Web Analytics Made Easy - Statcounter

در دیدار روسای مراکز توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و مرکز مطالعات استراتژیک دینی عتبه مقدسه عباسیه عراق ظرفیت همکاری‌های مشترک مورد بررسی قرار گرفت.

خبرگزاری شبستان، گروه اندیشه: در دیدار ریاست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و رئیس مرکز مطالعات استراتژیک دینی عتبه مقدسه عباسیه عراق، دو طرف بر عزم جدی خود به منظور توسعه حوزه های مطالعاتی غرب شناسی انتقادی، اندیشه معاصر جهان اسلام، شرق شناسی و نقد سکولاریسم و مدرنیته و کلام و اندیشه اسلامی با استفاده از تجربه ها و پتانسیل های علمی اندیشمندان حوزوی و دانشگاهی در هر دو کشور تأکید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این دیدار، حجت الاسلام والمسلمین «علی محمد حکیمیان»، وجود طیف وسیعی از اندیشمندان اصیل و دلسوز فرهنگ و اندیشه اسلامی در حوزه های علمیه و سایر مجامع علمی عراق را یکی از ظرفیت های مهم در آن کشور دانست که می توانند در شرایط کنونی این کشور زمینه ساز تحولی اساسی در عرصه های علمی و فرهنگی قرار گیرند.

 

رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تاکید کرد: توجه به نیازهای جامعه از ضروریات حوزه تحول در علوم انسانی است و این امر باید در کنار تحول در علوم انسانی با رویکرد اسلامی مورد توجه بسیار قرار گیرد تا این دسته از علوم بتوانند پاسخگوی نیازهای جامعه خود باشند.

 

همچنین حکیمیان از اندیشمندان و دانشجویان وابسته به عتبه شریفه عباسیه عراق دعوت کرد تا از تجارب اساتید پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و آثار ارزشمند علمی تولید شده در این مرکز در فعالیت های علمی و تأسیسی خود در این عرصه استفاده کنند و همکاری دو مرکز حول محورهای ترجمه و انتشار آثار به زبان عربی، تألیف آثار و انجام پژوهش های مشترک به زبان عربی، برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی کوتاه مدت توسعه یابد.

 

حجه الاسلام والمسلمین «سید هاشم میلانی» نیز در این دیدار ضمن استقبال از پیشنهاد پژوهشگاه برای همکاری اظهار داشت: آثار تولید شده در پژوهشگاه را مورد بررسی قرار داده ایم و بر ظرفیت های مناسب این آثار برای اهداف مرکز مطالعات استراتژیک دینی عتبه شریفه عباسیه واقفیم. بسیاری از این آثار می توانند منابع قابل توجهی برای پژوهش ها و دوره های آموزشی آن مرکز باشند.

 

رئیس مرکز مطالعات استراتژیک دینی عتبه مقدسه عباسیه عراق تاکید کرد: ارائه آموزش های تخصصی به استادان و مولفان آثار به منظور آشنایی با زبان عربی فصیح برای توسعه همکاری ها و مفاهمه ضروری است و استفاده از ظرفیت اساتید و آثار پژوهشگاه برای طراحی سرفصل های دوره آموزشی غرب شناسی انتفادی و تهیه منابع مرتبط به زبان عربی از اولویت های مرکز مطالعات استراتژیک دینی عتبه مقدسه عباسیه است.

 

گفتنی است، در پایان مقرر شد فهرستی از آثار مرتبط پژوهشگاه به منظور تحقق برنامه های ذکر شده در این دیدار تهیه و با هدف ارزیابی در جهت تدوین متون آموزشی و منابع درسی و پژوهشی آن مرکز ارائه شود. همچنین، پیشنهاد برگزاری دوره های آموزشی مشترک میان پژوهشگاه و عتبه شریفه عباسیه با ارائه مدرک نیز مطرح شد و تهیه طرح در این زمینه مورد توافق قرار گرفت.

