Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@16:21:26 GMT

ورشکستگی کشاورزان آمریکایی

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۶۰۵۸۸

ورشکستگی کشاورزان آمریکایی

بیزینس اینساید در گزارشی به موضوع جنگ تجاری آمریکا و چین و تاثیر آن بر کشاورزان آمریکایی پرداخته و نوشته است که آمار ورشکستگی کشاورزان آمریکایی از سال ۲۰۱۱ به بالاترین میزان خود رسیده است.

به گزارش مشرق، اختلاف نظر در مورد اعمال تعرفه کالاها بین دولت آمریکا و چین باعث شده است تا کشاورزان آمریکایی به شدت تحت فشار قرارگرفته و شماری بسیاری از تولید کنندگان محصولات کشاورزی در این کشور دیگر قادر به ادامه فعالیت نباشند و ورشکست شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

رشد اقتصادی آمریکا چقدر کاهش داشته است؟

به گزارش بیزینس اینسایدر، طبق اعلام دفتر کشاورزی آمریکا، کشاورزان این کشور بین ماه‌های ژانویه و سپتامبر ۵۸۰ پرونده ورشکستگی را ثبت کردند.
 
بر اساس آمارها این میزان در مقایسه با سال گذشته ۲۴ درصد افزایش داشته و از سال ۲۰۱۱ به بالاترین میزان خود رسیده است.
 

دولت چین در مقابله با اعمال تعرفه‌های انتقام جویانه دونالد ترامپ، تعرفه‌های شدیدی را بر محصولات کشاورزی آمریکا اعمال کرده است.

جان نیوتن، از اقتصاددانان آمریکایی می‎گوید کشاورزان و دامداران آمریکایی برای مدت طولانی با رکود اقتصاد کشاورزی مبارزه می‌کنند.

به گفته این اقتصاددان آمریکایی این روند برای اقتصاد این کشور نگران کننده است. انتظار می‌رود حمایت‌های دولتی به کشاورزان آمریکایی تا حدی از فشارهای مالی را کاهش دهد، اما این در حالی است که تمامی کشاورزان از کمک‌های تجاری، بیمه محصولات زراعی یا کمک‌های مالی در حوادث طبیعی بهره مند نخواهند شد.

بنابر گزارش‎ها، ورشکستگی کشاورزان در آیووا، کانزاس، مریلند، مینسوتا، نبراسکا، نیوهمشایر، داکوتای جنوبی، ویسکانسین و ویرجینیا غربی افزایش یافته است.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق تحولات لبنان سهمیه بندی بنزین کشاورزی آمریکا ورشکستگی کانزاس ویرجینیا مینسوتا چین ترامپ آیووا دولت آمریکا دولت چین نبراسکا مریلند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۰۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای بی‌اطلاعی آمریکا از طرح حمله خطرناک اسرائیل به رفح

پاتریک رایدر سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در بیانیه‌ای با طرح این ادعا که در حال حاضر هیچ نشانه‌ای از آغاز هرگونه عملیات زمینی بزرگ رژیم صهیونیستی در شهر رفح وجود ندارد، مدعی شد: از طرح حمله (رژیم) اسرائیل به رفح اطلاعی در دست نیست.

به گزارش ایرنا، سخنگوی پنتاگون در این بیانیه ادعا کرد: در حال حاضر از هیچ طرح قابل اجرا در رفح که با طرف آمریکایی در میان گذاشته شده باشد، اطلاعی در دست نیست.

 

بر اساس این بیانیه، گروه‌های مقاومت عراقی روز سه‌شنبه برای اولین بار از تاریخ ۱۳ فوریه (۲۳ بهمن)، ۲ حمله علیه نظامیان آمریکایی در عراق و سوریه انجام دادند.

در ادامه این بیانیه آمده است: از دولت عراق می‌خواهیم که همه اقدامات مقتضی را برای دفاع از نیرو‌های آمریکایی مستقر در این کشور و تضمین امنیت آن‌ها انجام دهد.

این بیانیه می‌افزاید: اگر حملات شبه‌نظامیان به نیرو‌های آمریکایی ادامه یابد، ما مانند گذشته در دفاع از نیرو‌های خود تردید نخواهیم کرد.

ضیاء رشوان رئیس سازمان اطلاع رسانی مصر بامداد امروز (چهارشنبه) در اظهاراتی گفت که ادعای رسانه‌های آمریکایی درباره مذاکرات قاهره و تل آویو پیرامون حمله احتمالی (رژیم) اسرائیل به رفح دروغ است.

رشوان افزود: قاهره بار دیگر مخالفت کامل خود با حمله زمینی رژیم صهیونیستی به رفح را تکرار می‌کند.

وی اضافه کرد: یورش زمینی به رفح به قتل عام، تلفات انسانی بسیار و ویرانی گسترده منجر خواهد شد.

سامح الشکری وزیر خارجه مصر نیز در کنفرانس خبری مشترک با همتای ایرلندی خود، درباره هرگونه اقدام نظامی رژیم صهیونیستی در رفح واقع در جنوب نوار غزه هشدار داد.

الشکری با بیان اینکه در صورت یورش (رژیم صهیونیستی) به رفح بایستی توانایی برای اتخاذ اقدامات بازدارنده وجود داشته باشد، گفت: ممکن نیست وجدان جهانی تداوم این حجم از کشتار در غزه که تاکنون به کشته شدن ۳۴ هزار نفر از جمله ۲۰ هزار زن و کودک رسیده است را تحمل کند.

وزیر خارجه مصر همچنین بر ضرورت توقف این جنگ و ایجاد چارچوبی برای پایان دادن به این مناقشه از طریق تشکیل کشور مستقل فلسطین تأکید کرد.

این درحالی است که تلویزیون رژیم صهیونیستی سه‌شنبه شب مدعی شد که ارتش این رژیم به زودی به رفح حمله خواهد کرد.

«ایتای بلومنتال» تحلیلگر نظامی صهیونیست، گفت: براساس طرح آماده شده برای حمله به رفح، ارتش (رژیم صهیونیستی) از بیش از یک میلیون فلسطینی ساکن این منطقه می‌خواهد به اردوگاه‌های ایجاد شده در مرکز و جنوب نوار غزه بروند.

وی افزود: هزاران چادر در این مناطق از سوی سازمان‌های کمک رسان بین المللی و دیگر کشور‌ها برای ساکنان رفح برپا شده است.

بلومنتال اضافه کرد: براساس طرح (رژیم) اسرائیل که به اطلاع آمریکا و برخی کشور‌های منطقه نیز رسیده است، عملیات ارتش در رفح در چند مرحله و براساس تقسیم بندی شهر رفح به مناطق مختلف انجام می‌شود.

وی گفت: مسئولان اسرائیلی پیش بینی می‌کنند که جابجایی کامل ساکنان رفح ۴ تا ۵ هفته به طول انجامد.

دیگر خبرها

  • درخواست بلینکن از چین: با شرکت‌های آمریکایی عادلانه رفتار کنید
  • ناقوس مرگ حضور نظامی آمریکا در ساحل
  • ادعای بی‌اطلاعی آمریکا از طرح حمله خطرناک اسرائیل به رفح
  • آمریکا: از طرح حمله اسرائیل به رفح اطلاعی نداریم
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان
  • شن‌هایی که مامور خدا بودند
  • معاون وزیر جهاد کشاورزی از چه می ترسد؟
  • خرید ۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • نیوزویک: آمریکا رو به افول است
  • دامی که آمریکا برای عراق پهن کرد