Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@21:40:30 GMT

رشد ۱۰۰ درصدی توسعه گلخانه‌ها در کشور

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۵۷۲۳۰

رشد ۱۰۰ درصدی توسعه گلخانه‌ها در کشور

به گزارش وزارت جهاد کشاورزی، «ولی اله بنی‌عامری» با بیان اینکه توسعه گلخانه‌ها برای کاهش مصرف آب در سطح کشور ضروری است، افزود: در طول ۶ سال گذشته با توسعه سطح کشت گلخانه‌ای در کشور بیش از ۹۰۰ میلیون مترمکعب در مصرف آب صرفه جویی شده است.

وی اضافه کرد:  با توسعه حدود ۸ هزار هکتاری گلخانه ها در ۶ سال اخیر معادل تولید ۸۰ هزار هکتار در فضای باز به تولیدات کشور اضافه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش دو میلیون و ۴۰۰ هزار تنی تولیدات گلخانه‌ای کشور

مجری طرح توسعه گلخانه‌های کشور با اشاره به اینکه این توسعه برای بیش از ۸۰ هزار نفر به‌خصوص دانش‌آموختگان کشاورزی، کارآفرینان و کشاورزان، فرصت‌های شغلی جدید و اشتغال پایدار ایجادکرده است، تصریح کرد: با توسعه گلخانه‌ها از سال ۹۲ تاکنون، حدود دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن به تولیدات گلخانه‌ای کشور افزوده‌شده است.

وی با اشاره به تفاهم‌نامه سازمان برنامه و بودجه کشور، صندوق توسعه ملی و وزارت جهاد کشاورزی در خصوص تخصیص و پرداخت تسهیلات بانکی به طرح ها و رسته فعالیت‌های اولویت دار وزارت جهاد کشاورزی از جمله طرح توسعه گلخانه‌های کشور، افزود: بر این اساس از محل اعتبارات بند (الف) تبصره (۱۸) قانون بودجه سال ۱۳۹۷ و مطابق با شیوه نامه پرداخت تسهیلات بانکی از محل اعتبارات مزبور تسهیلات بانکی به متقاضیان پرداخت می‌شود.

بنی عامری ادامه داد: پرداخت تسهیلات تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال از طریق کارگروه های استانی و بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال از طریق کارگروه ملی تشکیل شده از نمایندگان سازمان برنامه و بودجه کشور، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت نیرو (امور آب)، سازمان حفاظت محیط زیست و وزارت جهاد کشاورزی پیش بینی شده است.

وی افزود: برابر با آخرین اطلاعات سامانه سیتا تا تاریخ ۳۰ مهرماه امسال، تعداد دو هزار و ۶۹۴ طرح گلخانه ای به مبلغ تسهیلات ۶۵ هزارو ۶۴۲ میلیارد ریال به بانک کشاورزی، پست بانک و بانک توسعه تعاون معرفی شده که سه هزارو ۷۳۹ میلیارد ریال برای ۳۱۳ طرح در بانک های عامل مصوب شده است.

مجری طرح توسعه گلخانه ها با اشاره به اعطای تسهیلات به مناطق محروم گفت: این تسهیلات از بند الف تبصره ۱۸ با نرخ سود بانکی هفت درصد برای مناطق غیر برخوردار و با نرخ سود بانکی ۹ درصد برای مناطق برخوردار به متقاضیان پرداخت می‌شود.

بنی‌عامری ادامه داد: برای این تسهیلات یک سال سازندگی در نظر گرفته‌شده  و مدت‌زمان بازپرداخت این تسهیلات پنج ساله خواهد بود.

وی تصریح کرد: استان‌های فارس با ۱۷ طرح، هرمزگان ۱۳ طرح، تهران و خراسان رضوی ۱۰ طرح، بیشترین تعداد طرح‌های گلخانه‌ای مصوب شده در کارگروه ملی را داشته اند و استان های ایلام، بوشهر، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، قزوین، قم، کرمانشاه، کهگیلویه و بویر احمد و یزد، طرح مصوب در کارگروه ملی نداشته اند.

مجری طرح توسعه گلخانه‌های کشور با بیان اینکه استان آذربایجان شرقی با ۶ هزار و ۴۹۷ میلیارد ریال بیشترین سهم تسهیلات مصوب در کارگروه ملی را داشته است، ادامه داد: پس از آذربایجان شرقی، استان گلستان، خراسان رضوی و تهران بیشترین سهم را در تسهیلات مصوب شده در کارگروه ملی داشته است.

وی گفت: بانک کشاورزی، به مقوله گلخانه‌ای توجه دارد تا از طریق تسهیلات مربوطه، از مشکلات گلخانه‌داران کاسته شده و امکان فعالیت تقاضامحور این مراکز فراهم شود.

به گفته وی، اگر گلخانه‌داران، حساب خود را به بانک کشاورزی منتقل کنند، با دریافت شرایط سهل و آسان تسهیلات بانکی، صادرات محصولات باغی نیز بهبود می‌یابد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی کشت گلخانه ای

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کشت گلخانه ای وزارت جهاد کشاورزی کشت گلخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۷۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم شناسنامه‌دار کردن محصولات باغی برای توسعه صادرات

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، حسن رزاقی در گردهمایی باغداران در شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی در جویبار افزود: در استان مازندران ۳ میلیون و پانصد هزار تن محصولات کشاورزی قابلیت صادرات دارد که کشور‌های هدف صادر کننده درخواست شناسه محصولات کشاورزی را در روند تولید را مطرح می‌کنند.

وی افزود: کشاورزان به خصوص باغداران مرکبات و کیوی نسبت به تهیه شناسنامه باغ و در مرحله بعدی شناسه محصولات کشاورزی برای صادرات به کشور‌های حاشیه خلیج فارس ودریای خزر اقدام کنند.

رزاقی در ادامه با بیان اینکه در استان مازندران یک میلیون تن مرکبات و ۱۰۰ هزار تن کیوی مازاد بر نیاز مصرف است و می‌توان به کشور‌های حاشیه خلیج فارس و دریای خزر صادر کرد.

وی افزود: طرح شناسنامه دار کردن محصولات کشاورزی با حضور وزیر وقت کشاورزی از سال ۱۴۰۰ در مازندران آغاز شد و تاکنون ۱۴ هزار هکتار از باغات استان شناسنامه‌دار شدند واین روند با مشارکت بیشتر باغداران ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • سالیانه ۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب در استان قزوین داریم
  • ۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب داریم
  • سند نقشه راه کشاورزی در استان همدان برای نخستین بار در کشور تدوین شد
  • بخش خصوصی ‌۱۲۲ هکتار گلخانه در استان البرز احداث کرد
  • زمین‌های کوچکی که با همت بزرگ به ارزش افزوده می‌رسد
  • کشاورزی در توسعه اقتصاد همدان سهم ۳۰ درصدی دارد
  • لزوم شناسنامه‌دار کردن محصولات باغی برای توسعه صادرات
  • ۳۰۰ هزار تراکتور باید نوسازی شود
  • کشور‌های همسایه مقصد ۸۰ درصد صادرات محصولات غذایی و کشاورزی ایران