 

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد راهپیمایی هفته بسیج کانون های فرهنگی هنری مساجد مساجد نماز جمعه کتاب اردبیل سهمیه بندی بنزین اصفهان علوم انسانی اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۳۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متاسفانه با یک آپارتاید علمی از سوی کشورهای غربی مواجهیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری در دیدار با دکتر وادین پتروویچ رئیس دانشگاه بیوتکنولوژی اوفای روسیه اظهار داشت: این پژوهشگاه قطب مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی ایران و منطقه است و ما در این پژوهشگاه در مرز های دانش و نیازهای ایران و منطقه در حال فعالیت علمی هستیم.

وی افزود: تا کنون فعالیت های فراوانی در حوزه تشخیص زود هنگام سرطان، مطالعات اصولی و بنیادین میوه زیتون، کشت غلات و گندم مقاوم به شوری، پروبیوتیک ها و حیوانات مدل بیماری با روش ویرایش ژن، ساخت کیت های تشخیصی انسانی و دام و طیور و ساخت واکسن HPV و واکسن آنفولانزا در پژوهشگاه انجام شده است.

رئیس پژوهشگاه ژنتیک در ادامه گفت؛ در جهان امروز علیرغم شعارهای فریبنده غربی ها، متاسفانه با یک آپارتاید علمی از سوی کشورهای غربی مواجهیم و برای مقابله و عبور از این آپارتاید علمی باید با دانشگاه های کشورهای دوست و همسایه ائتلاف علمی تشکیل دهیم و با این ائتلاف در دانش و فناوری ایجاد قدرت نمائیم که با این ائتلاف علمی می توانیم تهدیدات آینده سلامت بشر و پاندمی هایی نظیر کرونا را شناسای و کنترل کنیم.

دکتر محمدی در پایان عنوان کرد: بر اساس سند روابط علمی بین المللی جمهوری اسلامی ایران، ما در حوزه علمی و فناوری، به دنبال تعاملات بین المللی با دانشگاه های جهان هستیم و با توجه به روابط استراتژیک میان ایران و روسیه، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری علاقمند است با دانشگاه بیوتکنولوژی اوفا در زمینه های مختلف علمی، پژوهشی و فناوری و تبادل استاد و دانشجو و اجرای طرح ها و پروژه های مشترک همکاری های ارزنده ای داشته باشد.

در ادامه این نشست، دکتر وادین پتروویچ رئیس دانشگاه بیوتکنولوژی اوفای روسیه نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در ایران و بازدید از پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری اظهار داشت: دانشگاه بیوتکنولوژی اوفا دانشگاهی با قدمت یک قرن است و در شاخه های مهم بیوتکنولوژی، ژنتیک پزشکی ، ژنتیک دام و طیور و آبزیان و کشاورزی و هوا و فضا فعالیت می کند و اشتراکات علمی بسیاری با پژوهشگاه مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی دارد و مایه مسرت و افتخار ما خواهد بود که تعاملات علمی بالایی با پژوهشگاه شما داشته باشیم.

در پایان این نشست، هیات روسی از بخش‌های مختلف پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری بازدید به عمل آورد.

کد خبر 6086670 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • دوره آموزشی نقد جریان‌های دین‌گریز ایران برگزار می شود
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • با یک آپارتاید علمی از سوی کشور‌های غربی مواجه هستیم
  • متاسفانه با یک آپارتاید علمی از سوی کشورهای غربی مواجهیم
  • تاکید بر تعاملات بین المللی ایران در حوزه علمی فناوری با دانشگاه‌های جهان
  • برگزاری کارگاه آموزشی سبک فرزندپروری با رویکرد اسلامی
  • از اولین دانشگاه شیعی در پاکستان چه می دانیم؟
  • اولین نشست همکاری‌های علمی دانشگاه‌های ایران با کشورهای حوزه بریکس