Web Analytics Made Easy - Statcounter

حاجی میرزایی با بیان اینکه باید به دنبال روش های آموزشی با عمق یادگیری بالا باشیم تا آینده بهتری رقم بخورد گفت:آنچه جامعه چه چیزی را یاد می‌گیرد نشان دهنده آینده آن جامعه است.

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری شبستان، «محسن حاجی میرزایی» در اختتامیه چهل و نهمین جشنواره فیلم رشد که در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد با اشاره به پنجاهمین سالگرد جشنواره رشد گفت: تلاش نظام تعلیم و تربیت خلق یادگیری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وزیر آموزش و پرورش افزود: آینده جامعه در گرو کیفیت یادگیری است و  و هر چه این یادگیری عمیقتر باشد آینده بهتری خواهیم داشت. در زمان تولد چیزی نمی دانیم از ابزارهایی مثل گوش، چشم و قلب برای یادگیری که در اختیار ما قرار گرفته است استفاده می  کنیم، از همین رو تمدن محصول دیدن، شنیدن و ادراک است. آنچه انسان را به کمال  یا تنزل می رساند، کیفیت استفاده از این ابزارهاست.

 

وی ادامه داد: 75 درصد آموزش از مسیر دیدن، 13 درصد  از طریق شنیدن و 88 درصد از تلفیق این دو حاصل می‌شود، تنها 12 درصد محصول حواس دیگر ما است. فیلم‌های آموزشی به جهت به کار گیری این ابزارها یادگیری جذاب‌تر و عمیق‌تری را در اختیار دانش آموزان قرار می‌دهد و ظرفیت یادگیری را ارتقا می دهد.

 

حاجی میرزایی فیلم‌آموزشی را بخش مهمی از فرایند تعلیم و تربیت دانست و گفت: اگر در گذشته وسیله‌ای برای کمک به آموزش بود، امروز تمام آموزش از طریق این عرصه صورت می گیرد.

 


وی با بیان اینکه باید به دنیال روش های آموزشی با  عمق یادگیری بالا باشیم  تا آینده بهتری رقم بخورد گفت:آنچه  جامعه چه چیزی را یاد می‌گیرد نشان دهنده آینده آن جامعه است.

 

 

پایان پیام/260

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز جمعه مسجد راهپیمایی مسجد هفته بسیج خطبه های نماز جمعه سهمیه بندی بنزین اصفهان خطبه نماز جمعه گرانی بنزین جشنواره فیلم رشد فیلم رشد وزیر آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۱۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس دولتی امسال ضعیف‌تر می‌شوند؟ 

به گزارش جام جم آنلاین، ابراهیم سحرخیز، کارشناس آموزشی و معاون پیشین آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه عملکرد آموزش و پرورش را در سالی که گذشت چگونه ارزیابی می‌کنید؟ عنوان کرد: معتقدم در چند سال اخیر در آموزش و پرورش شاهد حرکت رو به جلو و تحول نبوده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه کمبود معلم و کسری بودجه دو مشکل اصلی آموزش و پرورش است، توضیح داد: آموزش و پرورش هر سال دست‌کم با حدود ۲۵ درصد کمبود بودجه مواجه می‌شود. به همین دلیل نمی‌تواند مطالبات خود را که بیشتر آن نیز صرف حقوق می‌شود، پرداخت کند.

سحرخیز با بیان اینکه آموزش و پرورش با کمبود حدود ۳۰۰ هزار معلم نیز رو به رو است، ادامه داد: چنین مسائلی سبب شده که شاهد افت کیفیت و به حاشیه رفتن عدالت آموزشی باشیم که این روز‌ها به بحران بدل شده است.

‌این کارشناس آموزشی ادامه داد: مشکلات مالی آموزش و پرورش سبب شده که برخی معلمان انگیزه خود را برای تدریس و کیفیت بخشی به آموزش از دست بدهند و به این شکل اداره مدارس نیز دچار مشکل شود.

 معاون پیشین آموزش و پرورش درباره اینکه وزیر آموزش و پرورش گفته می‌خواهد سرانه مدارس شهری را به مدارس شبانه‌روزی، روستایی و مناطق محروم بدهد نیز عنوان کرد: چند سال است که به مدارس دولتی سرانه پرداخت نمی‌شود و اگر این روند ادامه پیدا کند شرایط مدارس دولتی نامناسب‌تر خواهد شد.

 وی ادامه داد: به این شکل مدارس دولتی که کلاس‌های درس آن‌ها ۴۰ تا ۵۰ نفره برگزار می‌شود بیشتر دچار مشکل می‌شوند، زیرا مدیران مدارس نمی‌توانند کلاس جبرانی، پرورشی و فوق برنامه برگزار کنند.
 
به گفته سحرخیز چنین رویکردی سبب ضعیف‌تر شدن مدارس دولتی در سال پیش‌رو خواهد شد.

معاون پیشین آموزش و پرورش درباره پیامد‌های تغییر نکردن رویکرد آموزش و پرورش نیز توضیح داد: برای نجات آموزش و پرورش باید بودجه این وزارتخانه واقعی شود تا بتوان مشکلات این وزارتخانه را برطرف کرد.

وی با اشاره به اینکه با استفاده از معلمان بازنشسته نمی‌توان مساله کمبود معلم را جبران کرد، عنوان کرد: این در حالی است که اضافه کاری و مطالبات معلمان نیز به موقع پرداخت نمی‌شود.

 سحرخیز با اشاره به اینکه مدیران آموزش و پرورش نیز بی‌تجربه هستند و این وزارتخانه را به درستی نمی‌شناسند، ادامه داد: در واقع این مدیران در بین معلمان پایگاه مناسبی ندارند و نمی‌توانند مشکلات را به درستی مدیریت و برطرف کنند.

این کارشناس آموزشی یادآور شد: بنابراین اگر رویکرد مدیریت آموزش و پرورش تغییر نکند مشکلاتی مانند فقر یادگیری دانش آموزان، کمبود معلم و کلاس‌های متراکم برطرف نخواهد شد و آموزش و پرورش به اهدافی که برای آن در نظر گرفته شده دست پیدا نمی‌کند.

دیگر خبرها

  • تصاویری از کارگاه آموزشی احکام ویژه کودکان و نوجوانان در روستای الیف
  • مهارت‌های پرتقاضا در بازار کار آینده
  • ارائه آموزش‌های امدادی و فرهنگی هلال احمر قم به مسافرین نوروزی
  • طرح «شهید محمودوند» برای جذب بازماندگان از تحصیل در سقز اجرا شود
  • ساماندهی پدیده زباله‌گردی و کودکان کار طی ماه‌های آینده
  • ضرورت توجه به خوشنویسی در کتاب‌های آموزشی
  • مدارس دولتی امسال ضعیف‌تر می‌شوند؟ 
  • متکی: نباید در کمیسیون‌های مجلس دنبال رسیدن به ریاست باشیم
  • منچستریونایتد در پی تقویت خط دفاع با جرد برنتویت
  • ابتکار بولونیا در افزایش مهارت و مشارکت اجتماعی جوانان