Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پروفسور "رضا" با بررسی مسائل مربوط به نظریه اطلاعات در رشته مهندسی مخابرات راه نوینی برای دانشمندان جهان باز کرد تاکید کرد: پروفسور "رضا" نقش تعیین کننده ای در سازمان دهی سیستم آموزش دانشگاهی ایفا کرد.

محمدر ضا عارف عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و رییس اسبق دانشگاه تهران در یادداشتی که در پی درگذشت پروفسور "فضل الله رضا" در اختیار ایسنا گذاشت، نوشت: « درگذشت دانشمند ارجمند و یکی از مفاخر ایران زمین جناب آقای پروفسور فضل الله رضا، چهره ماندگار کشور و رئیس اسبق دانشگاه تهران،  موجب تاثر و تالم خاطر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افتخار می‌کنم از دانشکده‌ای فارغ التحصیل شده‌ام که قبل از من پروفسور رضا از آن فارغ التحصیل شده بود و در همان رشته و تخصصی تحصیل کرده‌ام که استاد تحصیل کرده بود و ریاست دانشگاهی را برعهده داشتم (دانشگاه تهران) که قبل از من پروفسور رضا عهده‌دار ریاست آن بود.

پروفسور رضا با بررسی مسائل مربوط به نظریه اطلاعات در رشته مهندسی مخابرات راه نوینی برای دانشمندان جهان باز کرد. پروفسور رضا در کنار فعالیت‌های علمی غافل از فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی نبود و در زمینه شعر و ادب نیز بسیار تاثیرگذار بود.

ایشان در سال ۱۳۴۰ کتابی در زمینه نظریه اطلاعات شانون به عنوان انقلابی در علم و پردازش اطلاعات نوشتند که مرجع دانشگاهی شد. این که امروز محققان ما در زمینه نظریه اطلاعات حرفی برای گفتن دارند مرهون وجود اساتیدی چون پروفسور رضاست که خدمات ارزنده‌ای دراین زمینه انجام داده‌اند.

پروفسور رضا نقش تعیین کننده‌ای در سازمان دهی سیستم آموزش دانشگاهی ایفا کرد.

اینجانب ضمن تسلیت درگذشت چهره برجسته علمی کشورمان جناب آقای پروفسور فضل‌الله رضا به خانواده محترم ایشان و جامعه علمی کشورمان، از خداوند متعال برای آن انسان والامقام علو درجات و برای بازماندگان معزز صبر و اجر و سلامتی مسالت دارم.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پروفسور فضل الله رضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۳۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ به مسائل دینی با هوش مصنوعی ممکن نیست

حجت‌الاسلام و المسلمین علیرضا قائمی‌نیا، عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا می‌توان به هوش مصنوعی درباره مسائل دینی اعتماد کرد؟ گفت: باید اطلاعاتی که از هوش مصنوعی به دست می‌آید، اعتبارسنجی شود. چون اطلاعات درست و نادرست در این فضا زیاد است. باید همیشه یک متخصص در حوزه‌های مختلف کنار هوش مصنوعی باشد، تا بتواند اطلاعات را اعتبارسنجی کند.

حجت‌الاسلام قائمی‌نیا در پاسخ به این سوال که ممکن است برای مردم سوال پیش بیاید که ما توانستیم در حوزه سوالات علمی به هوش مصنوعی اعتماد کنیم، گفت: در زمینه‌های علمی هم نمی‌توان به هرچه که در اینترنت و فضای مجازی هست، اعتماد کرد. حتی دانشمندان می‌گویند نمی‌توان به همه اطلاعات پزشکی موجود در این فضا اعتماد کرد. باید پزشک متخصص هم حضور داشته باشد، تا تشخیص دهد اطلاعات از منابع معتبر جمع‌آوری شده است، یا خیر. در زمینه دینی هم باید متخصصان دینی تایید کنند، که مطالب تاریخی یا برداشت قرآنی، روایی و ... معتبر است یا خیر. 

عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا هوش مصنوعی منجر به حذف انسان می‌شود؟ یا در کنار انسان قرار می‌گیرد، توضیح داد: بنظرم باید انسان در کنار هوش مصنوعی باشد؛ چراکه این فناوری نمی‌تواند به تنهایی تمام مشکلات معرفتی بشر را حل کند. این کار انسان است که به منابع معتبر رجوع کند. بعضی‌ها معتقدند هوش مصنوعی انسان را حذف خواهد کرد. ولی من می‌گویم هوش مصنوعی نمی‌تواند در زمینه مطالعات علوم انسانی، علوم اجتماعی و علوم طبیعی جایگزین انسان شود و فقط می‌تواند دستیار انسان باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • پاسخ به مسائل دینی با هوش مصنوعی ممکن نیست
  • سیستم قضایی آماده شنیدن مشکلات واحدهای تولیدی است
  • تلاش برای تولید نان کامل/ سیستم آسیابانی نیازمند اصلاح است
  • تبدیل داده‌ها به صدا/ ذخیره‌سازی امن و سریع اطلاعات در حافظه کوانتومی
  • استفاده از توان دانش‌بنیان‌های ایرانی در شرکت نفت و گاز مسجدسلیمان
  • اطلاعات حساس در سیستم‌های اسرائیل هک شد
  • حمله سایبری به سیستم‌های اطلاعاتی رژیم اسرائیل
  • حمله سایبری به سیستم‌های اطلاعاتی حساس رژیم اسرائیل
  • پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی به مرحله نهایی جوایز اجلاس جامعه اطلاعاتی WSIS ۲۰۲۴ راه یافت
  • پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی به مرحله نهایی جوایز اجلاس جامعه اطلاعات راه یافت