Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@18:50:18 GMT

پارک اوتیسم در تبریز احیا شد

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۶۰۱۷۳

پارک اوتیسم در تبریز احیا شد

عضو شورای شهر تبریز گفت: پارک اوتیسم برای استفاده خانواده‌های اوتیسم احیا شده است. ۰۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۷ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، همایش "منِ اوتیسمی" به همت انجمن اوتیسم آذربایجان ظهر امروز در سالن همایش مجتمع ستاره‌باران تبریز برگزار شد.

سعیدالله ملک پور، مدیرعامل انجمن اوتیسم آذربایجان در ابتدای این همایش اظهار داشت: شاید 20 سال پیش کلمه اوتیسم در جامعه ناشناخته بود اما در سال 82 که فرزند ما دچار مشکل شده و اوتیسم را تشخیص دادند، متوجه شدیم که باید سال‌ها با این موضوع کنار بیاییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یک بیمار اوتیسم تمام اعضای خانواده را با خود درگیر می‌کند. تا اینکه در سال 84 و علی‌رغم کمبود امکانات، به بهزیستی مراجعه کرده و برای نخستین بار درخواست تأسیس انجمن اوتیسم تبریز را ارائه کردیم. حتی آن زمان نام اوتیسم در لیست معلولیت‌های بهزیستی وجود نداشت. از سال 87 فعالیتمان را آغاز کردیم اما علی‌رغم گذشت 11 سال از آغاز به کار، هنوز کار خاصی برای اوتیسمی ها انجام نداده‌ایم.

ملک پور ادامه داد: بر اساس نظر کارشناسان، هر یک از بیماران اوتیسم به صورت روزانه به حدود 8 ساعت به آموزش انفرادی نیاز دارد. هر یک از کودکان اوتیسم به یک مربی نیاز دارند. آموزش هر یک باید در یک اتاق مجزا برگزار شود. با در نظر گرفتن این مسائل و با توجه به هزینه‌ها تاکنون نتوانسته‌ایم اقدام اساسی در این رابطه انجام دهیم.

مدیرعامل انجمن اوتیسم آذربایجان با اشاره به کمک‌های خیرین به این انجمن گفت: اگر امروز کمک‌های جامعه خیرین نباشد، نمی‌توانیم یک قدم هم جلوتر برویم. از خیرین درخواست می‌کنم ما را تنها نگذارند چرا که به همت آن‌ها نیاز داریم. یکی از اهداف انجمن اوتیسم آذربایجان تأمین فضا و امکانات آموزشی است. اگر فضایی تهیه‌کرده و آن را مجهز کنیم تا خدمات آموزشی، توان‌بخشی و نگهداری در آنجا ارائه شود، دغدغه خانواده‌ها را کاهش می‌دهیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: پارک اوتیسم را با همکاری مهندس برزگر جلالی، سرپرست سازمان سیما و منظر شهرداری تبریز احیا کرده و می‌خواهیم به صورت بهینه از این فضا استفاده کنیم. ضمن اینکه مرکز سینا را با همت دکتر ترابی و همکاری آقای نادر خداپسند ایجاد کرده‌ایم که جا دارد به خاطر حمایت‌های ویژه، از خانواده خداپسند قدردانی کنم.

آغاز مطالعه برای درمان "فلج مغزی، اوتیسم و ناهنجاری‌های قلبی" با سلول‌های بنیادین در ایراناهدای کلیه‌های پسر "اوتیسمی" به 2 بیمار نیازمند + عکسکشفی تازه برای شناسایی سریع اوتیسم و سرطان در کودکاندرمان فلج مغزی در کودکان و اوتیسم تا 5 سال آینده با سلول‌های بنیادی ‌+ جزئیات

شاهد بهبود خدمات ارائه‌شده به بیماران اوتیسم خواهیم بود

در ادامه این مراسم، سیروس عزیززاده، رئیس بهزیستی شهرستان تبریز اظهار داشت: جا دارد از حامیان و عزیزانی که در این همایش حضور دارند، به ویژه خیرین عزیز قدردانی کنم.

وی افزود: قدمت و تاریخچه اوتیسم به خصوص در تبریز نسبتاً نوپدید است که اخیراً در این شهر به چشم می‌خورد. قدمت مراکز مربوط به اوتیسم که در استان به ویژه تبریز وجود دارند نیز به نیمه اول دهه 90 بازمی‌گردد.

