Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام واحدی گفت: بیمارستان موقوفه آیت الله خوانساری، نمونه موفق وقف مشارکتی است که شهروندان با خرید اوراق یکصد هزار تومانی در این امر خداپسندانه شرکت کردند.

حجت الاسلام «عبدالله واحدی» ضمن تاکید بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و مذهبی در کشور و استان مرکزی به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: استان مرکزی با وجود بیش از 200 امامزاده و پنج هزار موقوفه این ظرفیت را دارد که با استفاده از این ظرفیت های فرهنگی می توانیم در توسعه همه جانبه استان نقش آفرینی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به وجود بقاع متبرکه شاخص همچون 72 تن ساروق، امامزاده عبدالله و آمنه خاتون(ع) و امامزاده محمد عابد (ع) مشهد میقان اراک افزود: آستان مقدس امامزادگان ۷۲ تن ساروق به لحاظ محل حافظ قرآن شدن کربلایی کاظم ساروقی از اهمیت ویژه ای در استان و کشور برخوردار است و ظرفیت تبدیل شدن به قطب گردشگری فرهنگی را دارد.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه برنامه ریزی های لازم نیز برای تحقق این مهم انجام شده است، ادامه داد: در حال حاضر نیز برنامه های گسترده فرهنگی، دینی و گردشگری دراین مکان مقدس انجام می شود.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش به موقوفات استان مرکزی و اهمیت وقف ها با نیت جدید در استان اشاره کرد و گفت: وقف دست جمعی و مشارکتی نیز نمونه ای از فعالیت های ما است که می تواند در جامعه بسیار تاثیرگذار باشد.

 

حجت الاسلام واحدی به بیمارستان آیت الله خوانساری اشاره کرد و ادامه داد: این بیمارستان موقوفه نمونه موفق وقف مشارکتی است که شهروندان با خرید اوراق یکصد هزار تومانی در این امر خداپسندانه شرکت کردند.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه اکنون تعداد قابل توجهی از مردم از خدمات این واحد درمانی استفاده می کنند، افزود: انجام وقف های مشارکتی از این دست از اهمیت ویژه ای برخوردار است و منشا خیرات و برکات فراوان در جامعه است.

 

وی خاطر نشان کرد: در وقف مشارکتی هر فرد به اندازه توان خود می تواند در این کار خیر و خداپسندانه مشارکت کند.

پایان پیام/177

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد راهپیمایی نماز جمعه کانون های فرهنگی هنری مساجد هفته بسیج مساجد کتاب سهمیه بندی بنزین کتابخوانی اصفهان وقف مشارکتی استان مرکزی فرهنگ وقف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۶۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاوران پلیس مرکزی بیش از ۴۲ هزار خدمت روانشناختی ارائه کردند

سرهنگ احسان آنقی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: خدمات مشاوره و روانشناختی نقش تعیین کننده‌ای در ارتقای سلامت روان، تقویت روابط اجتماعی و پیشرفت فردی و اجتماعی در جامعه ایفا می‌کند و توسعه و تقویت این خدمات می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی شهروندان و آرامش جامعه کمک شایانی داشته باشد.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی با اشاره به ارائه خدمات مشاوره‌ای رایگان در تمامی دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری‌های استان مرکزی، گفت: دسترسی آسان به این خدمات در محیط کلانتری‌ها، موجب شده که افراد احساس امنیت و حمایت بیشتری داشته باشند و این امر به کاهش استرس و اضطراب آنان و افزایش همکاری با مجریان قانون منجر شده است.

وی افزود: همچنین مشاوران و روانشناسان مستقر در کلانتری‌ها با تشخیص سریع مشکلات روانی و ارائه راهکارهای مناسب از تکرار رفتارهای مجرمانه جلوگیری و به بازپروری و بازگشت مجرمان به جامعه کمک شایانی می‌کنند.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: این امر علاوه بر کاهش آسیب‌های اجتماعی، در بلند هزینه‌های مربوط به دستگاه قضائی و پلیس را نیز کاهش داده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: سال گذشته ۴۲ هزار و ۱۲۲ مورد خدمات مشاوره فردی در مرکز مشاوره آرامش و دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری‌های این استان ارائه شده است.

سرهنگ آنقی تاکید کرد: تأثیر این خدمات روانشناختی بازتاب مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌های ارجاع شده به دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری‌های استان را به همراه داشته که در چشم انداز اجرایی سال جاری، تقویت و کیفی سازی این خدمات به عنوان یکی از مهم‌ترین برنامه‌های معاونت فرهنگی و اجتماعی دنبال می‌شود.

وی گفت: همچنین در سال گذشته تعداد ۶۸ مورد کارگاه‌های روانشناختی با موضوعات موضوعات فرزند پروری، مهارت‌های کودک و نوجوان، تربیت فرزند، ارتباط با نوجوان، آسیب فضای مجازی در مرکز مشاوره آرامش به صورت تخصصی برای خانواده‌ها برگزار شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی بیان داشت: سامانه تلفنی پلیس پاسخگو به شماره تماس ۰۹۶۵۸۰ نیز به صورت رایگان در ساعات اداری آماده ارائه خدمات روانشناختی رایگان به شهروندان است.

سرهنگ آنقی بیان کرد: عموم مردم می‌توانند از خدمات مرکز مشاوره آرامش فرماندهی انتظامی استان که در زمینه‌های مختلف فردی، تربیتی، تحصیلی، کودک و نوجوان، ازدواج، خانوادگی ارائه می‌شود، بیشترین بهره گیری را داشته باشند.

کد خبر 6081606

دیگر خبرها

  • اگر اسرائیل دوباره اقدام نظامی کند، پاسخ ایران قوی‌تر خواهد بود
  • ببینید | ۳۵ عملیات موفق حزب الله لبنان علیه رژیم اشغالگر در سه روز
  • بررسی مسائل و مشکلات کوی امام علی(ع) اراک
  • برگزاری نشست‌های «گفتگوی بین نسلی» در کانون های مساجد مرکزی
  • نظارت استاندارد بر کیفیت محصولات خام کشاورزی مرکزی
  • افتتاح آموزشگاه مشارکتی شش کلاسه در مهدی‌شهر
  • مشاوران پلیس مرکزی بیش از ۴۲ هزار خدمت روانشناختی ارائه کردند
  • پاسخ ایران به تکرار ماجراجویی صهیونیست‌ها قاطع خواهد بود
  • بیش از ۴۳۰۰ مورد نمونه برداری از مرکز تولیدی مرکزی انجام شد
  • حمله موفق حزب الله لبنان به خودروی نظامی صهیونیست‌ها