Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر خارجه آمریکا روز جمعه با انتقاد از سرمایه‌گذاری‌های عظیم چین در پاکستان گفت: اگر پکن همچنان به سرمایه گذاری‌های غول پیکر خود ادامه دهد، اسلام آباد با آسیب‌های اقتصادی طولانی مدت مواجه خواهد شد.

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا به نقل از روزنامه پاکستان تودی، "آلیس ولز" معاون وزیر خارجه آمریکا در امور آسیای جنوبی و مرکزی در مرکز بین المللی محققان "وودرو ویلسون" گفت: کریدور اقتصادی چین و پاکستان (سی پک) که از سوی هر دو کشور آسیایی به عنوان یک تغییر دهنده بزرگ معرفی شده است، تنها سودمند برای چین است و آمریکا برای سود بیشتر پاکستان الگوی بهتری را ارائه می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: ابتکار عمل چند میلیارد دلاری توسط وام های غیر تجاری در حالی در قالب کریدور اقتصادی سی پک صورت می گیرد که در این مسیر شرکت های چینی نیروی کار و مواد خود را به پاکستان منتقل می کنند.

ولز تاکید کرد: کریدور اقتصادی سی پک در درجه اول متکی به کارگران و منابع چینی است، و با راه انداختن این پروژه اقتصادی سطح بیکاری در پاکستان افزایش خواهد یافت.

معاون وزارت خارجۀ امریکا در امور آسیای جنوبی و مرکزی همچنین با انتقاد از نقش چین در روند صلح افغانستان گفت: چین تاکنون همچون یک بازیگر واقعی در توسعه و با ثبات سازی افغانستان گامی برنداشته است.

ولز افزود: پکن می‌خواهد برای تحقق راه حل سیاسی به بحران افغانستان با واشنگتن همکاری کند، اما به گفتۀ او این همکاری تاکنون دیده نشده‌است.

به گفته ولز، چین حتی وعده‌ هایی را که برای استخراج یک معدن مس در افغانستان کرده بود، عملی نکرده‌است.

بیشتر بخوانید: من نبودم هنگ‌کنگ در ۱۴ دقیقه توسط چین ویران می‌شد روسیه، آمریکا، چین و پاکستان درباره افغانستان رایزنی خواهند کرد

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: افغانستان پاکستان چین آمریکا ولز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۱۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد دیپلمات طالبان در کراچی از عدم همکاری دولت پاکستان

سرکنسول حکومت طالبان در کراچی اظهار داشت دولت پاکستان برای بازپس گیری املاک بانک ملی افغانستان در این شهر همکاری نمی‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «عبدالجبار تخاری» سرکنسول حکومت طالبان در کراچی گفت املاک بانک ملی افغانستان غصب شده است.

وی افزود باوجود تلاش‌ها اما وزارت خارجه و پلیس پاکستان برای پس گرفته این املاک همکاری نکرده‌اند.

تخاری در شبکه اجتماعی ایکس نوشت  شبکه اکس نوشت که با مقامات وزارت خارجه پاکستان درحال رایزنی است تا امکلات مربوط به بانک ملی افغانستان را پس بگیرد.

سرکنسول حکومت طالبان در کراچی دو هفته پیش نیز در دیدار با «واجد علی» رئیس گمرکات این شهر پاکستان خواستار آزادی تجهیزات یک موسسه مین روبی شده بود که در یک سال گذشته توقیف شده بود.

این در حالی است که بیشتر مؤسسات مین‌روبی در افغانستان با مشکل کمبود تجهیزات مواجه هستند و آلودگی اراضی افغانستان با مین و مواد منفجر نشده باقیمانده از زمان جنگ‌ها، مشکلات جدی را متوجه جان و مال مردم ساخته است.

طالبان خواستار آزادی 450 کانتینر بازرگانان افغان در کراچی شداعتراض احزاب سیاسی به اخراج اجباری پناهجویان افغان در کراچیمحکومیت عادی سازی روابط کشورهای اسلامی با رژیم صهیونیستی در نشست کراچی

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • یک دستیار نزدیک رهبر طالبان افغانستان در پاکستان کشته شد + عکس
  • آمریکا از پاسخ به استفاده از پایگاه نظامی پاکستان طفره رفت
  • مهاجرین افغانستانی بازگشته در خطر انفجار مین
  • انتقاد طالبان از عدم همکاری اسلام آباد
  • انتقاد دیپلمات طالبان در کراچی از عدم همکاری دولت پاکستان
  • سیاستمدار پاکستانی: اسلام‌آباد ۲ پایگاه به آمریکا داده است
  • مقام حماس: آمریکا مذاکرات آتش‌بس را به بن‌بست می‌کشاند
  • اخراج ۲۷۷ نفر از پناهجویان افغانستانی از پاکستان
  • اخراج ۲۷۷ نفر با آغاز مرحله دوم اخراج پناهجویان از پاکستان
  • شبه‌نظامیان مستقر در افغانستان منافع اقتصادی پاکستان را هدف گرفته است