Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-شهردار منطقه 2 تبریز از اتمام عملیات مسیرگشایی خیابان عطار نیشابوری خبر داد و گفت: این مسیرگشایی از 40 سال پیش در طرح تفصیلی تبریز آمده بود که در نهایت اجرایی شد.

به گزارش خبرنگار ما، باقر خوشنواز در گفتگو با برنامه رادیویی «شهریمیز» این پروژه را یکی از هفت پروژه آماده بهره برداری در این منطقه دانست و اظهار داشت: مسیرگشایی خیابان عطار نیشابوری به عنوان یکی از مهمترین مسیرهای تردد شهروندان، از ابتدای گلگشت تا پل پیشقدم کمربندی میانی از 10 سال قبل در بودجه شهرداری تبریز تکرار می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه امسال این ردیف بودجه به طور کامل انجام یافته است، افزود: این طولانی شدن پروسه باعث می‌شد به طور مداوم در کمیته‌های فنی، کمیته های کارشناسی، شوراهای ترافیک و... بحث شود که امسال به پایان رسید.

خوشنواز با اشاره به اعتبار اختصاص یافته برای این پروژه، ادامه داد: 30 میلیارد به طور نقدی برای تملک و 2 میلیارد برای اجرای عملیات عمرانی این پروژه هزینه شده است.

شهردار منطقه 2 تبریز با اشاره به ویژگی این پروژه یادآور شد: منتهی الیه ضلع شرقی عطار نیشابوری که دیواری تعبیه شده، یک خط ویژه برای آمبولانس و اتوبوس تعریف شده است. بدین معنی که خودروهای دیگر نباید در این خط ویژه توقف کنند و به راحتی دسترسی به مراکز درمانی و بهداشتی میسر می‌شود.

او احداث «کانال سنگی و شبکه دفع آب‌های سطحی ساری زمین» مقابل میدان پلیس را یکی دیگر از این پروژه‌ها عنوان کرد و گفت: کانال زیر زمینی احداث شده که سیلاب از دامنه‌های شهید کسایی سرازیر شده و مارالان و ساری‌زمی دچار آبگرفتگی می‌شد و مشکلاتی را برای شهروندان به وحود می‌آورد.

خوشنواز ادامه داد: این کانال در ارتفاع 4 متر و با اعتبار تنها 2 میلیارد احداث شده است.

او با اشاره به دیگر پروژه این منطقه، تصریح کرد: «باکس گذاری و ایجاد شبکه دفع آب‌های سطحی مهران رود» از دیگر این پروژه‌ها بود که در محدوده منطقه 4 به عنوان معین این منطقه احداث شده است.

شهردار منطقه 2 تبریز افزود: این پروژه با اعتبار دو میلیارد در زیر زمین از درون مهران رود به میدان معلم و به کانال حیدرآباد وصل می شود.

او همچنین «احداث کانال سنگی و شبکه دفع آبهای سطحی و کنترل سیلاب کوی سهند» را از دیگر این پروژه ها عنوان کرد و گفت: این پروژه به اندازه رضایتمندی شهروندان کوی سهند و ویلاشهر را در پی داشته است که شاید اگر پروژه چند میلیاردی مثل زیرگذر و روگذر بود تا این اندازه رضایتمندی را در چهره شهروندان شاهد نبودیم. .

خوشنواز یادآور شد: این محل به صورت مخروبه مانده بود و محل مزاحمت برای شهروندان و ساکنین پیرامون آن کانال شده بود. یک میلیلارد و 100 میلیون برای این پروژه هزینه شده است که این کانال آبهای آن مسیر را جمع آوری کرده و به کانال الهی پرست وصل می کند و از این نقطه هم به مهران رود وصل می‌شود.

شهردار منطقه 2 تبریز خاطرنشان کرد: تاسیسات بهداشتی آرامستان وادی رحمت و ایجاد 22 چشمه سرویس بهداشتی، احداث نمازخانه و سرویس‌های بهداشتی در پارک عباس میرزا، بهسازی و ساماندهی پارک سهند در کوی سهند از دیگر این پروژه های آماده بهره برداری به شمار می رود.