عزیززاده ادامه داد: در حال حاضر در تبریز 4 مرکز داریم که خدمات آموزشی و توان‌بخشی را در حوزه اوتیسم ارائه می‌کنند. در این مراکز مداخلات آموزشی و رفتاری برای جامعه‌پذیری هر چه بهتر بیماران اوتیسم، گفتاردرمانی، رفتاردرمانی، مداخلات دارویی، هنر درمانی و موسیقی‌درمانی در این مراکز انجام می‌شود.

رئیس بهزیستی تبریز با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای ارائه خدمات لازم برای خانواده‌های اوتیسم خاطرنشان کرد: جا دارد از کسانی که مراکز تخصصی بهزیستی را دایر کردند به همراه مربیانی که با این عزیزان کار می‌کنند تا خانواده‌های اوتیسم آرامش بیشتری داشته و جامعه‌پذیری برای این بیماران بهبود یابد، قدردانی کنم.

وی افزود: شاید خدماتی که در این مدت ارائه کرده‌ایم کافی نیست اما باید توجه داشت که قدمت این مراکز به 10 سال نرسیده و هر چقدر که زمان بگذرد، هم امکانات مراکز توسعه می‌باید و هم تجربیات برای ارائه خدمات مطلوب‌تر بیشتر می‌شود.

عزیززاده ادامه داد: مرکز تخصصی سینا برای پذیرش فرزندان بالای 14 سال فعال‌شده و خدمات ارائه می‌کند. مرکز دیگری نیز برای نگهداری شبانه‌روزی فرزندان مبتلا به اوتیسم وجود دارد. اما علی‌رغم تمام مشکلاتی که در رابطه با ارتباطات و جامعه‌پذیری وجود دارد، خانواده‌ها راضی نیستند که کودکان خود را به مراکز نگهداری شبانه‌روزی بسپارند اما گاهی به خاطر بیماری والدین یا شرایط خاص، مجبور به استفاده موقت از این مرکز می‌شوند.

رئیس بهزیستی تبریز با اشاره به اهداف بهزیستی خاطرنشان کرد: جا دارد از خیرین گرامی که در همه حال کنار ما بوده‌اند تشکر کنم. خدمت به اهداف، آرمان‌ها و وظایف سازمان بهزیستی ریشه در فرهنگ و باورهای دینی ما دارد. چه وضعیت اعتبارات ما خوب باشد و چه بد، خیرین همواره در کنار ما حضور داشته‌اند.

وی در پایان گفت: امسال با حمایت شورای شهر تبریز و همت سرپرست سازمان سیما و منظر شهرداری تبریز، پارک اوتیسم سامان یافته و برای استفاده هر چه بهتر خانواده‌های اوتیسم آماده است. شاید تنها مشکلی که در این بخش وجود دارد، بحث پارکینگ این پارک است که در صورت رفع این مسئله، می‌توانیم شاهد استفاده بهینه از این فضا و رفاه بیشتر خانواده‌های اوتیسم باشیم.

ایجاد فرصتی برابر برای بیماران اوتیسم یک وظیفه است

در ادامه این همایش، شکور اکبرنژاد، عضو شورای شهر تبریز گفت: از تمام کسانی که در انجمن حمایت از کودکان اوتیسم سرمایه‌گذاری و فعالیت کرده‌اند، قدردانی می‌کنم. از خداوند می‌خواهم معجزه علم که به نوعی معجزه اصلی است، در زمان کوتاه راه حلی برای این مشکل چاره‌جویی کند.

وی ادامه داد: برخی از مسائل مانند تخریب محیط‌زیست، عدم مدیریت پسماندها و شاید امواجی که امروز در دنیا وجود دارد موجب بروز این بیماری‌ها باشد. باید سعی و تلاش کنیم مسائلی که به ضرر محیط‌زیست است را به حداقل برسانیم.

اکبرنژاد در پایان گفت: برای همه ما در شورا و شهرداری وظیفه است که فرصتی برابر برای این عزیزان ایجاد کنیم. از خداوند می‌خواهم که به دانشمندان و فرزانگان ما این توانایی را بدهد که بخشی از مشکلات خانواده‌های اوتیسم را کاهش دهند.

