Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@16:12:06 GMT

نابرابری در آمریکا به سطح نگران‌کننده رسید

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۵۶۶۶۲

نابرابری در آمریکا به سطح نگران‌کننده رسید

جانت یلن گفت که دلایل زیادی درباره نگرانی از وقوع رکود اقتصادی در آمریکا وجود دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از سی ان بی سی، ژانت یلن که در سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸ رئیس بانک مرکزی آمریکا بود، در سخنانی بار دیگر به سیاست‌های دولت ترامپ حمله‌ور شد و آن را عاملی در تشدید بحران‌های اقتصادی این کشور دانست.

یلن با بیان این‌که توزیع ناعادلانه ثروت در آمریکا که طی دهه‌های اخیر تشدید شده، به یکی از بزرگ‌ترین مخاطرات بر سر راه اقتصاد این کشور تبدیل شده است افزود: تقریبا مطمئنم که در ماه‌های پیش رو شاهد رکود نخواهیم بود اما این را هم نباید فراموش کرد که وضعیت در سطوحی قرار دارد که چندان آرامش‌بخش نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یلن با اعتراف به این‌که بخش بزرگی از سهم رشد اقتصادی نصیب ثروتمندان می‌شود گفت: ممکن است کارگران احساس کنند که وضعشان رو به جلو حرکت نکرده است و این تا حدی درست است. این به یک مشکل جدی اقتصادی و اجتماعی تبدیل شده که به طبقات پایین القا می‌کند سهم از رشد به طور گسترده بین طبقات پایین‌تر درآمدی توزیع نشده است.

رئیس اسبق بانک مرکزی آمریکا در بخش دیگری از سخنان خود به رویکرد دولت دونالد ترامپ - رئیس جمهور آمریکا- درباره مسائل تجاری نیز حمله کرد و گفت که جنگ تجاری با چین کمکی به حل مشکلات نمی‌کند: من هیچ پیشرفتی در خصوص روندهای فعلی نمی‌بینم. این تعرفه‌ها به نوعی مالیات بر مصرف کنندگان آمریکایی هستند و انجام کسب و کار را برای مردم ما گران‌تر و دشوارتر ساخته اند.

خانم یلن که در زمان ریاست وی بر فدرال رزرو، آمریکا شاهد یک دوره طولانی مدت نرخ بهره پایین بود؛ از عملکرد خود در این بانک به ویژه در بخش متعادل کردن ترازنامه بانک مرکزی دفاع کرد و از مدیران فعلی خواست تا به سیاست‌های خود در تقویت و حفظ رشد اقتصادی ادامه دهند.

وی افزود: نباید فراموش کنیم که برخی از شاخص‌های کلان اقتصادی آمریکا در وضعیت خوبی قرار ندارند و به نظرم دلایل زیادی برای نگران شدن نسبت به وضعیت اقتصادی در آینده و خطر رکود وجود دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فدرال رزرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۶۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار کرمانشاه

عبدالوحید محمدی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در اولین کمیته بهود فضای کسب و کار استان در سال ۱۴۰۳، با اشاره به بهبود ۹ پله‌ای جایگاه کرمانشاه از نظر شاخص فضای کسب و کار، گفت : اینکه تنها با دو دهم درصد بهبود شاخص فضای کسب و کار، رتبه استان ۹ پله ارتقاء یافت، بیانگر رقابت تنگاتنگ بین استان‌ها در این خصوص است.

وی ادامه داد: این ارتقاء جایگاه استان زمانی باعث خوشنودی خواهد شد که ادامه‌دار باشد، نه اینکه در فصول آینده جایگاه فعلی را از دست بدهیم.

محمدی بر لزوم همکاری بیشتر همه دستگاه‌ها برای بهبود شاخص فضای کسب و کار استان تاکید کرد تا بتوانیم جایگاه فعلی را باز هم ارتقاء دهیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه یکی از عواملی که به نظر می‌رسد به کمک بهبود فضای کسب و کار استان آمده را رونق پرداخت تسهیلات اشتغالزایی از سوی بانک‌ها در فصل پاییز عنوان کرد.

وی با بیان اینکه تامین مالی از بانک‌ها عامل بسیار مهمی در شاخص فضای کسب و کار استان است که چندان هم در اختیار ما نیست، گفت: متاسفانه کرمانشاه استانی کم درآمد است و این پایین بودن منابع بانک‌ها منجر به عدم توانایی در پرداخت تسهیلات می‌شود.

محمدی بر لزوم هزینه کرد حداقل ۵۰ درصدی منابع بانک‌های کرمانشاه، خصوصا بانک‌های خصوصی در داخل استان تاکید کرد.

آرش میرانی رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های اتاق بازرگانی کرمانشاه در این نشست برگزار شد، گزارشی از آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار استان مطرح کرد و با بیان اینکه شاخص فضای کسب و کار به صورت فصلی و سالانه توسط اتاق بازرگانی پایش می‌شود، گفت: در این پایش ۷۰ مولفه شامل ۴۲ مولفه آماری و ۲۸ مولفه پیمایشی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

وی آخرین آمار منتشره شاخص فضای کسب و کار را مربوط به پاییز ۱۴۰۲ دانست که کرمانشاه با عدد شاخص فضای کسب و کار ۵.۹ در جایگاه یازدهم کشور به صورت مشترک با دو استان دیگر قرار گرفته و نسبت به میانگین کشور نیز وضعیت مساعدتری دارد.

میرانی از بهبود جایگاه کرمانشاه در شاخص فضای کسب و کار نسبت به فصل قبل یعنی تابستان ۱۴۰۲ خبر داد و عنوان کرد: در تابستان ۱۴۰۲ با عدد شاخص فضای کسب و کار ۶.۱۷ در جایگاه ۲۰ کشور قرار داشتیم و وضعیت کرمانشاه نسبت به میانگین کشوری نامساعدتر بود.

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های اتاق کرمانشاه غیرقابل پیش‌بینی بودن و تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات، دشواری تامین مالی از بانک‌ها و بی‌ثباتی سیاست‌ها و قوانین و مقررات را سه عامل مهم مخل فضای کسب و کار در کرمانشاه در فصل پاییز ۱۴۰۲ عنوان کرد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان: برخورد نیروهای امنیتی آمریکا با دانشجویان معترض نسل‌کشی صهیونیست‌ها نگران کننده است
  • پیش‌بینی نگران کننده: امسال رشد اقتصادی نداریم؛ منتظر کاهش قیمت ارز و نرخ تورم هم نباشید
  • آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار کرمانشاه
  • غوغای طوفان فلسطین در دانشگاه‌‍‌های آمریکا؛ چرا واشنگتن نگران حمایت از فلسطین هستند؟
  • رشد اقتصادی روسیه رقم خورد
  • فیلم| چرا گسترش روابط ایران و پاکستان آمریکا را نگران کرده؟
  • انتقاد کوبا از گزارش ۲۰۲۳ آمریکا درباره حقوق بشر کشورها
  • واعظ آشتیانی: امیدوارم خریداران به وضعیت سرخابی‌ها سر و سامان بدهند/ گرانی فوتبال پاشنه آشیل ورزش کشورمان است
  • واعظ آشتیانی: امیدوارم خریداران به وضعیت سرخابی ها سر و سامان بدهند/ گرانی فوتبال پاشنه آشیل ورزش کشورمان است
  • تظاهرات‌ها در آمریکا در حمایت از ایران نگران‌کننده است