Web Analytics Made Easy - Statcounter

به تازگی لیستی از برخی شخصیت‌های سیاسی، مذهبی، دانشگاهی و رسانه ای با عنوان «لیست مردمی پویش گام دومی دعوت جوانان انقلابی از نیروهای متخصص ولایی برای حضور در انتخابات مجلس یازدهم» منتشر شده است که در آن عمدتا نام مدیران ارشد و میانی ۶ سال نخست دولت احمدی نژاد و چهره های فرهنگی و رسانه ای اصولگرا به چشم می خورد؛ شخصیت هایی چون سردار احمد وحیدی به عنوان سرلیست، وحید جلیلی، احمد وحیدی، علی باقری، مهدی محمدی، حسین آبنیکی، فواد ایزدی، یاسر جبرائیلی، محمد صادق کوشکی، محمد هادی زاهدی وفا دیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدصادق کوشکی در این باره گفت: اهداف و برنامه ها را باید از دوستانی جویا شد که زحمت کشیدند و چنین لیستی را تهیه کرده اند، اگرچه در لیست هستم ولی در تهیه آن دخالتی نداشته ام و مجموعه تهیه کننده لیست باید در این باره اظهارنظر کند.

کوشکی در باره آرایش گروه‌ها و ائتلاف‌های سیاسی گفت: زمانی از اصلاح طلبی و اصولگرایی صحبت می شد که توصیف ساده اما غیر دقیقی از واقعیت حاکم بر سپهر سیاسی ایران بود. اصلاح طلبی جبهه ای متنوع است که لیدر، تیم، سرمربی و مربی دارد و درمواقع لزوم مانند انتخابات هماهنگ عمل می کند اما طیفی که اصولگرا شناخته می شود دارای سلایق مختلف و متنوعی است که مدتی است از فقدان تیم مربی گری رنج می برد.

وی اظهارداشت: اصولگرایان باید هر چه زودتر برای لیدر، رهبر، مربی و تیم مربی گری خود فکری اساسی و تصمیمی راهبردی اتخاذ کنند که آن تیم می تواند تیم جدیدی باشد تا جایگزنی تیم جدید با قدیمی ها باید اتفاق بیفتد، زمانی در انتخابات دهه ۷۰ مرحوم آیت الله محمدرضا مهدوی کنی به نوعی سرمربی بازیگران طیف اصولگرایی بود اما با فقدان وی به مفهوم اعتماد به نسل جدید و جایگزین کردن آنها با قدیمی ها نیاز داریم.

وی افزود: امکان بازتعریف طیف بندی ها در جریان اصولگرایی وجود دارد یا حتی با نوزایی که در آن اتفاق می افتد، می توانند تیم و مربیگری جدیدی را هم تجربه کنند. من به عنوان فردی که بیرون از این جریان، به مسائل اصولگرایی نگاه می کنم تنوع طیف های جناح موسوم به اصولگرایی به شکلی است که گاهی متعارض با هم عمل می کنند.

ایران شبیه عربستان نیست بلکه متکثر است
کوشکی با اشاره به حضور طیف ها و جریان های مختلف در جامعه، یادآور شد: نمی توانیم انتظار داشته باشیم در کشور ما فقط یک جریان فکری حاکم باشد، ما عربستان سعودی نیستیم بلکه جامعه‌ای هستیم که ۴۰ سال در فضای انقلاب تنوع را تجربه کرده ایم، هر ۸ سال یک جناح مشخص با انتخاب مردم به قدرت می رسد و حتی قبل از انقلاب هم تنوع عقیده و دیدگاه در امور سیاسی، فلسفه و فقه وجود داشت.

وی ادامه داد: سیستم سیاسی کشور ما نه به عربستان شباهتی دارد و نه مانند نظام سیاسی آمریکاست. شاید بتوان گفت ما شبیه به نظام سیاسی هندوستان هستیم، در آنجا تعداد زیادی از احزاب و گروه ها حضور دارند، به طوری که هر شهروند هندی برای انتخاب کردن با بیش از ۱۲ حزب مواجه است.

