Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@02:14:01 GMT

قاچاق زنان؛ تجارتی رو به رشد در اروپا

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۵۰۵۵۹

قاچاق زنان؛ تجارتی رو به رشد در اروپا

گزارش‎ها نشان می‌دهند قاچاق انسان به ویژه زنان به منظور برده داری و سوء استفاده جنسی تجارتی رو به رشد در اروپا به شمار می‌آید که سالانه هزاران قربانی می‌گیرد.

به گزارش مشرق، پلیس انگلیس و رومانی به تازگی در یک عملیات مشترک ۱۷ نفر از اعضای باند قاچاق انسان را دستگیر کردند.
به گزارش گاردین، پلیس لندن در این عملیات موفق شد جان ۲۹ زن که در رده سنی ۲۰ تا ۴۰ سال بودن را نجات داده و به مکانی امن انتقال دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
بیشتر بخوانید: مواجهه قربانیان خشونت خانگی با ناعدالتی سیستم قضایی فرانسه کابوس کشورهای اروپایی نسبت به استرداد زندانیان داعشی داعش چگونه زنان را در تلگرام جذب می‌کند؟ پاشنه‌بلند و آرایش اجباری، نسخه ژاپنی سواستفاده از زنان!
به گفته سخنگوی پلیس لندن، هدف از اجرای این عملیات مشترک انهدام شبکه جنایات سازمان یافته و حمایت از قربانیان بوده است.
پلیس رومانی متعهد شده است تا تلاش‌های خود را در زمینه مبارزه با انواع جرم و جنایات با همراهی پلیس لندن ادامه دهد.
آمارها نشان می‌دهند دولت انگلیس هنوز نتواسته است با معضل قاچاق انسان به عنوان یک جرم جدی سازمان یافته مبارزه کند. علاوه بر آن، در این کشور به قاچاق انسان هنوز به عنوان یک مسئله اجتماعی نگاه می‌شود. به گزارش فرانس ۲۴ ، سازمان بین الملی مهاجرت نسبت به افزایش فزاینده زنان و دخترانی که از ساحل عاج به شمال آفریقا و اروپا قاچاق می‌شوند هشدار داده است.
لورنس هارت، مدیر دفتر هماهنگی مدیترانه، می‎گوید، زنان و دختران برای برده داری و تن فروشی در باندهای قاچاق انسان مورد سوء استفاده قرار می‌گیرند.
۷۰ درصد از قربانیان قاچاق انسان زنان و ۵۰ درصد از آنها کودکان زیر ۱۸ سال هستند که گرفتار این موضوع می‌شوند.
بنابر گزارش‎ها، سالانه زنان و کودکانی که در این باندها قاچاق می‌شوند از ۷۰۰ هزار نفر تا ۴ میلیون نفر هستند و سود سالانه این تجارت ۷ میلیارد دلار تخمین زده می‌شود. بیشتر زنانی که گرفتار این باندها می‌شوند از کشورهای فقیر در آسیا، آفریقا، اروپای شرقی، آمریکای لاتین و کارائیب هستند.
این در حالی است که سالانه در آمریکا ۵۰ هزار زن در باندهای قاچاق انسان گرفتار می‌شوند. از آنجایی که قاچاق زنان یک تجارت بین المللی به شمار می‌آید، کشورهای بسیاری به منظور توقف این صنعت و مجازات مجرمان با چالش رو به رو هستند.
دیمیتریس آبراموپولوس، کمیسر مهاجرت اتحادیه اروپا می‎گوید، سالانه هزاران انسان همچنان در منطقه یورو قاچاق می‌شوند. گزارش‌ها حاکی از آن است از سال ۲۰۱۵ تا سال ۲۰۱۶، ۲۰۵۳۲ زن و کودک به عنوان قربانی قاچاق در اتحادیه اروپا ثبت شده‎ است. منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق تحولات لبنان سهمیه بندی بنزین قاچاق انسان پلیس انگلیس برده داری مدرن اتحادیه اروپا قاچاق زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۰۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصدومیت سالانه نیم میلیون نفر در تصادفات/کاهش ۱۴ درصدی تلفات

رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به مصدومیت سالانه ۵۰۰ هزار نفر در تصادفات،‌ گفت: امسال در ایام نوروز در تصادفات جاده‌ای شاهد کاهش ۱۴.۳ درصدی فوتی‌ها بودیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار سید تیمور حسینی در مراسم تجلیل از خادمان سلامت نوروزی 1403 که با حضور وزیر بهداشت و جمعی از معاونان وزارت بهداشت در سالن امام جواد(ع) این وزارتخانه برگزار شد، به آمارهای تلفات تصادفات در ایام نوروز بر اساس اعلام سازمان پزشکی قانونی اشاره و اظهار کرد: امسال در ایام نوروز در تصادفات جاده‌ای شاهد کاهش 14.3 درصدی فوتی‌ها بودیم و در مجموع تصادفات شهری و جاده‌ای، 9.4 درصد کاهش فوتی داشته است.

وی وضعیت فوتی‌های حوادث جاده‌ای در میانه دهه 80 را بسیار نامناسب توصیف کرد و گفت: با اقدامات جامع از سوی دستگاه‌های اجرایی در زمینه‌های راه‌ها، وسایل نقلیه و قوانین و مقررات شاهد کاهش فوتی‌های جاده‌ای تا سال‌های 95 و 96 بودیم اما مجدداً وضعیت به شرایط قبل برگشت و متاسفانه در سال گذشته نیز تلفات جاده ای از مرز 20 هزار نفر گذشت.

حسینی با اشاره به مصدومیت سالانه بیش از 500 هزار نفر در حوادث رانندگی، خاطرنشان کرد: در حالت خوش‌بینانه، 10 درصد از این مصدومان، معلول و ناتوان می‌شوند که بار سنگینی به نهادهای حمایتی از جمله سازمان بهزیستی وارد می‌کند بنابراین باید اشتراک عمل و هم‌اندیشی برای اصلاح رفتار کاربران و عامل انسانی در تصادفات وجود داشته باشد.

آمار فوتی‌های تصادفات بسیار شدید در ایران نصف کشورهای دنیاست

رئیس پلیس راهور فراجا افزایش نرخ جرایم رانندگی را در عملکرد و رفتارهای ترافیکی کاربران موثر ارزیابی و عنوان کرد: مولفه‌های موثر در کاهش حوادث، مصدومیت‌ها و تلفات را شناسایی کرده و می‌دانیم که چه اقدامی باید در حوزه‌های مختلف از جمله راه‌ها، وسایل نقلیه و عامل انسانی انجام دهیم.

وی با تاکید بر نقش عامل انسانی در وقوع حوادث، یادآور شد: تمام تلاش ما باید این باشد که از وقوع حوادث و سوانح پیشگیری کنیم تا فشار کاری نظام سلامت و دستگاه قضایی و نهادهای حمایتی، افزایش پیدا نکند.

رئیس پلیس راهور فراجا از آب و هوا، غذا، بهداشت و سلامت، سرپناه و ارتباطات به عنوان نیازهای اساسی هر فرد عنوان کرد و گفت: همکاری پلیس راهور و وزارت بهداشت می‌تواند در تامین سلامت مردم موثر باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید فیلم‌های غیراخلاقی از دختران ۱۵ تا ۲۶ ساله ایرانی برای مردان خارجی | انهدام باند بزرگ قاچاق زنان و دختران ایرانی به ترکیه و گرجستان + جزئیات
  • ورود زنان به بازی آلومینیوم - پرسپولیس ممنوع شد
  • جزئیات تکان‌دهنده از عملیات پلیس در زیرپوست شهر؛ از انهدام خانه‌های فساد تا مقابله باقاچاق زنان
  • مصدومیت سالانه نیم میلیون نفر در تصادفات/کاهش ۱۴ درصدی تلفات
  • کشف ۶۰ میلیارد ریال نوشیدنی‌های قاچاق از یک انبار در رشت
  • حضور زنان در ورزشگاه تبریز ممنوع شد
  • تصویر عجیب از مردی که زمانی همه زنان دنیا عاشقش بودند!
  • (تصاویر) شکنجه تکان‌دهنده زنان به شیوه «مافیا‌های ایتالیایی»
  • تصاویر تجمع زنان محجبه تهرانی در حمایت از حجاب
  • قاچاق هروئین و شیشه در پوشش باند خانوادگی