Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان گفت: امروز فاصله گرفتن از الگوهای سبک زندگی ایرانی و اسلامی یکی از مهم‌‌ترین دلایل بروز آسیب‌های مختلف اجتماعی است که برای ارتقاء شاخص‌های اجتماعی باید به آن توجه اساسی کرد. ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۹ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، ارسلان زارع عصر امروز در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی و سلامت زنان و خانواده گیلان اظهار داشت: پیشگیری از  آسیب‌های اجتماعی و ارتقاء شاخص‌های اجتماعی از جمله مسائلی است که همواره مورد تاکید رهبر انقلاب و رئیس جمهور بوده و در این زمینه باید نسبت به گذشته تلاش بیشتری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار گیلان با بیان اینکه در چند سال اخیر فعالیت‌ها و برنامه‌های خوبی توسط مجموعه‌های دولتی و غیردولتی جهت کاهش آسیب‌ها در استان اجرایی شدند گفت: مجموع تلاش‌ها در دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های مردم‌نهاد برای ارتقاء شاخص‌های اجتماعی باید بیشتر شود.

زارع با اشاره به اینکه عرصه اجتماعی و فرهنگی نیازمند توجه جدی است ابراز داشت: برخی مسائل مانند فاصله گرفتن از الگوهای سبک زندگی ایرانی و اسلامی موجب بروز آسیب‌هایی مانند طلاق، بیماری جسمی و غیرجسمی، خشونت و موضوعات دیگر شده است.

‌مداحان اهل‌بیت (ع) چه نقشی در ترویج سبک زندگی اسلامی دارند؟اصفهان|رسالت عام جامعه قرآنی در تحقق سبک زندگی اسلامی مد نظر قرار داده شودرمان سبک زندگی اسلامی ایرانی «واو» در یزد منتشر شد

استاندار گیلان با بیان اینکه بانوان گیلانی از بانوان موفق کشور در حوزه‌های مختلف فرهنگی و ورزشی هستند گفت: استان گیلان از لحاظ سطح امیدواری، پنجمین استان کشور است که البته بانوان گیلانی در سطح امیدواری نقش به‌سزایی دارند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت موضوعات فرهنگی و اجتماعی اظهار داشت: مسائل و مشکلات حاشیه‌نشینی، اعتیاد، طلاق و مفاسد اخلاقی همواره جزو مسائل اولویت‌دار کارگروه اجتماعی، فرهنگی و سلامت زنان و خانواده استان است که نیازمند توجه جدی است.

محمود قاسم‌نژاد با بیان اینکه مسائلی مانند فضای مجازی، بیماری‌های غیرواگیر، سرطان‌ها، دیابت و سبک زندگی نیز از دیگر مسائل اولویت‌دار در کارگروه اجتماعی و فرهنگی گیلان است گفت: برای بررسی موارد فوق، گروه‌های کاری ذیل کارگروه اجتماعی و فرهنگی تشکیل شده که موارد فوق را مورد بررسی جدی قرار می‌دهند.

وی با اشاره به برخی وظایف کارگروه اجتماعی، فرهنگی و سلامت زنان و خانواده استان گیلان بیان کرد: شناسایی کانون‌های آسیب‌پذیر، بررسی و ارائه راهکارهای ارتقاء شاخص‌های رفاه و توسعه اجتماعی، ارائه راهکارهای سبک زندگی و توجه به امنیت غذایی از جمله وظایف مهم این کارگروه است.

انتهای پیام/612/ح

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۲۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاوره به جای مجادله، گام مهم انتظامی استان کرمانشاه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه راه‌اندازی مراکز مشاوره پلیس را گامی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی دانست و گفت: معاونت اجتماعی انتظامی استان، اقدامات خوبی در راستای صلح و سازش در پرونده‌ها و مختومه‌کردن آن‌ها با بیش از ۲۱ هزار مشاوره به شهروندان انجام داده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، جلال پشوتن در جلسه دیدار با مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری کرمانشاه در دفتر معاونت انتظامی استان اظهار کرد: تحقق اصل جامعه‌محوری در تأمین و حفظ امنیت عمومی مستلزم سیاست‌گذاری و تدوین راهبردها و اهدافی است که پلیس بتواند در سایه آن‌ها از ظرفیت‌ها و پشتیبانی مردمی بهره‌ی بیشتری بگیرد و بر اساس همین نگرش است که مراکز روان‌شناسی مشاوره و مددکاری معاونت اجتماعی فراجا شکل گرفت.

وی افزود: بررسی علمی تغییر و تحولات اجتماعی و تأثیر آن در امنیت عمومی، شناخت بسترها و زمینه‌های اجتماعی و فرهنگی آسیب‌ها و جرایم و گسترش ساز و کارهای پیشگیری اجتماعی از جمله مهم‌ترین اهداف معاونت اجتماعی پلیس است که مراکز مشاوره گامی مؤثر در دست‌یابی به آن‌ها است.

