Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، مهدی نامدار گفت:در سال تحصیلی جاری حدود ۱۸ هزار دانش آموز در رشته‌های مهارتی و فنی حرفه‌ای مشغول به تحصیل هستند.

وی افزود: در مجموع حدود ۳۸ درصد دانش‌آموزان متوسطه دوم استان در شاخه‌های مهارتی فنی و حرفه‌ای و هنرستان‌های کار و دانش و مابقی در رشته‌های نظری شامل تجربی، ریاضی، انسانی و معارف تحصیل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نامدار با بیان اینکه این دانش‌آموزان در ۱۳۰ هنرستان فنی حرفه‌ای و کار دانش در رشته‌های مختلف مهارتی مشغول به تحصیل هستند، افزود: در حال حاضر در برخی شهر‌های استان با کمبود فضای هنرستانی و در برخی از هنرستان‌ها نیز با کمبود تجهیزات مواجه هستیم البته این مشکل در اکثر استان‌های کشور وجود دارد و تنها مختص به کردستان نیست.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان خاطرنشان کرد: وضعیت استان در زمینه تجهیزات نسبت به برخی استان‌ها مطلوب است و برای تعدادی از رشته‌های فنی برون سپاری داریم و طی قراردادی با سازمان فنی و حرفه‌ای، دانش‌آموزان از تجهیزات و امکانات آن مراکز استفاده می‌کنند.

وی گفت: در حال حاضر در تعدادی از رشته‌های جدید مهارتی استان با مشکل مواجه هستیم و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی آن‌ها در مراکز فنی و حرفه‌ای استان نیز وجود ندارد و تامین آن از سوی آموزش و پرورش اعتبار و هزینه زیادی می‌خواهد البته در صدد هستیم به نحوی این مشکلات را رفع کنیم.

نامدار در پایان از خیرین خواست به صورت مشارکتی درزمینه احداث هنرستان و تامین تجهیزات وامکانات آن آموزش و پرورش را یاری دهند.

انتهای پیام/ف

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت آموزش وپرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۹۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۸۴ هزار بانوی خوزستانی از آموزش‌های مهارتی

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، شهرام ملایی هزاروندی با بیان اینکه زنان خانه‌دار و سرپرست خانوار در اولویت مهارت‌آموزی هستند، گفت: ۸۴ هزار و ۷۴ نفر از بانوان خوزستان در دوره‌های آموزش مهارتی آموزشگاه‌های بخش دولتی و خصوصی در سال ۱۴۰۲ شرکت کردند.   وی افزود: آموزش‌های مهارتی ویژه بانوان با هدف کسب و ارتقای مهارت، کارآیی و کارآفرینی نیروی انسانی در بخش‌های خدمات، صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر اجرا شد.   ملایی هزاروندی ادامه داد: این آموزش‌ها در مراکز آموزشی بخش دولتی و خصوصی در سال گذشته معادل ۱۰ میلیون و ۵۶۸ هزار و ۹۰۶ نفر ساعت آموزش مهارتی ویژه بانوان ارائه شده است.   مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان با بیان اینکه بیشتر آموزش‌های مهارتی ارائه شده در آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای ارائه شدند، اضافه کرد: از مجموع آموزش‌ها، ۲ میلیون و ۹۵۶ هزار و ۴۳ نفر ساعت در آموزشگاه‌های مراکز دولتی و ۷ میلیون و ۶۱۲ هزار و ۸۶۳ نفر ساعت آموزش در آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای سراسر استان ارائه شده است.   وی می‌گوید: از ۸۴ هزار و ۷۴ نفر دوره که برای بانوان برگزار شد، ۶۲ هزار و ۱۲۱ نفر آن در بخش غیر دولتی و ۲۱ هزار و ۹۵۳ نفر در مراکز ثابت دولتی اجرا شده است.   ملایی هزاروندی با بیان این که بیشترین رشته‌های مورد استقبال بانوان در مراکز ثابت دولتی و آموزشگاه‌های آزاد بخش خصوصی در بخش خدمات بوده است، گفت: این آموزش‌ها با ۸ میلیون و ۸۱۱ هزار و ۵۱۸ نفر ساعت برگزار شد که در بخش خصوصی شامل؛ رشته‌های آرایش و پیرایش، بهداشتی و فناوری اطلاعات و در مراکز دولتی در رشته‌های صنایع دستی، هنر‌های تجسمی و طراحی دوخت بوده است.   وی ادامه داد: با توجه به تحولات بازار کار در سال‌های اخیر مهارت‌آموزی همواره مورد توجه جدی قرار گرفته است تا افراد، متناسب با نیاز بازار کار آموزش و مهارت‌های لازم را فرا بگیرند، بنابراین ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای متناسب با بازار کار، کوتاه‌ترین مسیر برای تامین اشتغال پایدار و رفع دغدغه‌های درآمدی زنان سرپرست خانوار است.   ملایی هزاروندی گفت: امیدواریم با فعالیت کارگاه‌های آموزشی با تمام ظرفیت، بتوان گام موثری در جهت مشارکت بانوان در تولید و رشد اقتصادی کشور برداشت.   ۵۵ مرکز دولتی و یک‌هزار و ۵۵۰ آموزشگاه آزاد فنی وحرفه‌ای با مجوز رسمی از اداره کل آموزش فنی وحرفه‌ای در خوزستان فعال است.

دیگر خبرها

  • ارائه آموزش‌های مهارتی به بیش از ۳ هزار نفر از آسیب دیدگان اجتماعی
  • اولین کنفرانس ملی مهارت به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می‌شود
  • صدور بیش از 90 هزار گواهینامه مهارتی بین المللی در خوزستان
  • افزایش ۳ درصدی ظرفیت رشته‌های فنی و حرفه‌ای و ریاضی فیزیک در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • شرکت بیش از ۶۵ هزار نفر در آزمون‌های فنی و حرفه‌ای در همدان 
  • صدور بیش از ۹۰ هزار گواهینامه مهارتی بین المللی در خوزستان 
  • بهره مندی بیش از ۸۴ هزار بانوی خوزستانی از آموزش‌های مهارتی
  • دانش‌آموزان نهم استان‌ تهران به رشته‌های مهارتی روی‌آوردند
  • هنرستان های فنی و حرفه ای کنار صنایع تشکیل شود
  • ۸۰ آموزشگاه آزاد هنری چهارمحال و بختیاری آماده حضور در المپیاد ملی آموزش هنر می‌شود