او در پایان اظهار داشت: این هفت پروژه از پروژه‌های زیرساختی شهری هستند که در زیر زمین هستند و شاید برای شهروندان نمود عینی نداشته باشند ولی نقش آنها در سلامت، بهداشت و بحران شهری بسیار زیاد است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهرداری تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۷۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سد و نیروگاه سریلانکا ساخت مهندسان ایرانی آماده بهره برداری شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حیدری، مدیرعامل شرکت فراب در نشست خبری افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا اظهار داشت: در سال ۱۳۸۷ مقامات دولت ایران و سریلانکا تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به حوزه برق و انرژی کشور سریلانکا امضا کردند و به‌موجب آن قرارداد احداث مگاپروژه سد نیروگاه اومااویا با پیمانکار ایرانی به امضا رسید.

وی افزود: کار این پروژه از سال ۲۰۱۶ در سریلانکا آغاز شد و هم‌اکنون این پروژه با گذر موفق از مراحل تست و پیش‌راه‌اندازی، آماده بهره‌برداری رسمی توسط مقامات دو کشور است.

حیدری خاطر نشان کرد: شرایط جغرافیای خاص کشور سریلانکا با ۱۰۳ رشته رودخانه و بارش‌های شدید موسمی می‌شود به همین دلیل این کشور مشکلاتی در زمینه مدیریت منابع آبی و تأمین برق دارد که در پروژه چندمنظوره اومااویا، هر دوی این موارد دیده شده به‌طوری که با ساخت دو سد جریانی، تونل، نیروگاه زیرزمینی، خط انتقال آب و خطوط انتقال برق، این مگاپروژه با سرمایه‌گذاری ۵۲۰ میلیون دلاری توسط دولت سریلانکا، اجرایی شده است.

وی ادامه داد: این پروژه مجموعاً در مساحتی با طول و عرض ۲۳ کیلومتر در ۴۰ کیلومتر، در منطقه‌ای کوهستانی با بارش‌های موسمی سنگین و بدون جاده‌های دسترسی اجرایی شده، با این شرایط، این پروژه پیچیدگی‌ها و مشخصات منحصربه‌فردی داشته، از جمله آنکه یک شفت قائم ۷۰۰ متری با قطر ۳ متر ایجاد شده تا نیروگاه برق در عمق ۷۵۰ متری زمین احداث شود و آب با فشار برای تولید برق به نیروگاه منتقل شود.

مدیرعامل شرکت فراب اضافه کرد: پروژه چندمنظوره اومااویا شامل دو سد جریانی، تونل، نیروگاه زیرزمینی، خط انتقال آب و خطوط انتقال برق با سرمایه‌گذاری ۵۲۰ میلیون دلاری توسط دولت سریلانکا و به دست متخصصان ایرانی اجرایی شده و هم‌اکنون آماده بهره‌برداری رسمی است.

حیدری اضافه کرد: در این پروژه مجموعاً ۱۲۰ مگاوات ظرفیت تولید برق دیده شده که در دو نیروگاه زیرزمینی ۶۰ مگاواتی است و آب برای ۵ هزار هکتار اراضی کم‌آب سریلانکا مدیریت و هدایت خواهد شد.

وی افزود: مهندسان ایرانی به‌گونه‌ای با استانداردهای دقیق کار را به اجرا رسانده‌اند که در مدت چندین ساله اجرای این پروژه، با وجود پیچیدگی‌های طرح و شرایط سخت محیطی، هیچ خسارت جانی و مالی نداشته‌ایم.

کد خبر 6079865 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • سد و نیروگاه سریلانکا ساخت مهندسان ایرانی آماده بهره برداری شد
  • انتظار بهره‌برداری از پل چهارم بشار یاسوج ۶ ساله شد
  • اجرای ۱۲۰ پروژه شهری در منطقه ۵ شهرداری شیراز
  • بهره برداری از ۸۱ پروژه عمرانی در روستاهای گیلان
  • احداث ۴ زمین ورزشی در ائل‌گلی تبریز
  • احداث ایستگاه‌های اتوبوس تندرو در خیابان آتشگاه اصفهان
  • بهره برداری از ۷۵۰ میلیارد ریال پروژه عمرانی بنیاد مسکن در استان اردبیل
  • اجرای ۱۲ طرح عمرانی و زیربنایی در منطقه آزاد ماکو
  • ◄ اتصال قراملک به بازار تبریز با بهره برداری از خط ۲ متروی تبریز
  • راه آهن رشت بندرکاسپین آماده بهره برداری است