Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سعید حبیبا» معاون دانشجویی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره شائبه‌های به وجود آمده درباره ورود آمبولانس به دانشگاه تهران به منظور خروج دانشجویان معترض توضیح داد: چنین چیزی صحت ندارد و ما به شدت این موضوع را تکذیب می‌کنیم. اتفاق پیش آمده به این صورت بوده که یکی از نگهبانان دانشگاه پایش سُر خورده و سرش به کنار جدول اصابت می‎کند و در واقع برای این حادثه آمبولانس به دانشگاه وارد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینکه به دانشگاه ما بریزند و دانشجویان را بگیرند، چنین چیزی اتفاق نیفتاده است، زیرا هیچ نیرویی حتی نیروهای نظامی و امنیتی نمی‎توانند بدون مجوز وارد دانشگاه شوند.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران درباره آخرین اقدامات برای پیگیری وضعیت دانشجویان بازداشتی اظهار داشت: اقدامات خوبی انجام شده و اکثر دانشجویانی که بازداشت شده بودند، اکنون آزاده شده‌اند، به جز چهار، ‌پنج نفر که همچنان در بازداشت هستند.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران در پاسخ به این سوال که آیا این دانشجویان سبقه سیاسی داشته‌اند یا نه؟ گفت: بله، این چهار، پنج نفر سبقه سیاسی داشتند که اکنون در بازداشت هستند، اما مابقی آزاد شده‌اند.

وی در رابطه با آمار دانشجویان بازداشت شده گفت: تعداد دقیق آنها را نمی‌توان مطرح کرد. البته حدودا ۲۰ نفر عنوان شده بود، اما باز دقیق نمی‌توان گفت تعداد چقدر است، زیرا وسعت دانشگاه تهران و پراکندگی آن دسترسی به این آمار را دشوار کرده است. این آماری هم که وجود دارد، توسط دوستان خود دانشجویان بازداشت شده عنوان شده است.

حبیبا در پاسخ به این سوال که دانشجویان بازداشتی از طرف کدام نهاد بازداشت شده‌اند؟ گفت: دستگاه‌های امنیتی اقدام به این کار کرده‌اند. برخی از دانشجویان بازداشتی از پیش فعالیت‌ داشته و حتی در محاکم پرونده‌هایی داشته‌اند. تقریبا می‌توان گفت آنهایی که آزاد نشده‌اند، اکثرا در محاکم قضایی پرونده دارند. ما با قوه قضاییه در ارتباط هستیم و تلاشمان را برای رفع این مشکلات می‌کنیم. حتی دانشجویانی که پیش از این جریانات بازداشت شده بودند، توسط عفو رهبری آزاد شدند.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران در پایان گفت:‌ برخی از این افراد بازداشت شده در جریانات اردیبهشت ماه دستگیر شدند و در نهایت احکامی هم برای آنها صادر شده بود اما اجرا نشد، لذا اکثر آنها مشمول عفو رهبری شدند، اما آنهایی که حکم شان مشمول عفو نشده، در اعتراضات اخیر نیز فعالیت داشته‌اند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دانشگاه تهران عفو رهبری معاون دانشجویی دانشگاه تهران دانشجوی بازداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۷۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا از مرز ۴۰۰ هزار مجوز عبور کرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،آقای امیر سیاح رئیس مرکز بهبود محیط کسب و کار در گفتگو با بخش خبری اقتصاد و بازار شبکه خبر به تشریح وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا پرداخت . متن این گفتگو به شرح ذیل است : 

سوال: بفرمایید که چه تعداد از مجوز‌های کاغذی چه صنفی و چه دستگاهی تاکنون شناسه یکتا گرفتند؟

آقای سیاح: ساعاتی پیش ۴۰۰ هزارمین مجوز کاغذی شناسه یکتا شد و تعداد مجوز‌های کاغذی که تا امروز شناسه یکتا گرفتند از ۴۰۰ هزار تا گذشت، دو دقیقه پیش ۴۰۱ هزار و ۴۹۰ تا بوده و به همت الحمدلله فراخوانی که صدا و سیما داده و اتحادیه و استانداری‌ها داده این لحظه‌ای بالا می‌رود، استان‌هایی که پیشتاز هستند همچنان لرستان و گیلان با فاصله پیشتازند بعد از آن همدان و خراسان جنوبی و چهارمحال دارند تعقیب شان می‌کنند، تهران و زنجان و البرز هم خوب هستند، آنهایی که عقب هستند و باید حرکت کنند و هنوز ۱۰ درصد هم نشدند گلستان و بوشهر و ایلام باید بیشتر تلاش کنند، آنهایی که رشدشان حرکتی زدند از پریروز تاکنون اردبیل رشدش زیاد بوده، قم زیاد بوده، کهگیلویه و بویراحمد نسبت به هفته پیش خیلی رشد کرده، تهران و زنجان و البرز هم ششم و هفتم و هشتم هستند جزو بالا و آذربایجان شرقی دارد تعقیب شان می‌کند. در دستگاهی ها، ملی استاندارد از همه جلوتر است و بعد از آن وزارت ورزش اینها همه بالای ۲۰ درصد مجوزهایشان را الکترونیکی کردند، انرژی اتمی، نظام پزشکی، وزارت نفت، نظام مهندسی کشاورزی و نظام دامپزشکی مجوزهایشان را بیشتر از همه الکترونیکی کردند. امروز خبر خاصی که اتفاق افتاد به جز این که از مرز ۴۰۰ هزار تا عبور کردند این است که بزرگان اتحادیه املاک کشور تشریف آوردند به مرکز ملی بهبود کسب و کار و خودشان مجوز‌های کاغذی شان را الکترونیکی کردند و اعضای اتحادیه را در سراسر کشور دعوت کردند که مجوزشان را الکترونیکی کنند و نشان دهند که جلوتر از همه به قانون احترام می‌گذارند و آماده نظارت‌های پسینی هستند و آماده هستند که آنهایی که زیرزمینی کار می‌کنند، بدون مجوز کار می‌کنند ان شاءالله یا قانونی و با مجوز باشند یا از میدان کاسبی حذف شوند، بدون مجوز نباید کشی باشد. امیدواریم که با همت اتاق اصناف و وزارت صمت و همه اتحادیه‌های املاک در سطح کشور واقعاً اولین اتحادیه‌ای که همه مجوزهایش الکترونیکی شود و جشن خداحافظی با مجوز‌های کاغذی را می‌گیرد همین مشاوره‌های املاک باشند.

