Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری رئیس‌ جمهوری در دانشگاه مازندران گفت: آمادگی داریم که بدون محدودیت مالی، از توسعه زیست‌بوم نوآوری و کارآفرینی در استان حمایت کنیم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری با حضور در دانشگاه مازندران، دو مرکز تخصصی نوآوری و یک کارگاه عملی تولید نمونه محصول این دانشگاه را افتتاح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مرکز نوآوری تخصصی برق و فیزیک کاربردی، مجموعه‌ای نوآور برای استقرار تیم‌های خلاق دانشگاهی و شامل ۴ فضا برای کارگاه‌های عملی تولید نمونه محصول است. امروز همچنین یک کارگاه مکانیک و ساخت در ابعادی حدود ۱۵۰ متر مربع برای تولید نمونه‌های اولیه محصولات نوآورانه و فناورانه دانشگاهیان، در اختیار آنان قرار گرفت.

بخش دیگری از این سفر به افتتاح مرکز نوآوری تخصصی شیمی اختصاص داشت؛ این مرکز تخصصی نوآوری، در ابعاد ۱۰۰ متر مربع تجهیز شده است و خدمات را به شرکت‌هایی که در حوزه مواد و شیمی فعال هستند، ارائه می‌کند.

این دانشگاه قرار است به زودی مرکز نوآوری تخصصی علوم و فناوری‌های زیستی در ابعاد ۴۵۰ متر مربع را به کسب و کار‌های نوآورانه این حوزه اختصاص دهد.

ستاری همچنین از نمایشگاه دستاورد‌های مرکز رشد دانشگاه مازندران بازدید کرد و با فعالان فناور مستقر در این مرکز به گفتگو نشست.   ۲۱ واحد فناور و نوآور در فضای ۶۰۰ مترمربعی این مرکز رشد مستقر هستند و عمدتاً در فنی و مهندسی، علوم پایه و کشاورزی محصولات و خدمات خود را ارائه کرده‌اند.

حسگر حفاظت پیرامونی فیبر نوری، نانومواد هیدروژل هیبریدی، پایشگر محیط، آنزیم‌های صنایع شوینده، پهپاد سم پاش، زئولیت، دستگاه ضد جرم گیری رادیاتور، شناور‌های بدون سرنشین، سوند غیر تهاجمی، نرم افزار پلاک خوان، دستگاه دیاگ، دستگاه بیوگاز صنعتی، فروش محصولات به روش آنلاین مولد اوزون، دستگاه پلاسما برای آبگیری نخ، رفع کننده پلاسمایی رفع کننده آلودگی پاک کننده، عملگر پلاسمای ناپایا در صنایع هوافضا، از مهم‌ترین محصولات و خدمات فناورانه ارائه شده توسط فناوران خلاق مستقر در مرکز رشد دانشگاه مازندران است.

در بخش دیگری از این سفر قرارداد تأسیس و بهره‌برداری از مرکز رشد واحد‌های فناور قائم‌شهر با حضور معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری به امضای رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و رییس پارک علم و فناوری مازندران رسید.

ستاری در مراسم امضای این قرارداد با بیان این‌که از هر گام نوآورانه به مقصد رونق کسب و کار‌های دانش‌بنیان و رونق زیست‌بوم نوآوری حمایت می‌شود، گفت: عطف رشد نگاه‌ها به اهمیت نوآوری نیروی انسانی خلاق، گام تازه‌ای است که در بسیاری از استان‌های ما از جمله، مازندران آغاز شده است؛ مردم جامعه از جمله ساکنان استان به این باور برسند که توسعه امری درون زا است و از خارج زیست‌بوم استان، نمی‌توان توسعه را تزریق کرد.

به گفته معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، اگر خود استان به مدد نیروی انسانی خلاقش توسعه را رقم بزند، کمک‌ها و حمایت‌ها نیز می‌تواند روند توسعه پایدار را شتاب ببخشد.

رییس ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش‌بنیان با بیان این‌که آمادگی داریم که بدون محدودیت مالی، از توسعه زیست‌بوم نوآوری و کارآفرینی در استان حمایت کنیم، افزود: استان باید نسبت به ماندگار ساختن نیروی انسانی جوان، خلاق و حفظ آنان حساس باشد و زمینه‌ای را فراهم کند تا اشتغال نوآور این سرمایه ارزشمند در داخل استان رخ دهد. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز آماده است تا به طور کامل از این روند حمایت کند.

رییس بنیاد ملی نخبگان، از اهمیت دانشگاهیان به عنوان سرمایه بالقوه در اختیار استان مازندران گفت و ادامه داد: ۶ هزار دانشجویی که در اختیار دانشگاه آزاد قرار دارد یک ظرفیت ارزنده است.

وی افزود: در حالی که دانشگاه استنفورد ۱۱ هزار دانشجو دارد این سرمایه در اختیار این دانشگاه است و باید حضور این تعداد دانشجو اثرمندی خود را در زندگی مردم و تولید ناخالص داخلی نشان دهد. این تأثیرگذاری که این سرمایه انسانی می‌تواند در تحول جامعه بهبود کیفیت زندگی مردم نقش داشته باشد و بتواند جامعه را به سوی خلق ارزش از نوآوری سوق دهد.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری با هدف حمایت از کسب و کار‌های دانش‌بنیان و توسعه زیست‌بوم نوآوری و کارآفرینی به استان مازندران سفر کرده است. ستاری، صبح امروز از شرکت دانش‌بنیان خزر الکتریک بازدید کرد و پس از بازدید از دستاورد‌های فناورانه مراکز رشد دانشگاه مازندران و دانشگاه آزاد قائمشهر با امام جمعه ساری و نماینده، ولی فقیه در استان مازندران دیدار و گفتگو می‌کند. ستاری همچنین قرار است ضمن بازدید از چند مرکز نوآور و دانش‌بنیان، در نشست «رونق تولید و اقتصاد دانش‌بنیان» استان مازندران حضور خواهد یافت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه مازندران سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری مرکز تخصصی نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۸۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی نقش هولدینگ های صنعتی در آینده اکوسیستم نوآوری

