار را غافلگیر کرد
  • رشد ۲۵ درصدی جابه‌جایی کالا در استان کرمانشاه
  • افزایش مزارع نوآور به ۱۵۰ مزرعه در سال جاری
  • فروش فوری ایران خودرو با تحویل ۳ ماهه + جزئیات و جدول