2727

کد خبر 1323225

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: اصولگرایان گام دوم انقلاب انتخابات مجلس یازدهم سهمیه بندی بنزین بنزین ایالات متحده آمریکا باشگاه پرسپولیس استان آذربایجان شرقی تجمعات اعتراضی لیگ برتر نوزدهم اینترنت اقتصاد ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۱۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عصبانیت شدید ارگان دولت از مطرح شدن نام رئیسی در برخورد با بی‌حجابی

روزنامه ایران در مطلبی به توییت مهدی فضائلی درباره نظر رهبرانقلاب نسبت به برخورد با بی حجابی واکنش نشان داد.

این روزنامه نوشت: یکی از موضوعاتی که در چند روز اخیر به تیتر برخی رسانه‌های داخلی تبدیل شد، مسأله مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی بود. بویژه پس از آنکه در پی انتشار تصاویری از برخورد نیرو‌های پلیس امنیت اخلاقی با هنجارشکنان، مهدی فضائلی عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به صورت غیرمستقیم خبر داد که رهبر انقلاب دراین‌باره به برخی مسئولان تذکر دادند. این نقل قول بهانه‌ای شد تا یک جریان سیاسی خاص، رسانه‌های وابسته به خود را علیه قوای سه‌گانه و فراجا بسیج کند.

 

این درحالی است که رئیس‌جمهور در آخرین نشست هیأت دولت و حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا در اظهاراتی مشابه تأکید داشتند که برخورد با بی‌حجابی و هنجارشکنی‌های سازمان‌یافته در جامعه، تصمیم مشترک قوا بوده و پلیس نیز وظایف مربوط به خود را در اجرای این تصمیم برعهده دارد، ضمن اینکه باید حقوق مردم رعایت شود.

در چنین شرایطی، یک جریان خاص سیاسی که به دنبال بازنمایی اختلاف میان قوا در موضوع حجاب است، تلاش کرد سخنان رئیس قوه قضائیه را به عنوان تقابل با رئیس‌جمهور بازنمایی کند. عجله این جریان و رسانه‌های آن در اختلاف‌افکنی به حدی بود که در تیتر‌های رسانه‌های خود، تحریف‌های مشخصی انجام داد. به عنوان نمونه، تاریخی را که رئیس قوه قضائیه به عنوان جلسات تصمیم‌گیری درباره موضوع حجاب بیان کرده بود، یک سال عقب برد.

به نظر می‌رسد هدف این تلاش‌های سیاسی و رسانه‌ای از القای اختلاف میان قوا، تلاش برای احیای پایگاه سیاسی و اجتماعی از دست رفته این جریان باشد.

دیگر خبرها

  • سپاه به هیچ جریان سیاسی وابسته نیست
  • سپاه به هیچ جریان سیاسی وابستگی ندارد
  • روایت ده نمکی از پیشنهاد وزیر شدنش در دولت احمدی نژاد
  • عصبانیت شدید ارگان دولت از مطرح شدن نام رئیسی در برخورد با بی‌حجابی
  • عکس| سرنوشت ترسناک احمدی نژاد از زبان رائفی‌پور
  • فاصله بین محمود احمدی نژاد و محصولی به روایت عباس زاده مشکینی /کسی در پرونده سوآپ نفتی اردبیل بازداشت نشد
  • چرا دوباره مادر چاوز؟
  • فاصله بین محمود احمدی نژاد و صادق محصولی به روایت عباس زاده مشکینی /کسی در پرونده سوآپ نفتی اردبیل بازداشت نشد
  • اولین فهرست اصولگرایان در دور دوم انتخابات مجلس؛ از ابراهیم یزدی تا پورمحمدی و نجابت /از کاندیداها تعهد گرفته شد
  • پشت پرده خشم احمدی نژاد از معاون تازه فوت شده‌اش