Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد نخستین دانش آموخته دکتری گرایش فرآوری مواد معدنی در دانشگاه یزد موفق به دفاع رساله دکتری خود شد.

«محسن آقایی میبدی» به عنوان نخستین دانش آموخته دکتری دانشگاه یزد در گرایش فرآوری مواد معدنی، پس از انتشار چهار مقاله ISI و علمی ـ پژوهشی به عنوان دستاوردهای رساله، موفق به دفاع از رساله دکتری خود شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رساله با عنوان «شبیه سازی عملکرد جدا کننده سه محصولی واسطه سنگین به کمک دینامیک سیالات محاسباتی» و با راهنمایی «رضا دهقان» از دانشکده مهندسی معدن و متالورژی و اساتید مشاور «علی اکبر دهقان» از دانشکده مهندسی مکانیک و «حجت نادری» از دانشکده مهندسی معدن و متالورژی به نگارش درآمده است.

دستگاه مورد مطالعه در این رساله جزو آخرین فناوری‌های جدایش ثقلی محسوب  و برای نخستین بار با روش دینامیک سیالات محاسباتی شبیه سازی شده است.

نمونه آزمایشگاهی دستگاه مذکور نیز با استفاده از فناوری پرینتر سه بعدی ساخته شده و با موفقیت برای اعتبارسنجی نتایج شبیه سازی مورد استفاده قرار گرفته است و نتایج کاربردی حاصل از این پژوهش در کارخانه های داخل و خارج کشور قابل استفاده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی رساله دکتری دانشگاه يزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۶۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات۶۰ هزارتن مواد معدنی از بندرخمیر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان پیش‌بینی کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده در حوزه صادرات مواد معدنی از جمله تعیین نرم تخلیه و بارگیری و افزایش سرعت عملیات بندری تا پایان سال جاری، عملکرد صادرات در این بندر چندمنظوره حداقل به یک میلیون تن می رسد.

حسین عباس‌نژاد گفت: در حال حاضر سه شرکت فعال بخش خصوصی در حوزه صادرات مواد معدنی در بندرخمیر فعال است که با تدابیر انجام شده از سوی بنادر استان و برای استفاده حداکثری از مجتمع بندری خمیر در ماه‌های آینده تعداد شرکت‌های فعال در حوزه عملیات بندری به۱۰ شرکت افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: جابه‌جایی بیش از ۱۲ میلیون تن انواع کالا در بنادر غرب هرمزگان

وی با بیان اینکه تمرکز بندر چندمنظوره خمیر بر صادرات غیرنفتی بویژه مواد معدنی است، افزود: پارسال بیش از۴۰۰ هزار تن انواع مواد معدنی شامل سنگ گچ، کلینگر سیمان، بنتونیت و غیره از این بندر به کشورهای امارات و عمان صادر شد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: توسعه بندر چندمنظوره خمیر نیز از طریق الحاق ۱۶۳ هکتار اراضی پشتیبانی درحال پیگیری بوده و مطالعات کار انجام شده است.

عباس نژاد افزود: طرح توسعه بندرخمیر بعد از تصویب در طرح جامع برای ساخت انبار نگهداشت کالای ملوانی، مرکز کنترل ترافیک دریایی و سایر بخش‌های مورد نیاز، امسال وارد مرحله اجرایی می‌شود.

حجم عملیات صادرات مواد معدنی در کل محدوده استان هرمزگان بالغ بر ۲۱ میلیون تن بوده که ۳.۶ میلیون تن در حوزه شهرستان خمیر است.

دیگر خبرها

  • اختتامیه نخستین رویداد چادرو ۱۲ اردیبهشت برگزار می شود
  • نخستین رشته تخصصی دندانپزشکی در بیرجند مجوز گرفت
  • اخذمجوز پذیرش دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته مهندسی آب-آبیاری و زهکشی
  • صادرات۶۰ هزارتن مواد معدنی از بندرخمیر
  • پذیرش دانشجوی دکتری به شیوه استادمحور برای اولین بار کلید خورد
  • (ویدئو) شبیه‌سازی نخستین بمباران هسته‌ای در «هیروشیما»
  • ◄ صادرات یک میلیون تن مواد معدنی به کشورهای حوزه خلیج فارس
  • صادرات ۶۰ هزار تن مواد معدنی از بندرخمیر
  • صادرات بیش از ۶۰ هزار تن مواد معدنی از بندر چند منظوره خمیر
  • ورود پژوهشگران ایرانی به «باستان شناسی جنایی» برای نخستین بار