Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@14:57:40 GMT

جشنواره موسیقی نواحی جنوب ایران در جزیره مرجانی کیش گشایش یافت

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۵۲۴۱۲

‍‍‍‍‍‍

دریافت 47 MB

 به گزارش ایرنا آیین گشایش این جشنواره ملی چهارشنبه شب با حضور هنرمندان، گردشگران، کیشوندان، مدیرعامل و جمعی از مسئولان  منطقه آزاد  کیش و طنین نواهای موسیقیایی هرمندان بندر هرمز در کرانه های جزیره کیش و برروی شناور گردشگری اوستا برگزار شد.

 این جشنواره با رویکرد صلح و مهرورزی  و هدف شناسایی و معرفی میراث فرهنگی ناملموس از جمله نواهای موسیقیایی مناطق ساحلی دریای عمان و خلیج فارس برپا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 توانمند سازی فرهنگی و اجتماعی جوامع محلی به عنوان یکی از برنامه های راهبردی سه ساله منطقه آزاد کیش از جمله شاخصه ها و اهداف این رویداد فرهنگی و اجتماعی است.

 در مجموع ۶۰ اثر از نقاط مختلف کشور به ویژه مناطق ساحلی جنوب به دبیرخانه جشنواره ارسال شده که از این آثار ۴۵ اثر مرتبط با جشنواره توسط هیات داوران انتخاب و به جشنواره راه یافته است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به اینکه موسیقی نواحی جنوب ایران از خلیج فارس تا دریای عمان سرشار از آواهای موسیقی تنیده با زندگی، فرهنگ و اقتصاد این مناطق است اضافه کرد: ظرفیت های بی بدیل موسیقی و نواهای این منطقه، با توجه به شرایط روز و فرآیند صنعتی شدن نیازمند بازخوانی،خلاقیت و کشف استعداد های درخشان نواحی جنوب است و برگزاری جشنواره های موسیقی راهکاری موثر برای رسیدن به این اهداف است.

سعید پور علی، ابلاغ صلح مهرورزی و معرفی نواهای غنی موسیقی محلی در سطح ملی و بین المللی را  از دیگر اهداف برگزاری این رویداد فرهنگی و اجتماعی عنوان کرد و افزود: موسیقی اصیل ایرانی بویژه موسیقی محلی مناطق جنوب برای تمامی زوایای زندگی از جایگاهی اثر گذار برخوردار است و معرفی این داشته های غنی با برند موسیقی خلیج فارس و معرفی کیش؛ فراگیری،دربرگیری و اثر گذاری بیشتری در روند تحولات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و گردشگری این مناطق خواهد داشت. 

برچسب‌ها جشنواره موسیقی نواحی کیش فرهنگی جشنواره میراث فرهنگی موسیقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جشنواره موسیقی نواحی کیش فرهنگی جشنواره میراث فرهنگی موسیقی جشنواره موسیقی نواحی کیش فرهنگی جشنواره میراث فرهنگی موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۲۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پیام طبرسی متخصص بیماری‌های عفونی، در روز جهانی مبارزه با مالاریا (۲۵ آوریل مصادف با ششم اردیبهشت)، از مالاریا به عنوان بیماری انگلی شایع در جهان نام برد و گفت: حذف و ریشه کنی مالاریا یکی از اهداف سازمان جهانی بهداشت است.


این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به وضعیت شیوع مالاریا در ایران، گفت: این بیماری در سال‌های دور شیوع گسترده‌ای در کشور داشت، اما با بهبود وضعیت بهداشت در مناطق روستایی و آندمیک مالاریا و تلاش کارشناسان بهداشت محیط و شبکه‌های بهداشتی در سالیان اخیر تا آستانه ریشه کنی مالاریا پیش رفت.
به گفته طبرسی، روند ریشه کنی مالاریا در چند سال گذشته به علت همسایگی با کشور‌های مالاریا خیز در حاشیه جنوب شرقی کشور (افغانستان و پاکستان)، شیوع کرونا و اختصاص تمام ظرفیت شبکه‌های بهداشتی به کنترل کرونا دچار اختلال شد به نحوی که امسال آمار مبتلایان به مالاریا افزایش داشته است.
این متخصص بیماری‌های عفونی گفت:در یک سال گذشته در برخی مناطق به خصوص مناطق جنوب شرقی، شاهد افزایش موارد ابتلا بودیم که وزارت بهداشت در تلاش است بیماری را در آن مناطق کنترل و ریشه کن کند.
انتقال بیماری فقط از طریق پشه آنوفل است و فرد به فرد صورت نمی‌گیرد. به این معنا که در مناطقی که این پشه وجود ندارد حتی اگر فرد مبتلا به مالاریا وجود داشته باشد بیماری منتقل نمی‌شود.
مناطق آندمیک مالاریا در ایران، محدود به استان‌های جنوب شرقی هم مرز با افغانستان و پاکستان است و شیوع و عدم کنترل مناسب مالاریا در این کشور‌ها و وجود مراودات با ایران باعث انتقال مالاریا در استان‌های جنوب شرقی کشور شده است.
افرادی که از مناطق غیرآندمیک به مناطق آندمیک مالاریا سفر می‌کنند باید نکات ایمنی و حفاظتی را برای پیشگیری از ابتلا به بیماری رعایت کنند و با هماهنگی مراکز بهداشتی، داروی پیشگیری از ابتلا به مالاریا مصرف کنند.

دیگر خبرها

  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • سلماس مهیای میزبانی جشنواره بین المللی شعر رضوی می شود
  • نظام مسائل نواحی شهری قزوین با حضور مدیران مناطق پیگیری می‌شود
  • حفر و تکمیل هشت حلقه چاه نفت در مناطق نفت‌خیز جنوب غرب کشور 
  • حفر و تکمیل ۸ حلقه چاه نفت طی فروردین ماه در مناطق نفتخیز جنوب غرب کشور 
  • گشایش نمایشگاه کارآفرینی و اشتغال بسیجیان استان در درچه
  • دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار می‌شود
  • اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی ویژه خانواده و بانوان در البرز
  • جشنواره دوسالانه سرنانوازی در لرستان
  • سُرنانوازی لرستان یک موسیقی جهانی شده است