Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، احمد حسین زادگان صبح پنجشنبه در دومین جلسه ستاد بازآفرینی شهری استان با اشاره به این که طرح بازآفرینی شهری یک اولویت ملی است و دستگاه ها نیز باید با اولویت به آن بنگرند، گفت: دستگاه های اجرایی در شهرهای استان برای تعریف پروژه ها و تخصیص اعتبارات باید بازآفرینی شهری را در جهت برخورداری مردم به طور جدی مورد توجه و در محور برنامه های خود قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام این که تمام تلاش ها بر این است که تا پایان سال آینده بیش از هفت هزار واحد مسکونی را در داخل بافت های فرسوده استان بسازیم و دستور داده ایم تا انبوه سازان استان نیز برای اجرایی کردن این مهم در جلسات ستاد حضور یابند، اظهار داشت: از سال گذشته تاکنون بیش از ۴۰ میلیارد تومان در این حوزه در شهرهای مختلف با ۱۹ پروژه نظیر فرهنگسرا، پارک معلولین، کتابخانه، آسفالت شبکه معابر بافت بمنظور توسعه عدالت اجتماعی و ... هزینه شده است  و برای سال ۹۹ نیز بالغ بر ۷۲ میلیارد تومان پروژه تعریف شده است.

استاندار با بیان این که برخی مشکلات بانکی موجود نیز در این جلسه حل و به مدیریت بانک مسکن اعلام گردید که گام خوبی برای استقبال و استفاده مردم از این طرح است، ابراز نمود: همچنین اعمال تخفیفات صدور پروانه های ساختمانی برای کسانی که در این بافت ها اقدام به ساخت مسکن می نمایند، نیز مصوب و تصمیم گرفته شد با کارگشایی و تعیین تکلیف کارگروه هیئت اجرایی اعمال شود.

حسین زادگان با اشاره به این که در این جلسه تصمیم گرفته شد، مشوق های موجود در این طرح در سطح ملی از قبیل تراکم و سطح اشغال بومی سازی شود، افزود: بر این اساس ان شاء الله تا پایان سال؛ گام های خوبی در اجرای طرح بازآفرینی شهری در مازندران برداشته خواهد شد و مردم نیز باید برای تسریع این طرح پای کار بیایند.

کد خبر 4777409

منبع: مهر

کلیدواژه: احمد حسین زادگان استانداری مازندران بازآفرینی شهری ایران بوشهر شهرکرد ایلام بارش برف گرگان قزوین شیراز زلزله بنزین قیمت بنزین اصلاح قیمت حامل های انرژی بیرجند سفر استانی هفته وحدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۰۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند

مهدی هدایت، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اعلام کرد: پس از ابلاغ برنامه چهارم توسعه شهر تهران در زمینه نوسازی بافت‌های فرسوده، یکی از احکام این برنامه اخذ سند برای پلاک‌های واقع در بافت فرسوده است و طبق حکم ۷۰ برنامه چهارم توسعه شهر تهران مقرر شده که به منظور رفع موانع، تسریع و تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند بافت‌های فرسوده با هماهنگی سایر دستگاه‌های مرتبط در سال ۱۴۰۲ نسبت به اخذ سند و نوسازی این قبیل املاک اقدام شود.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران خاطرنشان کرد: با تلاش‌های صورت گرفته و بکارگیری ظرفیت ستاد بازآفرینی شهر تهران و همکاری شایسته اداره کل ثبت اسناد و املاک استان، آمار اخذ سند و رأی مثبت برای املاک فاقد سند طی سال ۱۴۰۲ دو برابر میزان مصوب برنامه چهارم توسعه بوده است.

هدایت با بیان این که آمار اخذ سند و رأی مثبت برای املاک فاقد سند در بافت‌های فرسوده در مقایسه با سال‌های گذشته ۸ برابر رشد داشته است، افزود: انتظار داریم با همکاری مشترک سازمان نوسازی و اداره کل ثبت اسناد و املاک و سایر دستگاه‌های مرتبط روند رو به رشد صدور سند تداوم داشته باشد تا بتوان با و پیگیری‌های شهرداری تهران بر چالش‌های بناهای ناایمن بافت فرسوده در مواقع بحران غلبه کرد.

کد خبر 6086242 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند
  • تبیین سیاست‌های فرهنگی تأثیرگذار بر بازآفرینی شهری
  • توزیع بیش از ۴۴ هزار بسته نوسازی بافت‌های فرسوده در ۲۶۱ محله کشور
  • تشکیل۲ هزار حلقه میانی برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده
  • تشکیل ۲ هزار حلقه میانی برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده
  • ۱۶ هزار و ۹۶۶ هکتار بافت ناکارآمد در استان خراسان رضوی شناسایی شد
  • ضرورت استفاده از مشوق ها برای بازسازی و توانمندسازی بافت های فرسوده لرستان
  • شناسایی ۱۷ هزار هکتار بافت‌ ناکارآمد شهری در خراسان رضوی
  • ساخت بیش از ۱۵۷ هزار واحد نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی شروع شده است
  • شناسایی ۱۶ هزار هکتار بافت ناکارآمد در خراسان رضوی