Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر مرکز اطلاع‌رسانی و افکارسنجی قوه قضائیه از شکل‌گیری ستادی مردمی ‌در قوه قضائیه برای "سوت‌زنی" خبر داد و گفت:‌ شورای حل اختلاف اصحاب رسانه راه‌اندازی شد.

به گزارش تسنیم، مهدی افتخاری عصر امروز در نشست خبری اظهار داشت: باید از ظرفیت هنر و رسانه برای انتقال پیام و افزایش آگاهی عمومی در جامعه استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به رونمایی از نخستین آلبوم موسیقی تهیه شده در معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: اشعار و مضامین این آلبوم موسیقی به آسیب‌های اجتماعی، پیشگیری از اعتیاد، طلاق، حفظ محیط زیست و غیره مربوط است که با مشارکت هنرمندان بنام کشور تهیه شده است. این آلبوم امروز و برای نخستین بار در استان گلستان رونمایی شد.

مشاور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در ادامه با اشاره به راه‌اندازی شورای حل اختلاف اصحاب رسانه در کشور بیان داشت: این شورا به استناد ماده 8 قانون شوراهای حل اختلاف ایجاد شده ‌تا شکایت یا پرونده‌های مربوط به تخلفات رسانه‌ها و خبرنگاران قبل از آنکه به دادسرای مطبوعات کشیده شود، در همان مرحله رسیدگی تا منجر به سازش یا رفع ابهام شود.

وی با بیان اینکه فقط 30 درصد تخلفات و شکایت‌هایی که به دادسرای مطبوعات ارجاع می‌شود، منجر به صدور حکم شده و در 70 درصد دیگر پرونده‌ها سازش اتفاق می‌افتد، گفت: ‌قوه قضائیه به دنبال این است که شرایط مناسبی برای دفاع رسانه‌ها و خبرنگاران ایجاد کند، ‌باید کاری کنیم تا قلم در دست خبرنگاران محکم باشد و نلرزد.

وی با تأکید بر رعایت مسئولیت اجتماعی از سوی رسانه‌ها و خبرنگاران گفت: رسانه‌ها نباید با انتشار یک خبر اضطراب بلاوجه در جامعه به وجود بیاورند و به بیانی دیگر برای فروش و بازدید بیشتر، با روح و روان جامعه بازی کنند.

افتخاری با اشاره به شکل‌گیری ستاد مردمی سجام در قوه قضائیه عنوان کرد: هدف از این کار بسیج مردم برای مردم است. یک جامعه نخبگانی که دارای اطلاعات مستند هستند در کشور شکل گرفته که تعداد اعضای آن افزون بر 92 هزار نفر است. در استان گلستان نیز یک‌هزار و 50 نفر عضو این ستادند. شکل‌گیری این ستاد در راستای همان قضیه سوت‌زنی است.

وی در ادامه به شکل‌گیری نهضت پیشگیری و همت همگانی برای افزایش آگاهی‌های عمومی جامعه اشاره کرد و گفت: برنامه‌های مختلفی در زمینه پیشگیری از وقوع جرم در قوه قضاییه در دستور کار قرار دارد. همچنین جشنواره‌ ایده‌ها و فرصت‌ها نیز به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه برگزار شده که سال گذشته 360 ایده به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود.

دبیر مرکز ارتقای آگاهی‌های عمومی، اطلاع‌رسانی و افکارسنجی قوه قضائیه با اشاره به حوادث اخیر در کشور هم بیان داشت: اعتراض حق مردم است اما همه با اغتشاش مخالف هستند. شما از هر کسی بپرسید با گرانی بنزین مخالف است و از دولت هم انتظار بود این طرح را برای مردم تبیین کند و شرایط خود را برای آنان توضیح دهد.

وی گفت: وقتی اقدامی بدون توضیح یا توجیه انجام شود با اعتراض عده‌ای مواجه خواهد شد.

افتخاری افزود: آمادگی و روشنگری لازم از سوی دولت برای اجرای طرح ساماندهی قیمت سوخت اتفاق نیفتاد که منجر به واکنش‌های منفی شد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: قوه قضائیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۴۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عصبانیت شدید ارگان دولت از مطرح شدن نام رئیسی در برخورد با بی‌حجابی

روزنامه ایران در مطلبی به توییت مهدی فضائلی درباره نظر رهبرانقلاب نسبت به برخورد با بی حجابی واکنش نشان داد.

این روزنامه نوشت: یکی از موضوعاتی که در چند روز اخیر به تیتر برخی رسانه‌های داخلی تبدیل شد، مسأله مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی بود. بویژه پس از آنکه در پی انتشار تصاویری از برخورد نیرو‌های پلیس امنیت اخلاقی با هنجارشکنان، مهدی فضائلی عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به صورت غیرمستقیم خبر داد که رهبر انقلاب دراین‌باره به برخی مسئولان تذکر دادند. این نقل قول بهانه‌ای شد تا یک جریان سیاسی خاص، رسانه‌های وابسته به خود را علیه قوای سه‌گانه و فراجا بسیج کند.

 

این درحالی است که رئیس‌جمهور در آخرین نشست هیأت دولت و حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا در اظهاراتی مشابه تأکید داشتند که برخورد با بی‌حجابی و هنجارشکنی‌های سازمان‌یافته در جامعه، تصمیم مشترک قوا بوده و پلیس نیز وظایف مربوط به خود را در اجرای این تصمیم برعهده دارد، ضمن اینکه باید حقوق مردم رعایت شود.

در چنین شرایطی، یک جریان خاص سیاسی که به دنبال بازنمایی اختلاف میان قوا در موضوع حجاب است، تلاش کرد سخنان رئیس قوه قضائیه را به عنوان تقابل با رئیس‌جمهور بازنمایی کند. عجله این جریان و رسانه‌های آن در اختلاف‌افکنی به حدی بود که در تیتر‌های رسانه‌های خود، تحریف‌های مشخصی انجام داد. به عنوان نمونه، تاریخی را که رئیس قوه قضائیه به عنوان جلسات تصمیم‌گیری درباره موضوع حجاب بیان کرده بود، یک سال عقب برد.

به نظر می‌رسد هدف این تلاش‌های سیاسی و رسانه‌ای از القای اختلاف میان قوا، تلاش برای احیای پایگاه سیاسی و اجتماعی از دست رفته این جریان باشد.

دیگر خبرها

  • فیلم | تلاش راه آهن برای حمایت از بخش خصوصی
  • عصبانیت شدید ارگان دولت از مطرح شدن نام رئیسی در برخورد با بی‌حجابی
  • کاهش آمار سرقت در اسفند سال گذشته
  • پیام تسلیت هیأت خانواده شهدا و ایثارگران به معاون شورای حل اختلاف و بسیج قوه قضائیه
  • احداث قطعه اصحاب شهدا در بجنورد
  • ایجاد قطعه اصحاب شهدا در بجنورد
  • ۸۵ پرونده قصاص در سراسر کشور منجر به سازش شد
  • اصحاب رسانه چشمان تیزبین و نافذ جامعه هستند
  • گاهی معضلات به دلیل حل نشدن به بحران‌های بالفعل تبدیل می‌شود
  • هیچ خط قرمزی در مبارزه با فساد وجود ندارد