Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  «بسمه بنت سعود بن عبدالعزیز آل سعود»، شاهزاده زن عربستان سعودی که از منتقدان حکومت این کشور و فعال حقوقی است طی ماه‌های گذشته ناپدید شده و اکنون گزارش‌های منتشر شده حاکی از آن است که وی از سوی مقام‎های آل سعود بازداشت شده است.

بیشتربخوانید: رمزگشایی از ناپدید شدن شاهدخت منتقد سعودی/ «بسمه» به سرنوشت خاشقچی دچار شده است؟

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، بسمه بنت سعود به اتهام تلاش برای فرار از عربستان سعودی بازداشت شده و از زمان بازداشت تاکنون اطلاعی از وی در دست نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منابع آگاه می‌گویند که این شاهزاده زن سعودی احتمالا در ماه مارس بازداشت شده و زمانی که خانواده‎اش با وی تماس گرفته‌اند متوجه این موضوع شده‌اند که در تماس‌های خود آزادی عمل ندارد.

«لئوناردو بن»، وکیل بسمه، می‌گوید او که برای درمان دخترش قصد سفر به سوئیس را داشت، اما مقامات عربستان سعودی از سفر او جلوگیری کردند.

این گزارش تنها چند روز پس از آن منتشر می‌شود که جاسوسی ۲ کارمند سابق توییتر برای عربستان سعودی افشا شد و یک جوان اهل قطیف بر اثر شکنجه نیرو‌های امنیتی در زندان‌های این کشور جان خود را از دست داد.

این گزارش‌ها تنها گوشه‌ای از اقدامات عربستان سعودی در سرکوب مخالفان و منتقدان است که نمونه‌های بسیاری از این سرکوب‌ها طی سال‌های اخیر و به خصوص بعد از روی کار آمدن «محمد بن سلمان» در سال ۲۰۱۷ مشاهده شده است.

محمد بن سلمان پس از قرار گرفتن در سمت ولیعهدی عربستان سعودی وعده اصلاحات ادعایی در عربستان و مدرن سازی این کشور را داد، اما آنچه در عمل طی سال‌های بعد مشاهده شد سرکوب بیشتر، بحران گسترده‌تر داخلی و شکست‌های متعدد در زمینه سیاست خارجی بود.

ماه نوامبر یک گروه حقوق بشری با اشاره به این وعده‌های محمد بن سلمان، گزارش داد: محمد بن سلمان، چشم‌انداز اصلاح امور را از زمان روی کار آمدن در عربستان سعودی مطرح کرد، اما روی کار آمدن وی با «عمیق‌تر شدن سرکوب‌ها و رفتار‌های نقض کننده» همراه شد.

این گروه حقوق بشری می‎گوید: اگرچه در پی قتل «جمال خاشقجی» در سال ۲۰۱۸، انتقادات علیه عربستان بسیار شدید شد، اما مخالفان و منتقدان در این کشور همچنان با اقداماتی مانند سرکوب، شکنجه، ممنوعیت سفر، آزار و اذیت خانواده‌ها و ... مواجه هستند.

پایگاه «نیوزویک» نیز اوایل ماه جاری در یادداشتی ضمن بررسی وضعیت روزنامه نگاران و خبرنگاران در عربستان با اشاره به موضوعیت "جرم دولتی" در ماجرای قتل جمال خاشقجی که در ۲ اکتبر (۱۱ آبان) سال گذشته در کنسولگری عربستان در استانبول به شکل هولناکی به قتل رسید، نوشت "پذیرش دیرهنگام مسئولیت این قتل از سوی «محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان سعودی با اظهار جمله "این اتفاق تحت نظارت من رخ داد"، کافی نیست و عربستان باید با تمامی عواقب این جنایت مواجه شود. "

منبع: میزان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عربستان سرکوب مخالفان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۲۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال می شوند

«علیرضا عنایتی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در عربستان سعودی در گفت‌وگو با شبکه العربیه اعلام کرد: امسال در موسم حج ۹۰ هزار ایرانی عازم سرزمین وحی خواهند شد.

سفیر ایران در ریاض درباره اعزام عمره گزاران ایرانی به عربستان تاکید کرد: این اقدام در چارچوب مراحل توافقی است که در ماه مارس میان وزرای خارجه دو کشور در پکن منعقد شد.

وی همچنین در این گفت‌وگو بازگشت پروازهای مستقیم بین دو کشور و چندین پرواز عمره را از جمله مراحل اجرای این توافقنامه ذکر کرد.

عنایتی افزود: این پروازها به مدت ۲۰ روز تا قبل از آغاز موسم حج ادامه خواهد داشت و تعداد کل عمره‌گزاران ایرانی تا آن زمان که پروازهای عمره پایان خواهد یافت به ۶۰۰۰ نفر خواهد رسید.

وی درباره حج‌گزاران ایرانی در موسم حج امسال نیز گفت: بر اساس توافق میان سازمان حج و زیارت ایران و وزیر امور اسلامی در عربستان سعودی ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال خواهند شد.

گفتنی است؛ روز دوشنبه ۳ اردیبهشت ماه پس از گذشت ۹ سال وقفه، نخستین گروه عمره‌گزاران ایرانی با استقبال سفیر جمهوری اسلامی ایران در عربستان، سرکنسول کشورمان و مسؤولان حج و عمره ایران و عربستان وارد مدینه منوره شدند.

سفیر کشورمان در ریاض با ابراز خرسندی از ورود عمره‌گزاران ایرانی پس از یک توقف طولانی، تبادل سفرهای زیارتی را علاوه بر برکات معنوی و روحی، موجب نزدیکی بیشتر دو ملت و استحکام روابط دو کشور دانست.

عنایتی با اشاره به اشتیاق هموطنان ایرانی برای تشرف به زیارت خانه خدا، مسجد نبوی شریف و حرم مطهر رسول الله و ائمه بقیع علیهم السلام اضافه کرد: به‌لطف الهی و با تلاش‌های مستمر نهادهای ذی‌ربط این امر میسر گردید و به امید خداوند این مسیر بعد از حج تمتع با تلاش‌های سازمان‌های ذی‌ربط ادامه خواهد یافت.

عنایتی همچنین از مسؤولان پادشاهی عربستان سعودی از جمله وزارت خارجه این کشور برای همکاری‌های مربوطه تشکر کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • اردوغان: نتانیاهو شبیه هیتلر است/ عربستان سعودی: تداوم ارتکاب جنایات جنگی از سوی نیروهای اشغالگر اسرائیلی در غزه را محکوم می کنیم/ حزب الله مقر تیپ گولانی در عکا را هدف حمله پهپادی قرار داد/ رسانه صهیونیستی: داستان حقیقی این است که ما آنگونه که نتانیاهو م
  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال می شوند
  • ملک سلمان را به بیمارستان بردند
  • پادشاه سعودی به بیمارستان منتقل شد
  • سخنگوی وزارت خارجه: نقش آمریکا در نسل‌کشی اسرائیل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • نقش آمریکا در نسل‌کشی اسراییل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • سفیر ایران: امسال ۹۰ هزار ایرانی عازم حج خواهند شد
  • نئوم، بن‌سلمان را دست به دامن چینی‌ها کرد!
  • سرکنسول عربستان سعودی در مشهد تعیین شد + جزئیات
  • گام‌های تهران و ریاض برای تقویت روابط