Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد: "به اطلاع مالکان خودروهای عمومی می رساند، نگران حفظ مانده سهمیه سوخت واریزی نباشند، این سهمیه ها طی چند روز آینده مورد بازنگری قرار گرفته و در صورت نیاز تغییرات اعمال خواهد شد." ۰۱ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۲ اقتصادی نفت و انرژی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، پس از آنکه مالکان خودروهای عمومی از جمله تاکسی‌های درون شهری، تاکسی‌های برون شهری و وانت‌بارها متوجه شدند که باقی‌مانده سهمیه بنزین آبان‌ماه آنها در ساعت 24 سی‌ام آبان می‌سوزد و به ماه بعد منتقل نمی‌شود، روز گذشته و به خصوص در ساعات منتهی به پایان روز، ترافیک زیادی در مراجعه به جایگاه‌های عرضه سوخت داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابر تأکید مسئولان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، سهمیه بنزین فقط برای خودروهای شخصی و موتورسیکلت‌ها قابل ذخیره‌سازی است؛ به طوری که باقی‌مانده سهمیه بنزین این وسایل نقلیه، تا حداکثر 6 ماه در کارت‌های سوخت ذخیره خواهد شد و باقی‌مانده سهمیه بنزین خودروهای عمومی، در پایان هر ماه صفر می‌شود و در شروع هر ماه، سهمیه جدید به کارت‌ آنها واریز خواهد شد.

با این وجود، به نظر می‌رسد تغییراتی در راه است و احتمال بازنگری در این موضوع وجود دارد. شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، با انتشار خبری از واریز سهمیه‌های بنزین آذرماه، اعلام کرد: "با توجه به مراجعه فراوان به جایگاه های سوخت، به اطلاع مالکان خودروهای عمومی می رساند، نگران حفظ مانده سهمیه سوخت واریزی نباشند، این سهمیه ها طی چند روز آینده مورد بازنگری قرار گرفته و در صورت نیاز تغییرات اعمال خواهد شد."

الگوی ترکیه برای کاهش مصرف بنزین/ بهترین جایگزین بنزین 3000تومانی چیست؟

انتهای پیام/

R32317/P/S7,80/CT1 واژه های کاربردی مرتبط قیمت بنزین

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قیمت بنزین قیمت بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۶۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازنگری در نحوه اجرای طرح ترافیک قطعی است/ احتمال کاهش محدوده طرح

شهریار افندی‌زاده مدیر عامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره تغییر در اجرای طرح ترافیک در تهران اظهارداشت: در حال دریافت پیشنهادات و اطلاعات از سوی جامعه دانشگاهی درباره بازنگری در طرح ترافیک هستیم و پس از بررسی این مرحله، موضوع در کمیته‌ای ویژه بررسی نهایی خواهد شد.

وی افزود: حذف حلقه دوم طرح ترافیک یا محدوده زوج و فرد یکی از این مسائل است که بررسی خواهد شد.

مدیر عامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران با اشاره به اینکه بازنگری در نحوه اجرای طرح ترافیک قطعی خواهد بود و امسال تغییر می‌کند، گفت: تغییر در نرخ طرح ترافیک جدای این موضوع است و تصمیم در این زمینه بر عهده شورای شهر تهران است.

افندی‌زاده گفت: بازنگری در نحوه اجرای طرح ترافیک شامل زمان اجرا و مکان اجرا است که محدوده طرح ترافیک هم احتمال کاهش دارد.

گفتنی است؛ محسن هرمزی معاون حمل و نقل شهرداری تهران نیز در این زمینه گفت: در طرح ترافیک جدید مسأله‌ای به نام طرح «زوج و فرد» نخواهیم داشت طرح جدید ترافیکی را به نحوی مدیریت خواهیم کرد که از شب مردگی خیابان‌ها کم کنیم

کد خبر 6087345 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • بیش از پنج هزار خودرو در استان اردبیل دو گانه سوز شد
  • اولین خودروهای وارداتی برقی در روزهای آینده عرضه می شود
  • گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها
  • واردات ۵۵۰۰ خودروی برقی/ اولین عرضه خودروهای برقی در روزهای آینده
  • تله سوخت و راهکارهای عبور از بحران سوختی در کشور
  • احتمال کاهش محدوده طرح ترافیک
  • بازنگری در نحوه اجرای طرح ترافیک قطعی است/ احتمال کاهش محدوده طرح
  • در هنگام سوخت گیری از کارت سوخت شخصی استفاده کنید
  • نجات 666 میلیون لیتر بنزین توسط وزارت صمت
  • هشدار جدی سعید حجاریان درباره تداوم فعالیت گشت ارشاد و احتمال افزایش قیمت بنزین