Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-24@06:52:38 GMT

هزینه کمک‌های بنزینی چقدر است؟

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۵۹۶۲۹

آفتاب‌‌نیوز :

بعد از سهمیه‌بندی بنزین و افزایش قیمت از ۱۰۰۰ به ۱۵۰۰ برای نرخ سهمیه و ۳۰۰۰ تومان به صورت آزاد، قرار بر این شد تا منابع ناشی از افزایش قیمت در قالب کمک حمایتی به مردم برگردانده شود.

در این راستا دولت برنامه خود را بر پرداخت نقدی قرار داد تا در هر ماه برای گروه‌های هدف به تناسب تعداد افراد خانواده به حساب سرپرست خانوار واریز انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین اعلام شد که پرداختی‌ها بین حدود ۶۰ میلیون نفر و در گروه‌های هدف انجام می‌شود که در روزهای اخیر دو مرحله پرداختی انجام شده و فردا شب(شنبه) مرحله سوم در ماه جاری واریز می شود. با این‌که اعلام شده احتمالا حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان از محل اختلاف قیمت بنزین ایجاد می‌شود ولی مشخص نیست که این رقم برای چند ماه برآورد شده و از سوی دیگر در هر ماه چقدر بین گروه‌های هدف توزیع خواهد شد.

این در حالی است که رقم پرداختی به خانوارها نیز یکسان نیست؛ به طوری که برای خانوارهای تک نفره ۵۵، دو نفره ۱۰۳، سه نفره ۱۳۸، چهار نفره ۱۷۲ و پنج نفره و بیش‌تر ۲۰۵ هزار تومان تعیین شده است.

در این حالت اگر از مبالغ پرداختی میانگین گرفته و یا به طور متوسط برای خانوارها واریزی ۱۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شود، در هر ماه برای ۶۰ میلیون نفر وبه عبارتی ۱۹ میلیون خانوار حدود ۱۹۰۰ میلیارد تومان منابع لازم است که البته این رقم می تواند بیش از این باشد. از سوی دیگر ۳۰ هزار میلیارد تومانی که دولت اعلام کرده از محل بنزین ایجاد می‌شود، اگر زمان آن تا پایان سال باشد، به طور میانگین ماهی ۶۰۰۰ میلیارد تومان را در بر می‌گیرد.

در طرح حمایت معیشتی دولت مددجویان کمیته امداد، بهزیستی، زنان سرپرست خانوار، بازنشستگان، مستمری بگیران، معلمان، روستاییان و عشایر، کارگران، کارمندان و اقشار کم درآمد جامعه هدف را تشکیل می دهند.

این در حالی است که دولت در هر ماه بابت یارانه نقدی ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومانی که برای ۷۸ میلیون نفر انجام می‌شود، حدود ۳۵۰۰ میلیارد تومان هزینه می‌کند و اگر در طرح حمایتی ماهانه ۱۹۰۰ میلیارد تومان هزینه شود، بیش ۵ هزار میلیارد تومان خرج پرداخت‌های نقدی می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بنزین سهمیه بندی بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۹۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب چهار سهمیه المپیک توسط قایقرانان ایرانی

مسابقات انتخابی المپیک رویینگ و آب‌های آرام در دو کشور کره‌جنوبی و ژاپن به پایان رسید و سهم قایقرانی ایران کسب چهار سهمیه المپیک پاریس بود.

رویینگ برای اولین بار توانست در قایق دونفره صاحب سهمیه شود. به این ترتیب تعداد ورزشکارانی که به المپیک پاریس می‌روند، پنج نفر هستند.

پیش از این بیشترین تعداد سهمیه قایقرانی در المپیک ۲۰۱۲ لندن بود که چهار سهمیه آن هم در انفرادی داشت.

مجلل در بازی‌های آسیایی هانگژو توانست مدال نقره رویینگ چهار نفره را بگیرد. او سپس در مسابقات زیر ۲۳ سال آسیا دو مدال طلا در رویینگ یک نفره و رویینگ دونفره گرفت. مجلل در انتخابی تیم ملی هم توانست عنوان نخست را به دست آورد و در نهایت در انتخابی المپیک با کسب مدال برنز، سهمیه المپیک گرفت.

زوج جاور و نوروزی در بازی‌های آسیایی هانگژو تشکیل شد که حاصل آن مدال نقره دونفره بود. این دو نفر همچنین در رویینگ چهار نفره هم نقره گرفتند. پس از آن این زوج برای انتخابی المپیک آماده شدند که با تاریخ‌سازی توانستند برای اولین بار سهمیه رویینگ دونفره را بگیرند. مهسا جاور نیز بازگشت خوبی به ورزش قهرمانی داشت و حاصل آن دو نقره بازی‌های آسیایی و کسب سهمیه المپیک پاریس بود.

محمدنبی رضایی برای المپیک توکیو در انتخابی تیم ملی به عادل مجللی باخت و نتوانست به مسابقات کسب سهمیه المپیک برود. او بعد از گذشت سه سال در انتخابی المپیک پاریس توانست مدال طلا بگیرد و سهمیه را به دست آورد.

علی آقامیرزایی برای دومین بار توانست سهمیه المپیک بگیرد. او در المپیک توکیو هم سهمیه گرفت و اکنون برای المپیک پاریس هم توانست این سهمیه را تکرار کند.

آقامیرزایی در انتخابی المپیک سوم شد و در این ماده دو سهمیه توزیع می‌شود. نماینده ازبکستان و قزاقستان اول و دوم شدند. با توجه به کسب سهمیه قایق دونفره قزاقستان و طبق قوانین فدراسیون جهانی اولویت سهمیه با قایق گروهی است و به همین دلیل سهمیه قایق یک‌نفره قزاقستان به نفر سوم تعلق گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی پایه و آبی

دیگر خبرها

  • عقب‌نشینی یوفا: لیست‌‌های اروپایی 26 نفره شد
  • راهنمای خرید تشک طبی یک نفره و دونفره
  • هزینه‌های سرسام‌آور تولید اتومبیل‌های فرمول یک
  • اعزام یک کاروان ۸۵ نفره از گلستان به سفر حج عمره
  • اعزام اولین کاروان سفر عمره مفرده از گیلان
  • اعزام کاروان ۸۵ نفره از استان همدان به سرزمین وحی
  • هزینه سفر عمره حدود ۴۲ تا ۴۴ میلیون تومان است
  • بخاری جیبی زیپو، گرمای زمستانی در جیب شما – ایران لایتر
  • کسب چهار سهمیه المپیک توسط قایقرانان ایرانی
  • اعزام تیم ۱۱ نفره کشتی فرنگی نوجوانان قم به جام بین المللی صفوی