معاون اجتماعی انتظامی استان کرمانشاه تصریح کرد: مشاوره و مددکاری اجتماعی از جمله اقداماتی است که در سال‌های اخیر در دستور کار نیروی انتظامی قرار گرفته است که برای تقویت نگرش جامعه محوری پلیس به آن توجه بیشتری شد.

وی با اشاره به اهداف کلان راه‌اندازی مراکز مشاوره ادامه داد: این مراکز با هدف ایجاد رابطه نزدیک، صمیمی و اعتمادآمیز بین پلیس با مردم و شناسایی ریشه‌ها و زمینه‌های رفتارهای ناهنجار و بزهکاری‌ها تشکیل شد.

پشوتن تلاش برای از بین بردن بسترهای بروز معضلات اجتماعی و پیشگیری از آن‌ها، آگاه‌سازی جامعه به منظور افزایش توانایی‌های مقابله‌ای و ایجاد فرهنگ مشاوره در بحران‌های زندگی را از دیگر اهداف تشکیل مراکز مشاوره برشمرد.

وی اضافه کرد: امروز انواع خدمات مشاوره‌ای نظیر مشاوره روان‌شناختی، انتظامی، مددکاری اجتماعی، روان‌سنجی و… در مراکز مشاوره پلیس به عموم مردم ارائه می‌شود.

این مقام انتظامی در خصوص مشاوره‌های حوزه‌های روان‌شناختی نیز گفت: مشاوره فردی، گروهی، خانوادگی، تحصیلی، شغلی و ازدواج، مهارت‌های مدیریت استرس، روابط بین فردی، تفکر نقاد، حل مسئله، مقابله با خلق منفی، مدیریت زمان، مدیریت خشم، ارتباط مؤثر، خودآگاهی و همدلی از جمله آن‌ها است.

وی ارائه خدمات روان‌سنجی فردی از قبیل تست هوش، شخصیت، استعداد و پیشرفت تحصیلی را از دیگر خدمات ارائه شده در مراکز روان‌شناسی عنوان کرد.

پشوتن یادآوری کرد: بنا به بررسی‌های مراکز علمی فراجا درصد قابل توجهی از پرونده‌های موجود در کلانتری‌ها مربوط به اختلافات خانوادگی است که عمدتاً از طریق پیشگیری اجتماعی و مشاوره و مددکاری قابل حل است.

وی مطرح کرد: مددکاران وظیفه دارند که افرادی که توسط دوائر قضائی کلانتری‌ها به آن‌ها ارجاع داده می‌شوند را کمک کرده و ضمن ارائه خدمات مشاوره‌ای نسبت به رفع مشکل میان آن‌ها اقدام کنند.

معاون اجتماعی انتظامی استان کرمانشاه همچنین از ارائه ۲۱ هزار مورد خدمات مشاوره‌ای طی سال گذشته توسط مراکز مشاوره و کلانتری‌های پلیس کرمانشاه به اقشار مختلف مردم خبر داد و گفت: در راستای آگاه‌سازی بیشتر مردم نیز ۳۰ نمایشگاه آسیب‌های اجتماعی برپا شد.

وی در پایان تعامل با سازمان‌ها و نهادهای مرتبط از جمله آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها، کمیته امداد و بهزیستی و برگزاری نشست‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی مطابق با نیازهای آموزشی کارشناسان و مشاوره و مددکاری اجتماعی و جذب پلیس‌های افتخاری در رشته‌های روانشناسی، مشاوره و مددکاری اجتماعی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی را از دیگر اقدامات معاونت اجتماعی عنوان کرد.

کد خبر 746752

دیگر خبرها

  • نماینده مجلس: فرو نشست اصفهان جدی است؛ ابنیه تاریخی مورد آسیب قرار گرفته
  • پویش مشهد مهربان مشارکتی مردمی برای احیای زندگی آسیب‌دیدگان
  • ساماندهی بیش از ۷ هزار آسیب‌دیده اجتماعی در تهران
  • کاهش آسیب‌ های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • ترویج معارف قرآنی، دلیلی بر کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • کارکنان سازمان فرهنگی سربازان مقابله با هجمه فرهنگی هستند
  • مشاوره به جای مجادله، گام مهم انتظامی استان کرمانشاه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • رئیسی: موضوع عفاف و حجاب تکلیفی شرعی، قانونی و سیاسی است/ از همه بخش‌های فرهنگی، اجتماعی، انتظامی و قضائی کشور عمل به وظایف محوله را مورد توجه قرار دهند/ انتظار متدینین و قانونمداران هم توجه به قانون و کرامت انسانی آحاد جامعه است
  • ازدواج، آسیب‌ها و راه‌حل‌ها در دانشگاه آزاد یاسوج برگزار شد