Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی افتخاری پنجشنبه در نشست خبری در گرگان اظهار کرد: ۳۰ درصد باقی مانده این پرونده ها که منجر به صدور رای می شود (به دلیل حساسیت موضوع) تاثیر و بازتاب بین المللی صددرصدی دارد.

وی گفت: به منظور پیشگیری از تاثیر (منفی) بین المللی بر اساس ماده هشت قانون شوراهای حل اختلاف، شورای حل اختلاف اصحاب رسانه را متشکل از همکاران رسانه ای خبره و پیشکسوت به عنوان پایلوت در تهران تشکیل دادیم تا سرحد امکان شکایات به مصالحه منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تصریح بر اینکه حوزه رسانه مهم است، افزود: امروز در دنیا بعد از قوای مقننه، مجریه و قضاییه، رسانه ها پایه چهارم حاکمیت هستند.

مشاور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: یکی از راه های پیشگیری از وقوع جرم استفاده از قدرت هنر در بخش های مختلف همچون موسیقی است.

افتخاری اضافه کرد: به همین منظور امروز برای اولین بار در گرگان از آلبوم موسیقی با مضامین و اشعار مرتبط با آسیب های اجتماعی و پیشگیری رونمایی شد و حمایت از این روند تولیدات ادامه خواهد داشت.

وی یادآور شد: در حوزه پیشگیری و اطلاع رسانی ۱۱۰ هزار ثانیه تولید رسانه ای، ۲۴ موشن گرافی، ارتباط و همکاری با صدا و سیما و برنامه های دیگر از قبیل برگزاری جشنواره ایده ها و فرصت ها با حضور استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان داشته ایم.

این مسوول در قوه قضاییه خاطرنشان کرد: انتظار داریم تا در حوزه قضا خبرنگار تحقیقی، آموزش و پرورش یابد و در واقع خبرنگار آسیب شناس و ارائه دهنده راهکار در پرونده های آسیب های اجتماعی وجود داشته باشد.

افتخاری گفت: در برخی رسانه ها یک سری افراد و گروه ها دنبال فروش بیشتر و کار اقتصادی خود هستند و مسائل مادی برایشان بیشتر از هنر ارزش دارد.

وی با تاکید بر این که خبرنگار نباید به آتش اضطراب، سختی و مشکلات جامعه بدمد، افزود: انتشار اخباری که اضطراب بلاوجه ایجاد می کند برای خبرنگار مسئولیت اجتماعی دارد.

وی یادآور شد: حس ناامنی از خود ناامنی در جامعه بدتر است و متاسفانه جامعه خبری ما آنطور که انتظار داریم نیست و امروز به جای مدیریت و ایجاد تحول در جامعه، بیشتر در حوزه اقتصادی (منفعت شخصی و گروهی) فعالیت دارند.

وی با تاکید بر این که مطالبه گری از سوی رسانه ها و مردم مهم است، گفت: به همین دلیل در قوه قضاییه بزرگترین شبکه مردمی نخبگان را با عنوان شبکه سجام راه اندازی کردیم که در کشور ۹۲ هزار و در گلستان ۱۰۵۰ نفر عضو دارد.

افتخاری افزود: این شبکه در واقع شبکه ای از مردم و برای مردم است و می تواند از مسوولان مطالبه گری داشته باشد.

وی در خصوص اغتشاشات ناشی از افزایش قیمت بنزین گفت: اعتراض حق مردم است اما اغتشاش نه ؛ باید دلایل این افزایش قیمت توضیح داده می شد ؛ اگر روشنگری نباشد بازخورد منفی ایجاد می شود.

برچسب‌ها گرگان گلستان معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گرگان گلستان معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم گرگان گلستان معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۴۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» منتشر شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،کتاب «آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» تالیف هژیر فتحی و با همکاری فائزه تقی‌پور منتشر شد.

روندهای طی شده دهه‌های اخیر نشان داده که میزان مصرف رسانه‌های سنتی که روزگاری رسانه‌های جریان اصلی جامعه بوده‌اند رو به افول نهاده و شبکه‌های اجتماعی مجازی منبع اصلی دریافت اطلاعات شده‌اند. تبدیل این شبکه های اجتماعی به عنوان منابع اصلی تولید و توزیع خبر، فضایی را شکل داده است که این روزها می توان ادعا کرد رسانه‌های سنتی دیگر مثل گذشته قادر نیستند دستورکار برای افکار عمومی تعیین کنند. در این وضعیت، رسانه‌های اجتماعی کارکرد تعیین دستورکارها و برجسته سازی موضوعات را بر عهده گرفته اند از این منظر متخصصان حوزه رسانه در خصوص ادامه این روند و آینده مواجه ای که شبکه های اجتماعی با رسانه های سنتی دارند، نگران باشند.

منظر آینده پژوهی در حوزه رسانه هم برای تحریریه رسانه ها و هم برای سیاستگذاران حوزه رسانه مفید و اثر بخش خواهد بود. در این کتاب کوشیده شد که سناریوهای محتمل آینده که در مواجهه شبکه های اجتماعی مجازی با رسانه های سنتی ایران رخ خواهد داد، با روش علمی شناسایی و تبیین شود تا هم فعالان حوزه رسانه به خصوص مطبوعات از آن بهره ببرند و هم متولیان رسانه ای کشور درک بهتری از جایگاه آینده شبکه های اجتماعی در فضای رسانه ای کشور داشته باشند.

کتاب حاضر حاصل پژوهشی است با روش آینده‌پژوهی در مقطع دکترا، با عنوان «آینده پژوهی شبکه های اجتماعی در مواجهه با رسانه های سنتی ایران از منظر روابط قدرت» که در آن سعی شده آینده های محتملی که شبکه های اجتماعی مجازی در مواجهه با رسانه های سنتی ایران دارند، شناسایی و تبیین شود. در این پژوهش، خبرگان رسانه ای، دانشگاهی و فضای مجازی به شناسایی مولفه های اثربخش در این مواجهه رسانه ای پرداختند که در نهایت به ترسیم سناریوهای آینده منجر شد. همچنین در فصل آخر نیز به موضوع روزنامه نگاری رباتی به عنوان روشی برای برون رفت رسانه های سنتی از منجلاب کمبود مخاطب و بهبود وضعیت این وسایل ارتباط جمعی در حوزه محتوا و مخاطب پرداخته شده است.

«آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» در ۱۸۰ و به قیمت ۱۸۰ هزار تومان در سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی منتشر شده است.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899353

دیگر خبرها

  • «آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» منتشر شد
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • توضیحات مرکز رسانه قوه قضاییه درباره حکم اعدام توماج صالحی
  • توضیحات مرکز رسانه قوه قضاییه درباره حکم توماج صالحی
  • کاهش پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران
  • مصالحه ۳۴ هزار پرونده در شورای حل اختلاف قزوین
  • آلبانی، اعضای گروهک منافقین را مسترد کند
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در شهر تهران
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران
  • مصالحه بیش از ۳۴ هزار پرونده در شورای حل اختلاف قزوین