تین نیوز

هفتمین رویداد استیج اینوتکس که از معتبرترین کنفرانس های استارتاپی کشور است از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در محل پارک فناوری پردیس میزبان صدها فعال استارتاپی و علاقه مندان حوزه نوآوری خواهد بود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، استیج رویدادی در دل نمایشگاه بین المللی اینوتکس است که در سال های اخیر به قلب تپنده این جشنواره تبدیل شده است.

این رویداد با هدف تعامل و گفتگو میان فعالان استارتاپی، علاقمندان به حوزه های فناورانه و نوآورانه، نخبگان فناوری، نهادهای ذی نفع حاکمیتی، کارآفرینان و صنعتگران نوآور ایجاد شده و سالانه میزبان ده ها صاحب نظر در حوزه های گوناگون استارتاپی است.

استیج امسال علاوه بر بررسی ترندها و فناوری های نوظهور پدید آمده در حوزه فناوری کشور، به نقش و رویکرد شرکت ها و هولدینگ های بزرگ صنعتی و برنامه های نوآوری این شرکت ها خواهد پرداخت. موضوعات استیج بیش از هر چیز به مسائل روز اکوسیستم استارتاپی معطوف شده است.

مرور مهم ترین وقایع اکوسیستم استارتاپی در سالی که گذشت، بررسی و تحلیل وقایع و رویدادهای اکوسیستم نوآوری، بررسی چالش ها و مسائل اکوسیستم نوآوری کشور و اینکه هوش مصنوعی چگونه آینده ما را رقم خواهند زد از مهمترین برنامه استیج اینوتکس ۲۰۲۴ است.

همچنین در این رویداد به بررسی مواردی چون، «دیفای از رویا تا واقعیت»، «نقش و رویکرد شرکت ها و هولدینگ های بزرگ صنعتی در اکوسیستم نوآوری»، «آنچه که باید استارتاپ ها از شرکت های بزرگ یاد بگیرند» و «نقش و رویکرد دانشگاه در نزدیک ساختن شرکت های سنتی با فضای نوآوری و استارتاپی» نیز پرداخته می شود. 

بررسی مهم ترین روندها و تازه های حوزه ارتباطات و تبلیغات، بررسی برندکارفرمایی، بررسی مهم ترین چالش ها و مسائل اکوسیستم استارتاپی کشور، اهمیت تربیت نیروی توسعه کسب وکار در جهت رشد و تجربه ورود هولدینگ های بزرگ صنعتی به حوزه نوآوری و استارتاپی از دیگر برنامه های مهم استیج در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ خواهد بود.

استیج در روز آخر نمایشگاه اینوتکس نیز میزبان رقابت استارتاپ ها در حضور سرمایه گذاران و امتیازدهی به آنان توسط داوران مطرح ایرانی و بین المللی خواهد بود.

با توجه به شرایط موجود اکوسیستم استارتاپی کشور بیش ازهر زمان دیگر نیازمند هم اندیشی، ایجاد دیالوگ، یادگیری و دیده شدن است. استیج این فرصت را برای فعالان و علاقمندان حوزه کسب وکارهای نوآورانه فراهم می کند.

به گزارش ستاد خبری نمایشگاه اینوتکس، استیج علاوه بر اینکه پذیرای شرکت کنندگان جشنواره اینوتکس در پارک فناوری پردیس است به صورت زنده از طریق وب سایت www.inotex.com در دسترس مخاطبان بین المللی و علاقمندان قرار خواهد گرفت.

علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این رویداد و اطلاع از برنامه های پیشبینی شده استیج به آدرس stage.inotex.com مراجعه کنند.

اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس، میزبان بیش از ۴۰۰ شــرکت نــوآور و فنــاور در قالب غرفــه دار، بیش از هفتادهزار مخاطب فعـــال در حوزه کسب و کار، ۱۵۰ سرمایه گذار استارتاپی، ۴۰۰ جلسه بین کسب وکارها و ۲۰ رویداد و بخش جانبی ست.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بررسی نقش هولدینگ های صنعتی در آینده اکوسیستم نوآوری
  • تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند
  • توسعه اشتغالزایی در اقتصاد گیاهان زینتی با هدایت استارت‌آپ‌ها
  • تخمین سطح زیرکشت ۱۳ محصول راهبردی کشاورزی کشور با استفاده از هوش مصنوعی
  • حمایت وزارت علوم از توسعه مراکز تخصصی هوش مصنوعی + فیلم
  • بسته یک ؛ مشروح فعالیت های وزرا در استان سمنان
  • حمایت وزارت علوم از تبدیل دانش به فناوری بدون وقفه ادامه دارد
  • پارک علم و فناوری دانشگاه علوم‌پزشکی سمنان رسید
  • اشتغال دانشجویان در واحدهای بزرگ تولیدی بر مبنای توانایی/ پایان‌نامه‌ها را کاربردی کردیم
  • ثبت ۱۲ فرآورده دارویی و ۵۰ تجهیز پزشکی شرکت‌های ایرانی در کنیا