پارک اوتیسم برای استفاده خانواده‌های اوتیسم احیا شده است

عبدالله تقی پور، رئیس کمیسیون محیط‌زیست و خدمات شهری شورای شهر تبریز هم در ادامه این همایش اظهار داشت: برای نخستین بار در سال 92 با اوتیسم آشنا شدم. جا دارد به خاطر این موضوع از تهیه‌کننده برنامه حرکت که آن زمان کار احداث پارک اوتیسم را آغاز کردند تشکر کنم. آقای برزگر جلالی، سرپرست سازمان سیما و منظر شهرداری نیز این پارک را احیا کردند تا خانواده‌های اوتیسم بتوانند به صورت اختصاصی از این فضا استفاده کنند.

وی افزود: تبریز همیشه در تاریخ نقش‌آفرین بوده است. در همین راستا یکی از اوراق زرین تاریخ را برای ثبت نخستین انجمن اوتیسم در کشور را رقم زدیم. قطعاً حرکت کسانی که چنین فعالیت‌هایی دارند، ماندگار است.

 تقی پور در پایان گفت: از تمام کسانی که برای رفاه و آرامش خانواده‌های اوتیسم تلاش می‌کنند، قدردانی می‌کنم. مادران و پدران این فرزندان معصوم که با تمام سختی‌ها فرزندان خود را در آغوش خود تربیت‌کرده و نمی‌خواهند آن‌ها به در مراکز نگهداری شبانه‌روزی بسپارند، موجب افتخار هستند.

انتهای پیام/111/ع

R7887/P/S6,47/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۰۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی نخستین درمانگاه تخصصی بچه های اوتیسم تا مهرماه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان؛ عضو هیات مدیره بنیاد نیکو کاری دست‌های مهربان اصفهان در آئین بزرگداشت ماه جهانی آگاه سازی اوتیسم که در اولین ومجهزترین مدرسه اوتیسم کشور در ناحیه ۳ آموزش وپرورش اصفهان برگزار شد، گفت: درکنار توسعه فضای آموزشی اولین درمانگاه تخصصی اوتیسم با زیربنای ۱۸۰۰ مترمربع تا مهرماه امسال به بهره برداری می‌رسد.

محمد صافی افزود: برای ساخت این مرکز درمانی بنیاد نیکوکاری دست‌های مهربان تاکنون ۲۰۰ میلیارد ریال هزینه کرده است وطبق برآورد‌ها برای تکمیل ساختمان درمانگاه ۱۲۰ میلیارد ریال دیگر هم هزینه خواهد شد.

وی اضافه کرد: با راه اندازی این مرکز بچه‌های اوتیسم تمامی خدمات گفتار درمانی، شنوایی وبینایی سنجی، کار‌های توانبخشی ودندانپزشکی را دریافت خواهند کرد.

دراین مراسم رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان گفت: درسطح استان ۵۲۲۰ نفردانش آموز با نیاز آموزشی ویژه دارد که بیش از ۲۵۰ نفر از آنها دانش اموزان اوتیسمی هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


روح الله خزایی افزود: برای دانش آموزان اوتیسمی دو مدرسه تخصصی در استان داریم که هردو خیر ساز هستندکه از نظر امکانات وساختمان دراستان وکشور جزو برترین‌ها هستند.

مدیر آموزش وپرورش ناحیه ۳ اصفهان هم گفت: ناحیه ۳ آموزش وپرورش ۱۰۲ دانش آموز اوتیسمی دارد که درمدرسه دست‌های مهربان که باحمایت مجمع خیرین مدرسه ساز استان ساخته شده است، مشغول تحصیل هستند.

علیرضا اکبرپور افزود: باتوجه به اینکه ازسایر نقاط استان وحتی استان‌های دیگر هم درخواست پذیرش دانش آموز اوتیسمی داریم به دنبال ساخت یک مدرسه جدید با مشارکت خیران هستیم که موافقت اولیه گرفته شده است.

 



دیگر خبرها

  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • ‍ بازدید مدیر کل از نحوه فعالیت مراکز نیکوکاری درخدمت رسانی به نیازمندان خراسان شمالی
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در استان کردستان
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق کردستان در سال گذشته  
  • کاهش آمار طلاق در کردستان
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • کودکان پسر ۴ برابر بیشتر از دختران به اختلال طیف اوتیسم مبتلا می‌شوند
  • خمس: دوست دارم در آینده به ایران برگردم
  • هیج وقت حس عدم امنیت در ایران نداشتم |برگردم فقط سرمربی یک تیم خواهم شد
  • راه اندازی نخستین درمانگاه تخصصی بچه های اوتیسم تا مهرماه