Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@20:35:44 GMT

قطعی اینترنت مشکلات زیادی برای دانشگاه‌ها ایجاد کرد

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۵۰۶۷۵

قطعی اینترنت مشکلات زیادی برای دانشگاه‌ها ایجاد کرد

به گزارش خبرنگار مهر، «بیست‌وپنجمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های بزرگ کشور» با حضور ۱۳ رئیس دانشگاه، عبدالرضا باقری قائم مقام وزیر علوم، ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش در دانشگاه علم و صنعت  امروز برگزار شد.

محمود نیلی‌احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران در ابتدای این نشست با بیان اینکه این جلسه هر دو ماه یکبار میان رؤسای دانشگاه‌ها برگزار می‌شود، به حوادث اخیر در کشور اشاره کرد و گفت: اخیراً شاهد حوادثی در کشور بودیم که مایه تأسف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه بیان نظرات و اعتراضات، حق مردم است اما وارد شدن به فاز تخریب به هیچ‌وجه پذیرفتنی نیست.

وی افزود: از همه دانشگاهیان تشکر می‌کنم که حساسیت زمان را درک کردند به طوری که برنامه‌های درسی، آموزشی و پژوهشی در دانشگاه‌ها با آرامش برگزار شد.

رئیس دانشگاه تهران با اشاره به قطعی اینترنت گفت: قطع شدن اینترنت مشکلات زیادی را برای دانشگاه‌ها ایجاد کرده که امیدواریم به زودی رفع شود. دانشگاه‌های ما، دانشگاه‌های بین‌المللی هستند و مراودات گسترده‌ای با جهان بیرون دارند.

نیلی‌احمدآبادی اظهار کرد: در این راستا وزارت علوم مذاکراتی را برای وصل شدن اینترنت انجام داده و امیدواریم به زودی مشکل دانشگاه‌های کشور در این زمینه حل شود.

وی در ادامه به سرفصل‌های مهمی که قرار است در جلسه امروز مورد بررسی قرار گیرد، اشاره کرد و گفت: قرار است در بیست و پنجمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های بزرگ کشور، ساماندهی سهمیه‌های کنکور، بودجه و رتبه‌بندی دانشگاه‌ها، آئین‌نامه‌های کمیته انضباطی، نحوه پوشش در دانشگاه‌ها، پیشنهادات وزارت علوم درباره نظام پرداخت حق‌التدریسی‌ها و مشکل مسکن هیئت علمی دانشگاه‌ها مورد بررسی قرار گیرد.

رئیس دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: متناسب‌سازی حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها از دیگر موارد مورد بررسی در این جلسه به شمار می‌رود چرا که در حال حاضر میزان حقوق اساتید جوان ما در دانشگاه، بسیار کم است و همین موضوع باعث شده اعضای هیئت علمی نخبه را از دست بدهیم بنابراین در چنین شرایطی باید کمک کنیم نخبگان در کشور بمانند.

نیلی‌احمدآبادی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر «مشارکت نخبگان و دانشگاهیان برای حل مشکلات کشور» گفت: با توجه به تأکیدات ایشان، اگر می‌خواهیم از مشارکت دانشگاهیان و نخبگان بهره‌مند شویم، باید مقدماتی فراهم شود که اعضای هیئت علمی و نخبگان در دانشگاه‌ها بمانند و کشور را ترک نکنند.

کد خبر 4777437 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه ها دانشگاه تهران سازمان سنجش تکمیل ظرفیت دانشگاه های علوم پزشکی باقر لاریجانی شورای عالی انقلاب فرهنگی آموزش پزشکی آزمون کارشناسی ارشد دانشجویان دانشگاه پیام نور مدیران دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۰۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان

در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در دانشگاه سیستان و بلوچستان پیرامون علل مهاجرت و پیامدها و راهکارهای پیشگیری از آن بحث و بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، دومین روز از گردهمایی سه روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که از پنجم اردیبهشت در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرده است، امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ برگزار شد.

علی باباپور عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز درباره علل مهاجرت و پیشگیری از آن اظهار کرد: برخی از کشورها تلاش دارند نخبگان یا دانشجویان ما را به دلایل مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی و غیره به مهاجرت وادار کنند که لازم است دانشجویان را نسبت به پیامدهای مهاجرت هوشیار کنیم.

وی همچنین به تشریح چالش‌های ترویج سبک زندگی سالم پرداخت و گفت: با پیشگیری از افراط و تفریط در زمینه‌های مختلف می‌توانیم چرخ زندگی را متعادل کنیم.

پرسش و پاسخ شرکت‌کنندگان پیرامون مشاوره، سلامت و سبک زندگی از دیگر برنامه‌های دومین روز همایش ملی بود.

گفتنی است، چنگیز رحیمی عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز نیز در این گردهمایی در زمینه "ساماندهی مدیریت خدمات مشاوره برای مدیران" و احسان اسکندری عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در زمینه "راهکارهای حل چالش‌های روانی - اجتماعی دانشجویان، به ارائه سخنرانی پرداختند.

کد خبر 747904

دیگر خبرها

  • رییسی مطرح کرد؛کاهش نرخ بیکاری در کشور/ بر عهد خود با شما مردم باقی هستم
  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران برگزار شد
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی
  • نقش مهم شبکه خانواده در حل بسیاری از مسائل جامعه
  • وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد
  • راه‌اندازی رشته اینترنت اشیاء در قوچان
  • دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند
  • تجمع در دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از غزه