سوال:  اگر فعالان اقتصادی چه صنفی، چه دستگاهی اقدام نکنند برای دریافت و تبدیل مجوز‌های کاغذی به مجوز‌های الکترونیکی و شناسه یکتا تبعاتش چیست؟

آقای سیاح: ما امیدواریم که این اتفاق نیفتد و تا ۲۵ اردیبهشت دیگر همه مجوز‌های کاغذی شناسه یکتا شده باشند، اما اگر کسی خدایی نکرده نه به دلیل لجبازی با قانون مثلاً مسافرت بوده مریض بوده نتوانسته برود و این کار را انجام بدهد به تدریج خدمات دولتی شان قطع می‌شود چرا که طبق نص صریح قانون دو سال بعد از لازم الاجرا شدن قانون تصویب صدور مجوز‌ها یعنی روز ۲۶-۲-۱۴۰۳ دو سالگی لازم الاجرا شدن این قانون دیگر مجوز‌های کاغذی بدون اعتبار هستند و، چون ارتباطات شهروندان با حکومت و فعالان اقتصادی و حکومت دارد الکترونیکی می‌شود، سیستم‌های حکومتی و بانکی و قضایی و اماکن پلیس و همه سیستم‌های حکومتی دیگر مجوز‌های کاغذی را از فردای ۲۵ اردیبهشت یعنی ۲۴ اردیبهشت دیگر نمی‌شناسند و خدایی نکرده اگر کسی تا آن موقع مجوزش را الکترونیکی نکرده باشد ممکن است دچار مشکل شود، این کار هم خیلی آسان است ۲۴ ساعته در خانه شب با گوشی هر کسی می‌تواند انجام دهد در مجوز‌های آر بروند یک فیلم راهنما است فیلم دو دقیقه بیشتر نیست، فیلم را نگاه کنند و مراحلش را یاد بگیرند ۱ - ۲- ۳- ۴ چهار مرحله بیشتر ندارد و یک کد می‌دهند به گوشی شان و پروانه الکترونیکی شان صادر می‌شود، کاملاً غیرحضوری، کاملاً بدون کاغذ و رایگان شبانه روزی هم است یک کار آسانی است که کسبه محترم، فعالان اقتصادی انجام بدهند تا ان شاءالله ارتباط شان با حکومت غیرحضوری شود و سرویس‌های حکومتی را غیرحضوری بگیرند و از آن مهمتر آنهایی که زیرزمینی و بدون مجوز کار می‌کنند را سیستم‌های دولتی بتوانند بشناسند و ان شاءالله آنها را حذف کنند یا بیایند تحت نظارت با جواز و مجوز کار کنند یا اگر نمی‌توانند قانونی کار کنند، اگر نمی‌توانند استاندارد داشته باشند، تأییدیه بهداشتی داشته باشند، تحت نظارت پلیس باشند و قانونی نمی‌توانند کار کنند حذف شوند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ادامه خیزش دانشجویان آمریکایی؛ این بار در تگزاس
  • کاهش پرونده‌های رسوبی در سازمان قضایی نیروهای مسلح
  • واکنش سازمان ملل به بازداشت دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی سرپرست شهرداری نور شد
  • تعرض نیروهای امنیتی به دانشجویان حامی فلسطین در قاهره
  • آغاز پذیرش دانشجوی دکتری بدون آزمون در دانشگاه آزاد
  • تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا از مرز ۴۰۰ هزار مجوز عبور کرد
  • برگزاری ۹۰ رویداد در نود سالگی دانشگاه تهران
  • برزخ دانشجویان هنگام ورود به دانشگاه ها
  • ۲ استان فارسی در جمع دانشجویان نمونه کشوری